Orban: „Ciolacu și Ponta pot fi amendați”. Răspunsul mârlănesc al lui Ponta, care a încălcat legea ostentativ, chiar în Parlament

3
10506
Ludovic Orban - Marcel Ciolacu - Victor Ponta

Premierul Ludovic Orban spune că preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și liderul Pro România, Victor Ponta, pot fi amendaţi pentru faptul că nu au purtat mască de protecție în Parlament, la ședința de luni a Camerei Deputaților.

Premierul Orban, care este și președinte al PNL, a fost întrebat luni seara, la B1 TT, dacă Marcel Ciolacu şi Victor Ponta nu pot fi amendaţi pentru faptul că nu au purtat mască, luni, în Parlament.

Răspunsul lui Ludovic Orban:

  • „Ba da, pot fi amendaţi!”
  • „Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici, forţa exemplului este cea mai importantă.”
  • „În spaţii închise unde există mai multe persoane, există obligativitatea purtării măştii.”
  • „În timpul discursului pe care l-au rostit de la microfon, nu au purtat mască, a fost o decizie a lor să nu poarte mască.”
  • „De fapt, ei se consideră deasupra legii şi consideră că doar cetăţenii obişnuiţi trebuie să respecte legea, în timp ce ei consideră că nu trebuie să respecte legea. Este foarte ilustrativ pentru mentalitatea pe care o au în raport cu legea.”

Ponta, obraznic și agramat: „Hai amendeaza-ne Lucovide!”

Victor Ponta a reacționat caraghios și isteric, pe Facebook. Într-un text înspăimântător de agramat, în care lipsesc nu doar diacriticele, ci și cele mai elementare virgule, liderul Pro România îl numește pe premier „Lucovid” (exact ca Radu Moraru, încă o dovadă că spiritele înalte se întâlnesc).

Publicăm textul lui Ponta în forma originală, fără a-i corecta numeroasele greșeli gramaticale.

„Lucovide!! Tu porti masca tot timpul! Tu esti virusul care de 30 de ani pui in pericol viata romanilor !

Tu trebuie sa iti dai jos masca si sa te vada toti romanii asa cum esti : un vataf umil si slugarnic cu Boierul Klaus si mincinos si ticalos cu romanii care muncesc pe «mosia» voastra / un impostor care de 30 de ani nu ai lasat nimic in urma ta in politica / cel mai incompetent si ipocrit Premier al Romaniei ( ai depasit-o deja si pe Viorica)!

Hai amendeaza-ne Lucovide! Ca tu nu stii altceva decat sa amendezi oamenii care te intreaba de solutii economice, de salarii, pensii, alocatii si salvarea firmelor romanesti!

Si Marcel Ciolacu si eu te-am intrebat ce faci pentru economie si pentru viata oamenilor afectati de Pandemie si de masurile aberante ale Guvernului – am primit si singurul raspuns de care esti tu capabil : ne dai amenda!”

Purtarea măștii în Parlament (spațiu public închis) e obligatorie

După discursul lui Marcel Ciolacu din Parlament, în timpul căruia liderul PSD (și președinte al Camerei Deputaților) nu a purtat mască, deputatul Florin Roman (PNL) a cerut să fie dezinfectate microfonul şi pupitrul de unde Ciolacu susţinuse discursul.

În Anexa Hotărârii nr. 24 din 14 mai 2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU), articolul 1 precizează clar: „Începând cu data de 15.05.2020, în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise se instituie obligativitatea purtării măștii, astfel încât nasul și gura să fie acoperite”.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că nepurtarea măștii în spațiile publice închise atrage o amendă între 500 și 2.500 de lei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Amenzi între 500 și 2.500 de lei pentru cei care nu poartă mască în spații publice închise. Zona metropolitană se întinde până la 30 km de oraș, plus întregul județ Ilfov

3 COMENTARII

  1. Incita la nesupunere civica ,la ordin,caci sa nu uitam ca e ofiter activ, cu simpatii clare pro-China! Asta a spus-o Basescu,cand era presedinte!Ori cand un fost presedinte ,declara asta in timpul mandatului,eu zic sa-l credem ,caci cine are controlul si informatiile pe masa in fiecare zi? Si pentru ca a fost si el racolat de secu cu atat mai mult ar trebui crezut☻

  2. Un golanete de mana a doua ABSOLUT PERICULOS care arunca tot raul celor 30 de ani pe Orban. Asta e culmea TICALOSIEI acestui om!!! El crede ca uitam de PSD si ne aruncam sa uram PNL-ul cum isi doresc ei, mafia PSD cu satelitii cei prefacuti gen Ponta si Tariceanu care-si arata acum fata lor hada de antioccidentali scabrosi!

  3. Da, suntem obligati sa il suportam de ani de zile pe Ponta cu marlaniile si crimele sale pentru ca din 2006, Kovesi si procurorii platiti cu salarii si pensii nesimtite de noi si sustinuti orbeste de presa spalata pe creier, aia care urla ce pro-UE si pro-NATO este, nu au dat doi bani pe viata pierduta a colegului lor Panait si a tinerilor de la Colectiv. Cand legea ii ocoloste pe unii de ani de zile indiferent de infractiunea comisa, bineinteles ca acestia o incalca. Simplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here