„Adevărații țărăniști”: impostorul Pavelescu „și-a vândut sufletul” lui Dragnea ca să fie numit Avocat al Poporului!

2
1167
Florin Roman (PNL) și Aurelian Pavelescu (umbra PNȚCD)

Florin Roman, deputat de Alba, vicepreședinte PNL, a luat atitudine față de trădarea istorică a impostorului Aurelian Pavelescu: vânzarea unui partid al martirilor anticomuniști, PNȚCD, către partidul cu genetică bolșevică, PSD.

Deputatul liberal salută demnitatea „adevăraților țărăniști” care, „refugiați” în Partidul Național-Țărănesc Maniu-Mihalache, condamnă „actul de trădare al lui Aurelian Pavelescu, cel numit impostor, care a pus un partid istoric la «brelocul» lui Liviu Dragnea”.

Pavelescu este acuzat că „și-a vândut sufletul urmașilor lui Vîșinski” cu un singur scop: acela de „a fi susținut de Dragnea pentru postul de Avocat al Poporului, pe care Ciorbea îl eliberează în vară, ca urmare a pensionării”.

Declarațiile lui Florin Roman

2 COMENTARII

  1. Ca liberal 1875 nu mă bucur de alianța PNȚCD cu PSD 2000. O mare durere de a fi fost un om al dreptei 1996-2000 mă încearcă în zilele de azi. Mereu spun în romanele mele că Dumnezeu e un legist pensionar care a uitat gulagul rusesc şi teroarea roşie bolşevică din Ungaria de la început de secol 20. Mi-au fost parte din suflet, din inimă şi stomac frumosul meu partid țărănist. Voiam mai mult bine şi mai mult soare pentru Eroii de la IP şi cred în misiunea lui Isus Christos pe pământ. Visam în vremurile de demult mai multă lege în satele româneşti de munte. Apoi fiecare an aduce o deprimare, o rupere a sufletului de ruralul țărănist. Firesc mod de a face politică. PSD are nevoie de liniște pentru 8 ani. Eu cred despre mine că voi performa cu liberalii la guvernare. Mi-aduc aminte de frumosul an 2005. Atunci lumina a rămas călăuză. Dar un partid mi s-a opus. Erau Eroii PDL. Spre final de secol voi medita. Scrisul omului face bine zorilor calzi de care avem o mare nevoie. Poate ne vom îndrepta.

    Dumnezeu face binele prin Biblie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here