SUPERB: „Waza! Waza!”. Deținuții din Madagascar l-au „ușurat” de bani pe Radu Mazăre

3
9271
Mazăre și prietenii

Răducu Mazăre (25 de ani), fiul fostului primar al Constanței, a povestit miercuri seară la Antena 3, unde a fost organizată jelanie națională, ce a pățit tatăl său în cele de patru zile de arest din Madagascar.

Conform celor spuse de Mazăre-junior, care l-a vizitat pe tatăl său la închisoarea din statul african, acesta este unul dintre cele mai proaste locuri de detenție din lume. Condițiile de cazare sunt mizerabile, cu câte 70 de deținuți într-o încăpere.

Gardienii sunt puțini, de aceea controlul îl dețin unii pușcăriași mai influenți. Aceștia îi „vămuiesc” atât pe ceilalți deținuți, cât și pe vizitatori, la orice intrare pe o poartă sau pe o ușă, dintr-o curte în alta, dintr-o încăpere în alta.

Radu Mazăre era singurul european printre sute de de deținuți africani, de aceea toți îl „ușurau” de bani, la tot pasul. Cum îl vedeau, îl strigau: „Waza! Waza!” („Străine! Străine!”). Și îi cereau bani, iar el știa că nu e bine să-i refuze…

Timp de patru zile, fostul primar a fost nevoit să scoată bani din buzunar de zeci de ori. „Nu erau sume mari, dar oricum, nu era plăcut”, a spus fiul lui Radu Mazăre.

Cum le așază viața! După ani de domnie absolută, în care cerea comisioane enorme, de până la 50% din valoarea afacerii, șpăgi de milioane de euro la o strigare, Radu Mazăre a fost „dijmuit”, la rândul său, de alții. Neplăcută situație: el era învățat să ia, nu să dea.

CITIȚI ȘI:

„Arătați cam întristat, domnu’ Gâdea”. Până și mama lui Radu Mazăre a remarcat penibila jelire a unui mare infractor

Fotografia care o definește pe Carmen Avram. Și vorbele nerușinate ale propagandistei PSD

„Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție”

Iohannis: „Ce obrăznicie din partea CNA!” / „E jalnică încercarea PSD de a boicota referendumul”

Barometrul IMAS la prezidențiale: Iohannis are mai mult decât Tăriceanu, Ponta și Dragnea la un loc!

Trădare sau prostie? Dăncilă îi lasă în ofsaid pe Dragnea și Tăriceanu: va vota la referendumul lui Iohannis!

Fiți cu ochii pe granițe! Dragnea are și planul de a fugi. Anunțarea candidaturii ar putea fi o diversiune

Semn bun: Chirieac e îngrozit de soarta lui Dragnea. „Îmi e teamă că se folosește bomba de la Înalta Curte”

Ponta zice că Dragnea „l-a dat în primire” pe Mazăre. „O să urmeze Vâlcov în curând”

Liderul ALDE din Parlamentul European vine la mitingul USR-PLUS, dar îl ignoră pe Tăriceanu, liderul ALDE România

* Colonelul-dottore, după „isprava” de la Topoloveni: „Ne înjură lumea, suntem denigrați. Jandarmii și-au făcut datoria”

Carmen Dan testează tot mai des DICTATURA. În două zile, sluga lui Dragnea a compromis și Jandarmeria (la Topoloveni), și Poliția (la Târgoviște)

VIDEO. Toanta toantelor: a confundat și Suceava cu Hunedoara! Precedente: Galați/Iași, Podgorica/Priștina

3 COMENTARII

  1. Jandarmii și-au făcut “ datoria “ ca in Decembrie 1989 in București , când i-au dus la Jilava iar acum s-a repetat scenariul la Topoloveni. Ministrului de Interne Carmen Dan trebuie sa i se deschidă urgent dosar penal pentru ca permis unor neisprăviți de jandarmi ss facă ce au făcut!
    Este oribil sa vezi și sa auzi ca se poate întâmpla așa ceva după 30 de ani!!!!
    Iar “ prietenul dumitale de partid Liviu Dragnea își pregătește ceva , zilele astea ? Sau după alegeri ? Va iesi un hai mare de tot la PSD!

    • Corect ! Care era problema , erau cumva bani munciți de banditul Măzăriche ? Or mai fi prosti care sa pună botul la trucajele bandiților bolșevici PSD-ALDE ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here