Preotul chemat la înmormântarea bunicului a infectat cu covid tot neamul lui Bendeac! „Eu, tata, mama, frati-miu, o mătușă, un unchi…”

1
5192
Mihai Bendeac și părinții săi

Actorul Mihai Bendeac a dezvăluit, la emisiunea „iUmor” de la Antena 1 – filmată în condiții speciale, cu toate vedetele aflate acasă -, că toată familia sa a fost infectată cu Covid-19, la înmormântarea bunicului său.

„Prima întrebare pe care o am: Sunt singurul care a a avut covid? Singurul? Eu, tata, mama, frati-miu, rude, în prima serie!”, a mărturisit Bendeac, făcându-i pe colegii săi să creadă că e o glumă.

„Mama mea o să mă omoare că v-am zis”, a avut o tresărire actorul. Dar a continuat cu dezvăluirile despre propria experiență cu covidul.

„Exact atunci când a început carantina, eu fusesem la Timișoara câteva zile la rând, dar n-a fost de acolo. Bunicul meu a murit după câteva zile, iar preotul care a fost acolo a fost infectat cu covid. Simptomele au început la mama și la taică-miu, apoi la fratele meu. După care, o mătușă și un unchi au intrat în spital”, a povestit Bendeac.

Dezvăluirea-șoc a lui Mihai Bendeac a fost făcută în cadrul emisiuneii „iUmor” de la Antena 1. Actorul a anunțat că a fost testat pozitiv cu Covid-19. Colegii săi au rămas blocați când au auzit, au crezut că e o glumă, dar Bendeac a venit cu detalii și i-a asigurat că e adevărat.

Emisiunea a fost una realizată în condiții speciale, fiind filmată în timp ce toate vedetele – inclusiv Bendeac – se aflau acasă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Un preot care pretinde ca el nu se infecteaza si nu infecteaza pe altii fiindca il protejeaza Dumnezeu si are credinta puternica, dar pe urma se dovedeste ca s-a infectat si a infectat si pe altii, nu e bun nici de preot. Ori nu are nici-o trecere in fata lui Dumnezeu si rugaciunea lui e egala cu zero, ori stie asta si minte ca are putere in rugaciune iar atunci risca vietile altora cu buna stiinta.
    Dosar penal pentru preot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.