Confruntare nervoasă în MAI: jandarmii i-au amendat pe polițiștii-fumegători care nu se mai satură de bani!

5
2053

Sute de polițiști au protestat miercuri la Palatul Cotroceni, alături de alți sindicaliști din sistemul de apărare și ordine publică, față de decizia de înghețare a salariilor și tăierea sporurilor. Câțiva sindicaliști din Poliție s-au certat cu jandarmii: „Au primit ordin să ne gazeze!”.

Jandarmii le-au dat sindicaliștilor din Poliție, care au protestat la Cotroceni, 4 amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru că au folosit fumigene.

Potrivit Jandarmeriei București, cele 4 amenzi au fost aplicate organizatorilor protestului, pentru „nerespectarea perimetrului adunărilor publice și instigarea participanților de a părăsi locul special destinat și de a se manifesta astfel încât să tulbure ordinea publică”.

Jandarmii mai spun că au fost identificate patru persoane care au folosit materiale pirotehnice, atât în perimetrul destinat adunărilor publice, cât și în afara acestuia, iar folosirea lor a îngreunat vizibilitatea participanților la trafic. În acest caz, jandarmii au întocmit acte de constatare pentru a sesiza organelor competente, existând suspiciunea săvârșirii infracțiunii de folosire fără drept a articolelor pirotehnice.

Pe timpul protestului au fost legitimate 7 persoane și au fost verificate 3 mașini.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Deputatul Cozmanciuc, trimis în judecată după ce a pretins 500.000 de lei pentru o numire la Apele Române, pe „filiera Costel Alexe”

5 COMENTARII

 1. Ministrul ăsta de Interne, Bode, este (ca, de-altfel, și… PENIBILUL său înaintaș, Vela!), este o… MOMÎIE, pur-și-simplu!

  P.N.L. are, Slavă-Domnului, destui oameni INTELIGENȚI, HOTĂRÂȚI și PROFESIONIȘTI, dintre care să aleagă un… NOU (!!!) ministru-de-Interne, căci acest Bode (IMPUS acolo de… baronii-liberali din Ardeal, după ce nici la Transporturi, în Guvernul-Orban, nu făcuse mare-brânză!) este un… ZERO-BARAT (!!!!!), care… NU are niciun pic de AUTORITATE (!!!) în Minister, de-aia-și FAC-de-CAP cadrele M.I.!!!!!

 2. Tareee… asta, cu noul MECI (Sic!) din Ministerul-de-Interne al… INCAPABILULUI Lucian Bode (căruia P.N.L. trebuie să-i găsească, URGEEEEET – ! –, un… înlocuitor!):

  Jandarmii-GĂZARI vs. Polițiștii-FUMEGĂTORI (Sic!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  (Poate intra și laaa… „Sport”, nuuuuuuu?!!!!!)

  • Nu baga toti jandarmii sau politistii in aceeasi oala.
   Foarte multi dintre ei sant oameni de isprava. Sant oameni la fel ca si noi,cu familii,cu necazuri.
   Personal cunosc un jandarm tanar. Lucreaza part-time la sotia mea la firma. Munca de teren fara ore fixe.
   Imi spunea ca ceea ce castiga din munca asta isi plateste ratele la banca. Ii ramane salariul intreg.

  • Un fel deee… NOUĂ-VERSIUNE a unui… „clasic” al „derby”-urilor fotbalistice românești, adică…”PETROLUL” – „RAPID” („Găzarii” vs. „Afumații” – Sic! –), dar este, de fapt, un REDIVIVUS al… „derby-M.A.I.” de pe vremea lui Ceaușescu: „DINAMO” – „VICTORIA”/”FLACĂRA”-MORENI-Etc. !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.