Acasă Fără categorie Opriţi-l pe "Dragnea" din Botoşeşti Paia! I-a cerut doctoriţei din comună să-i...

Opriţi-l pe „Dragnea” din Botoşeşti Paia! I-a cerut doctoriţei din comună să-i facă rost de morţi la vot. ”O să-ți smotocesc mutra aia, bandito!”

La referendumul pentru familie, primarul PSD-ist al comunei Botoşeşti Paia, din Dolj, a avut prezenţă la vot de 100%! Cum a reuşit? A urmat calea condamnatului Liviu Dragnea, adaptată „specificului local”: i-a luat ” pe sus” pe oameni, la vot, cu mașina primăriei.

Acum, acelaşi Ion Moraru loveşte din nou tot cu altă variantă a „metodei Dragnea”: morţii la vot. Nu-i pasă că pentru aşa ceva şeful său de partid a luat puşcărie cu spendare.

Medicul Nicoleta Disea a dezvăluit presiunile pe care le-a făcut asupra ei primarul Ion Moraru (PSD) pentru a elibera adeverințe medicale pentru zeci de oameni, pe baza cărora să se ducă la aceștia cu urna mobilă.

Disea a povestit pentru G4Media.ro cum, după ce a refuzat să dea curs solicitării primarului PSD deoarece pe listă se aflau persoane decedate, bolnave psihic sau perfect deplasabile, Moraru a înjurat-o și a amenințat-o că o dă afară din comună.

Mărturia medicul abuzat de primar

 • ”Acum câteva zile a venit la dispensar un subordonat al domnului primar Moraru. Mi-a dat o hârtie cu vreo 70 de nume și mi-a spus să le fac adeverințe pentru lista mobilă. I-am zis că nu i le fac pe loc pentru că am nevoie de timp să mă uit peste numele de pe listă”.
 • ”Primul lucru pe care l-am observat, la prima privire aruncată pe hârtia adusă de la primărie, au fost două nume de persoane care decedaseră de curând, una pe 12 mai, alta pe 17 mai. Știam pentru că eu însămi le făcusem certificatele de deces. Apoi am văzut că pe listă erau și persoane cu probleme psihice, oameni fără discernământ, debili mintal. Însă, tot acolo erau și oameni sănătoși, persoane perfect deplasabile. Îi cunosc pe toți, doar sunt medic în comună. Mi-am dat seama că pe domnul primar îl interesau doar ștampila și parafa mea. Am decis să nu-mi risc pâinea și meseria”

”Acești oameni umblă dezbrăcați prin curte, urlă ca vârcolacii la lună”

 • ”Miercuri a venit omul de la primărie ca să ridice adeverințele. Nu i-am făcut însă pe plac. După ce a plecat, m-a sunat domnul primar și a început să urle că cine sunt eu ca să îi fur voturile, că cine sunt eu ca să interzic dreptul cetățenilor de a vota. I-am spus că nu pot da adeverințe pentru pacienții cu boli psihice. Erau acolo oameni cu demență senilă, cu parkinson, cu retardare mentală severă, cu tulburare psihotică, cu tulburare de comportament bipolară, cu schizofrenii și epilepsii. Acești oameni umblă dezbrăcați prin curte și urlă ca vârcolacii la lună”.
 • ”L-am întrebat pe domnul primar dacă lista pe care mi-a trimis-o este însoțită și de solicitări individuale ale oamenilor. Mi-a zis că da, că au trimis oamenii solicitările la primărie. I-am spus că legea prevede altceva, că nu la primărie trebuie trimise solicitările. Mi-a zis că sunt prost informată, că nu știu nimic”.
 • ”I-am spus din start: <<E parafa mea>>. <<Ei, hai, e parafa ta. Nu pleacă nicăieri parafa ta, rămâne în secția de votare>>, mi-a răspuns.
 • ”Mi-a cerut adeverințe pentru 70 de persoane, să meargă la ele cu urna mobile. I-am dat pentru 15”.

