Meleşcanu, valea şi la Parchet! Plângere penală pe numele ministrului de Externe pentru sabotarea Diasporei la vot, a doua oară

0
1997

Rareş Bogdan, ales europarlamentar PNL şi desemnat azi şeful grupului de europarlamentari români în PPE, a anunţat că partidul va depune plângere penală pe numele lui Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe vinovat pentru umilinţele trăite de românii din Diaspora la alegerile din 26 mai.

Declaraţiile lui Rareş Bogdan

  • „Cerem demisia de urgenţă a ministrului Afacerilor Externe. Anunţ că depunem plângere penală pe numele lui Teodor Meleşcanu, vinovat pentru boicotarea votului în Diaspora. A fost o acţiune premeditată, pentru că nu e posibil să se întâmple acelaşi lucru după 4 ani şi jumătate în care românii din afara ţării au fost blocaţi la votul prezidenţial.
  • „NU e permis să fim iarăşi de râsul lumii, să fim pe primele pagini ale ziarelor europene cu cozile groazei, să fie chemaţi poliţiştii pentru că românii vor să voteze.”
  • „Cerem urgent adoptarea imediată a proiectului de lege pentru votul prin corespondenţă şi votul electronic, o putem face în câteva zile dacă şi celelalte forţe politice din Parlament vor înţelege că nu se mai poate.”
  • „Le mulţumesc tuturor celor care ne-au votat, noi şi USR-PLUS avem deja aproape 50% din voturi, e o victorie imensă. E prima oară în ultimii 82 de ani când PNL câştigă alegerile şi mă bucur că am putut să ajut la acest succes istoric.”
  • „Niciodată după Revoluţie PSD nu a mai fost învins în alegeri de un singur partid. Tot timpul când a pierdut alegerile a fost în faţa unei alianţe, nu a unui singur partid”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here