Nuntă mare în Bănie. Manda şi Olguţa strâng bani pentru a plăti Conacul Interlopilor din Craiova

1
4415
Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, baronii PSD de Dolj, fac astăzi nuntă mare în Bănie. La petrecerea cu dar mare sunt aşteptaţi mulţi baroni şi baronei din partid, care vor „cotiza” îndestulător pentru prosperitatea tinerei familii „social-democrate”.
Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, a anunţat deja că va fi alai mare în Craiova.
„Sunt unul dintre invitații colegilor noștri. Sper ca la ora 14.00 să plec și eu spre Craiova. Nu vine nimeni singur, toți mergem perechi. În primul rând, o să duc un buchet mare de flori pentru mireasă și o să le fac un cadou pentru casă nouă. Mă leagă peste 23 de ani de prietenie de Olguța și Claudiu. Suntem în pregătiri. Am anulat în acest weekend toate întâlnirile teritoriale. Am amânat ședințele de alegeri de Iași și Botoșani. Toți colegii mei mergem la nuntă, unde cred că ne vom distra foarte bine”, a afirmat Codrin Ștefănescu, sâmbătă, la Antena 3.
Întrebat dacă premierul Viorica Dăncilă va participa la petrecere și care vor fi miniștrii prezenți la eveniment, Ștefănescu a răspuns: „În primul rând vin colegi și prieteni din partid, nu contează că sunt miniștri, prim-miniștri. E un început, un drum nou, o relație care se consolidează”, a spus Codrin Ştefănescu.
Ca şi în cazul nunţii lui Dragnea-junior, e de aşteptat ca noii însurăţei PSD să strângă o sumă mare de bani după petrecerea de azi.
Aşa, tânăra familie îşi va rezolva şi situaţia financiară legată de achiziţia celebrului conac din centrul Craiovei, un stabiliment de lux deţinut de-a lungul timpului, încă de când a fost recuperat de la stat, de mai mulţi interlopi care l-au tranzacţionat între ei până a ajuns la noii proprietari.

Ultimul proprietar, implicat într-o reţea infracţională internaţională

Claudiu Manda a declarat că s-a împrumutat parţial pentru a putea cumpăra „Conacul Interlopilor”, iar acum, după ce se va fi încheiat darul de nuntă, va avea ocazia să-şi achite datoriile.

Surse din administraţia craioveană au declarat pentru ziaristii.com că imobilul de lux, evaluat la aproximativ jumătate de milion de euro, a fost cumpărat de Claudiu Manda de la un anume Emanuel Bănică. Acesta este, în prezent, mare dezvoltator imobiliar în capitala Băniei, dar iată ce scriau despre el jurnaliştii de la „Gazeta de sud„:

Un tânăr de 21 de ani, din Craiova, al cincilea membru al grupului de falsificatori de carduri anihilat de poliţiştii şi procurorii doljeni la jumătatea acestei luni, a fost băgat după gratii. Emanuel Bănică, de 21 de ani, din Craiova, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare de autorităţile italiene, a fost reţinut luni de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj şi de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Craiova, potrivit unui comunicat al IPJ.

Claudiu Manda a declarat că a plătit 150.000 de euro pentru 62% din imobilul al cărui preț total este de 230.000 de euro, restul tranzacției fiind acoperit prin schimbul unui apartament deținut de o firmă în care senatorul PSD este acționar. ”O parte din imobilul cu suprafața totală de 230 metri pătrați este ocupată de alți locatari”, a spus Claudiu Manda.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

„Social-democraţii” cu conac şi clanţe Swarovski

Europa se ridică ferm împotriva jihadului anti-Kovesi. E începutul sfârșitului pentru guvernarea infracțională de la București!

Kovesi îşi duce crucea chiar şi într-o anchetă politică. Dar Ghiţă, ori Mazăre? Ce ziceţi voi, Adina Florea sau Lia Savonea?

Ambasadorul Canadei la Bucureşti rupe tăcerea în cazul hărţuirii lui Kovesi de către procurorii lui Dragnea din „SS”

1 COMENTARIU

  1. Ăștia de genul lui Claudiu Mandă sau traseista de partid Lia Olguța Vasilescu sunt oportuniști de după 1989 care “ au înțeles bine” ca nu se “ pot realiza “ dacă nu au un carnet de partid. In rest ca și-au cumpărat cu bani împrumutați o așa Căsoaia este problema lor și dacă au chitanțe cu care sa-și justifice aceast conac foarte bine. Dar chestiunea este alta ambii sunt bugetari și sunt patroni de firme care de-abia reușesc sa plătească salariile plus taxele și impozitele la stat. Pe când cele doua personaje încasează luna de luna salarii uriașe de la stat fără probleme și fără teama ca nu au cu ce sa le plătească salariile la stat. Și mai știm ceva ca in postul pasteluri NU se fac numit dar ce este vreo problema ls cei doi care probabil sunt NUSTE falși credincioși , ce treaba au ei cu canoanele bisericești dacă le merge bine s-așa.
    Mark Twain celebru romancier american spunea ca dacă vrei sa ai succes in viața ai nevoie de doua lucruri , ignoranta și încredere ! Câta dreptate avea !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.