”O să-ți smotocesc mutra aia, bandito”

 • ”Domnul primar mi-a spus că și bolnavii psihic au dreptul de a vota. M-a făcut în toate felurile, m-a amenințat. Mi-a spus: <<Am început războiul cu dumneata. O să-ți smotocesc mutra aia pentru că îți bați joc de mine, bandito și nenorocito. O să intru cum a intrat Ștefan cel Mare în turci și i-a decapitat pe toți >>”.
 • ”Au urmat înjurături: <<Taci în aia a mă-tii din gură, lasă că pun eu mâna pe tine>>. A zis că mă distruge. A zis că datorită lui am ajuns eu acolo. Dar eu nu aparțin de primărie, ci de Casa Națională de Sănătate. I-am spus că dacă nu încetează cu jignirile și amenințările o să-I fac plângere penală pentru hărțuire. M-am consultat și cu un avocat”.
 • ”Mi-a spus că mă distruge, că mă elimină, că el are relații. Să vedem ce relații are domnul primar. Eu nu am nicio relație”.

CITIȚI ȘI:

Mesaj emoționant din diaspora: „Suntem aici, fiecare pe unde putem și pe unde ne-a trimis soarta. Luați doi-trei prieteni, sunați-vă părinții și neamurile și mergeți la vot! Nu există altă cale”

Mesaj cuceritor al unei eleve eminente. „Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm, ca să nu ne pară rău după aceea!”

VIDEO. Candidatul repetent: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!”. Un nou clip viral prin care Mircea Bravo îndeamnă lumea la vot

Scrisoarea Andreei Răducan către români. „Haideți cu toții la vot! Să alegem înțelept, să nu mai tolerăm hoția și minciuna!”

„Vă rog din suflet să mergeți la vot!” – „ultima dorință” a lui Victor Rebengiuc, la 86 de ani, în fața a zeci de mii de oameni, în Piața Victoriei

VIDEO. PSD foloseşte copii „folclorişti” pentru a înjura Europa. „Foaie verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans”

Ciorapii roșii ai lui Alex Coita. În slujba Ciumei Roșii

Dragnea a inaugurat o minciună! „Drumul expres Pitești – Craiova” e, de fapt, un drum secundar, pentru accesul utilajelor

Teroriștii de la Academia de Poliție, doborâți de Emilia Șercan! Iacob și Marcoci au amenințat-o cu moartea, dar au sfârșit cu o demisie rușinoasă

Rectorul-terorist de la Academia de Poliție a fost numit în funcție de două ori de Carmen Dan!

Ei sunt teroriștii care au ticluit amenințarea cu moartea a ziaristei Emilia Șercan: rectorul și prorectorul Academiei de Poliție!

Emilia Șercan, după „Complotul generalilor”: „Veți afla dimensiunile diabolice ale acestei povești”

Claudiu Manda – un habarnist populist, candidat PSD la europarlamentare (Pamflet)

SUPERB: „Waza! Waza!”. Deținuții din Madagascar l-au „ușurat” de bani pe Radu Mazăre

„Arătați cam întristat, domnu’ Gâdea”. Până și mama lui Radu Mazăre a remarcat penibila jelire a unui mare infractor

Fotografia care o definește pe Carmen Avram. Și vorbele nerușinate ale propagandistei PSD

„Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție”

Iohannis: „Ce obrăznicie din partea CNA!” / „E jalnică încercarea PSD de a boicota referendumul”

Barometrul IMAS la prezidențiale: Iohannis are mai mult decât Tăriceanu, Ponta și Dragnea la un loc!

Trădare sau prostie? Dăncilă îi lasă în ofsaid pe Dragnea și Tăriceanu: va vota la referendumul lui Iohannis!

 

 

loading...

1 COMENTARIU

 1. Din pacate asta se intampla peste tot, dna doctor e singura care s-a sesizat, cand si-a facut datoria corect a fost amenintata, va dati seama cati doctori semneaza doar pt ca asa i-s cerut primarul PSD? De aia trebuie iesit le vot si aruncati toti hotii la groapa de gunoi a istoriei.
  Curaj la vot, libertatea e in mana voastra!!! Si nu votati „si o matura” daca va zice psd, asa cum un tut ne spunea odata, votati oameni curati, nu hoti ordinari!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările