Trădare sau prostie? Dăncilă îi lasă în ofsaid pe Dragnea și Tăriceanu: votează la referendumul lui Iohannis!

1
2485
Nu mai ascultă marioneta?!

Cu patru zile înaintea referendumului pe justiție, inițiat de președintele Klaus Iohannis și desfășurat în aceeași zi cu alegerile europarlamentare, premierul Viorica Dăncilă dă un mesaj care va crea confuzie în electoratul PSD-ALDE.

Prin exemplul personal, Dăncilă cheamă practic lumea la referendum, la scurt timp după ce Liviu Dragnea și C. A. C. P. Tăriceanu le ceruseră românilor să boicoteze referendumul și să voteze doar la europarlamentare. Interesul celor doi lideri ai Ciumei Roșii este ca „referendumul lui Iohannis” să fie invalidat prin nerealizarea cvorumului (30% prezență la vot).

Declarația Vioricăi Dăncilă la Bacău

„Da, voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele – şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României… Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată, şi între toate trebuie să existe un echilibru”.

CITIȚI ȘI:

Fiți cu ochii pe granițe! Dragnea are și planul de a fugi. Anunțarea candidaturii ar putea fi o diversiune

AMR 5 zile pentru Dragnea. „Luni, la sediul din Kiseleff vin polițiștii să-l ia pe președintele partidului”

Dragnea sperie judecătorii de la Înalta Curte cu candidatura sa la prezidenţiale: „Da, duminică seara anunţăm”. Vor rămâne judecători „orbi” faţă de această ultimă presiune?

Semn bun: Chirieac e îngrozit de soarta lui Dragnea. „Îmi e teamă că se folosește bomba de la Înalta Curte”

* Exit-poll-urile vor fi făcute de oamenii PSD: Pieleanu și Buble. Să vedem câte procente vor da în plus PSD-ului!

Liderul ALDE din Parlamentul European vine la mitingul USR-PLUS, dar îl ignoră pe Tăriceanu, liderul ALDE România

* Colonelul-dottore, după „isprava” de la Topoloveni: „Ne înjură lumea, suntem denigrați. Jandarmii și-au făcut datoria”

Carmen Dan testează tot mai des DICTATURA. În două zile, sluga lui Dragnea a compromis și Jandarmeria (la Topoloveni), și Poliția (la Târgoviște)

VIDEO. Toanta toantelor: a confundat și Suceava cu Hunedoara! Precedente: Galați/Iași, Podgorica/Priștina

Revoltător! După 24 de ore de gardă, o doctoriță n-a putut ajunge acasă pentru că mitingul PSD a închis orașul Târgoviște

A apărut parola cerută de poliţişti la „barajul” prin care PSD a blocat intrarea în Târgovişte!

„Vă rog din suflet să mergeți la vot!” – „ultima dorință” a lui Victor Rebengiuc, la 86 de ani, în fața a zeci de mii de oameni, în Piața Victoriei

Radu Mazăre forțează azilul politic în Franța, ca să nu ajungă în România! I-a amenințat pe polițiști, în avion, că va cere azil pe aeroportul din Paris

Mazăre face circ în aeroportul din Paris, după ce i-a fost respins azilul! Se tăvălește pe jos, refuză să urce în avionul de București

Ponta zice că Dragnea „l-a dat în primire” pe Mazăre. „O să urmeze Vâlcov în curând”

Blestemul lui Alexandru Mazăre pentru cei ce se bucură de „repatrierea” fratelui său, Radu Mazăre

Votați PSD ca să ne căcăm românește!

1 COMENTARIU

  1. Tăricene , un nenorocit ca dumneata , mi se Dace scârbă de la legea offshore pe care in toamna lui 2018 , tu și jigodiile tale de la ALDE v-ați bătut joc de resursele țării , in proiectul inițial “ dezbătut “ in disprețul tuturor romanilor și al meu care am lucrat in industria de petrol și gaze , nu ai făcut decât sa declari cu non salanta ca aceste companii străine NU trebuie sa fie impozitate!!! Auziți la acest borfaș de București , mai nenorocitule petrolul și gazele sunt ale acestei tari și NU ale tale , cretinoidule!!!!!
    In anul 2000 când erai la PNL -ul asta care ne face catirinca ca mi s-a urat , împreuna cu PDSR actualul PSD și cu chiorul asta de Basescu din fostul PDL care se chinuie sa mai convingă câțiva fraieri de romani sa-l voteze la europarlamentare, AȚI VÂNDUT IMBECILILOR , TRĂDĂTORI DE ȚARA ȘI NEAM [email protected] , OȚEL, ALUMINIU ȘI VENIȚI ACUM SA NE UMPLETI CAPETELE ASTEA SECI ȘI PERFIDE DUSE LA PAROXISM!!!!!
    NU VA VOTEAZĂ NUMENI NENOROCIȚILOR DE HOȚI ȘI ÎMBOGĂȚIȚI PE SEAMA ROMANILOR!!!!!!!!
    ZERO SA LUAȚI LA EUROPARLAMENTARE DIN 26 MAI 2019!!!!!
    NU MERITAȚI RESPECTUL ROMANILOR , AȚI SECĂTUIT ACEASTA ȚARA, AȚI ÎNCURAJAT HORIA ȘI AȚI FĂCUT PRAF JUSTIȚIA !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here