Proștii Americii l-au prins pe Bill Gates cu o nouă șmecherie: le-a dat zăpadă falsă în Texas! Și Joe Biden e bănuit că a provocat furtuna…

5
1392

O nouă teorie a conspirației se răspândește pe TikTok după valul de frig polar care a paralizat sudul Statelor Unite săptămâna trecută. „Zăpada din Texas nu este reală”, susțin tot mai mulți tineri pe rețelele de socializare, potrivit publicației Insider.

Conspiraționiștii cred că zăpada falsă le-a fost trimisă de Bill Gates, cel îndelung înjurat și de conspiraționiștii pandemiei și ai vaccinării. Bănuielile îl vizează și pe președintele Joe Biden!

Vremea neobișnuit de geroasă din Texas, care a afectat infrastructura de utilități și a lăsat milioane de oameni să tremure de frig în case mai multe zile, a dat naștere unor conspirații bizare.

Unii oameni se chinuie să demonstreze pe rețelele sociale că zăpada ar fi falsă. S-au apucat să ardă bulgări, pentru a arăta că nu se topesc și prin urmare zăpada este anormală. Deși pare ciudat la o primă vedere, în realitate este un fenomen perfect natural, care se numește sublimare, prin care zăpada se transformă direct în gaz.

„Mulțumesc, Bill Gates, că încerci să ne păcălești că asta e zăpadă adevărată. O să vezi că nu se topește și că arde. Zăpada nu arde, zăpada se topește. Nu curge niciun pic de apă. Dacă pun porcăria asta în cuptorul cu microunde, va scoate scântei, pentru că e amestecat metal în ea”, spune o prostovană.

Unii conspiraționiști transmit din Texas, alții din Marea Britanie. Mulți dintre ei susțin că zăpada a fost făcută de Guvern.

Vremea neobișnuită din Texas, care a fost legată de schimbările climatice, a amenințat infrastructura electrică a statului și a dus la întruperi de curent care au lăsat milioane de oameni în frig timp de mai multe zile.

Între timp, furnizarea cu electricitate revine la normal.

Dezinformarea a făcut ravagii după furtuna de zăpadă care a lovit Texasul săptămâna trecută. „Zăpada falsă” a fost în topul căutărilor pe Google, miercuri, pentru „zăpada din Texas”.

Alte teorii ale conspirației s-au răspândit pe Facebook și Telegram, făcând referiri false la posibilitatea ca președintele Joe Biden să fie cumva în spatele furtunii din Texas.

Un video de pe TikTok arată o fată care folosește un uscător de păr pentru a topi un bulgăre și exclamă tâmp: „Nu se topește!”.

Sintagma „Fake snow” (Zăpadă falsă) a ajuns în topul căutărilor pe Google, la fel ca și o falsă declarație care susținea că miliardarul Bill Gates este responsabil pentru „zăpada falsă” căzută în Texas.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Deputatul Cozmanciuc, trimis în judecată după ce a pretins 500.000 de lei pentru o numire la Apele Române, pe „filiera Costel Alexe”

5 COMENTARII

 1. Al naibii Bill(ică) ăsta, că nu ne mai lasă-n paceee…, odatăăă…

  Acu’ ne-ngroapă în nămeți, tot ca să fim nevoiți să stăm mai mult prin casă, cu nasu’ numa’n calculator și, astfel, să-i cumpărăm lui „Microsoft”-urile…

  O singură nelămurire avem: dacă aia din Texas era… zăpadă-ARTIFICIALĂ (Sic!), cum… de-a căzut din cer: câteee… avioane a avut, dom’le, ăstaaa???!

   • Bine, bineee…, lămurirăm noi cum au aruncat zăpada pe bietu’ Texas,…, daaa’ DACĂ, totuși,… NU ERA ARTIFICIALĂ, aiii…?????? Dacă era… „NATURALĂ”?!?

    Căăă…, atunci se-ncurcă (RĂU!) lucrurile…
    Păiii…, cine are cea mai multă zăpadă-PROPRIE (!) pe acest pământ, adică… cine o are mai… „gârlă” (Sic!) decât… RUȘII, că dintr-o zecime de Siberie faci o… NOUĂ-GLACIAȚIUNE din… AMBELE (!) Americi, ce maiii…!
    Și, în ultimile două decenii, când zici „RUȘII”, zici… PUTIN, daaaaaaaaaaaaa?!!!

    Vedeți că se-ncurcă treburile?!…
    Ne mai gândim…, mai socotim…, și poate revenim…

    • Daca zapada nu se mai topeste, inseamna ca Texasul va fi acoperit vesnic de zapada de-acum inainte (logica).

     Asa-i?

     Vai, vai, vai… din ce in ce mai multi prosti pe planeta asta…

     • Păiii…, se evaporă („SUBLIMARE”: din solid în gazos!) și, apoi, iar se varsă norii burdușiți cu vapori-de-zăpadă și iar acoperă Texasul, care va deveni… noua-Groenlandă!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here