miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMainO nouă “măgărie” marca PSD: Dăncilă fură startul! Chemă jurnaliștii la ora...

O nouă “măgărie” marca PSD: Dăncilă fură startul! Chemă jurnaliștii la ora 18.00 ca să compromită dezbaterea lui Iohannis

-

Ca să-i compromită dezbaterea lui Iohannis, Viorica Dăncilă fură startul și i-a chemat pe jurnaliști să-i “pună întrebări” de la ora 18.00, la Palatul Parlamentului.

Candidata PSD nu se va mai duce peste Iohannis la BCU, dar a fost sfătuită să-i “desumfle” dezbaterea lui Iohannis, ocupând televiziunile cu o oră înainte de mult discutata întâlnire cu presa organizată de președinte.

Staff-ul PSD speră ca lumea să fie suficient de plictisită după o oră cu Viorica Dăncilă astfel încât interesul pentru dezbaterea lui Iohannis să scadă.

Conform unor surse, discuția Vioricăi Dăncilă cu presa se va prelungi după ora 19.00, obligând cel puțin TVR să transmită, pe programe diferite, ambele evenimente.

- Advertisement -

Klaus Iohannis se întâlnește cu 8 jurnaliști și un politolog într-un eveniment electoral care începe la ora 19.00.

Cei 8 jurnaliști care participă la întâlnirea cu Iohannis

 • Moise Guran (Europa FM)
 • Cristian Leonte (Pro TV)
 • Ramona Avramescu (TVR)
 • Radu Tudor (Antena 3)
 • Cristina Șincai (Romania TV)
 • Silviu Mânăstire (B1 TV)
 • Ion M. Ioniță (Adevărul / Historia)
 • Clarice Dinu (HotNews.ro)

Singurul analist/politolog prezent la dezbatere va fi Cristian Pârvulescu, reprezentant al SNSPA.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Scrisoarea din diaspora care l-a „terminat” pe CTP. „Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc”

* Rareș Bogdan: „Poți scoate un om din PRM, dar nu poți scoate PRM-ul din om”. Plângere împotriva Olguței Vasilescu

* Biet urs, ai nimerit în țara greșită! Agonia de 18 ore pe marginea șoselei și „rezolvarea” prin glonț. Ce trist!

* Lista celor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. Sunt confirmați 6, vor fi 10, e posibil să fie și CTP printre ei 

* VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

* Afară şi cu şeful Casei de Pensii! Orban taie în carne vie printre baronii funcţiilor publice. „Şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”

* VIDEO. Dan Barna i-o „întoarce” lui Cioloş după ce acesta l-a întrerupt într-o conferinţă de presă!

* Orban: „Până la sfârşitul lunii, vrem să dăm hotărârea de guvern privind salariul minim”

 

- Advertisement -

 

- Advertisement -

14 COMENTARII

 1. Circulă o vorbă-n târg: ministrul de finanțe cu vilă la Londra, douomnul Florin Câțu a luat din vistierie 1.000.000.000 lei cu care a cumpărat o sumă de 200.000.000 dolari americani din băncile României ca să muncească să repună România în drepturi. Nașul lui e MI5 Londra.

  CIA *35 Hades Olivian Simion: CIA to Federal Reserve: PNL primesc numai 75.000.000.000 dolari la dobânda de 1%/an în contul din Elveția sau Cipru.

 2. Sper sa mearga si CTP ca e o intilnire pe placul lui, fara selectie. Numai ca in lipsa selectiei, daca vor merge 200 de ziaristi o sa trebuiasca sa stea la coada cu ziaristii de rind. El vedeta.

 3. Vă rugăm săăă… NU va suparați, bineînțeles că NU (!!!) suntem susținători ai ANALFABETEI (vom merge, duminica, sa votam, NUUU… PENTRU-Iohannis, ciii… IMPOTRIVA-lu’Dăncilă, candidata „CIUMEI-ROȘII”, daaaaaa ?!!!!!), darrr… NU înțelegem… TITLUL Dumneavoastră: DE CE este… (Vă cităm) „măgărie” și DE CE… „fură- startul” ?????!!!

  Iohannis ESTE CEL careee… A REFUZAT CONFRUNTAREA (NUUU… „dezbatere” – Sic ! –, cum spun mai-toți, căci este… ALTCEVA !!!!!) DIRECTĂ-și-PUBLICĂ, cu al său… CONTRAcandidat (!), TOT EL este cel care a… DESCHIS CALEA uneiii… (AȘTEPTATE !!!) CONTRA-„dezbateri” !!!!!

  Din moment ce Iohannis a decis (FOARTEEE… PROST-SFĂTUIT fiind !) săăă… ÎNCALCE CUTUMELE-DEMOCRATICE (PROPRII… ÎNTREGULUI-Occident-DEMOCRATIC !), și de la candidata „CIUMEI-ROȘII” erau de așteptat… CONTRAmăsuri LA FEL deee… „DEMOCRATICE” (Sic !), daaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  În concluzie, dacă ne permiteți: CINE SEAMĂNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ !!!

  Din NENOROCIRE: „VÂNTUL” a fost semănat de către Klaus Iohannis, prin… NEAȘTEPTATUL (!!!) REFUZ de a avea… ABSOLUT-NORMALĂ (!) CONFRUNTARE, DIRECTĂ și PUBLICĂ, cu cea care-i este CONTRAcandidată, PRIN VOINȚA… SUVERANĂ (!) a ELECTORATULUI-ROMÂN !!!

  Din tot acest… CIRC-LAMENTABIL (!!!), în care consilierii lui Iohannis au hotărât să transforme campania-electorală pentru turul-doi al alegerilor-prezidențiale, în momentul când i-au spus candidatului p.n.l. să NU accepte… CEEA CE POPORUL AȘTEPTA (după ce, LA FEL, în campania pentru primul-tur, A REFUZAT ORICE CONFRUNTARE cu ceilalți candidați !) !!!

  Și-acummm…, (ne) așteptăm să neee… BLOCAȚI posibilitatea de a mai posta comentarii AICI, așa cum neee… AMENINȚĂ (în plus față de… INJURII și JIGNIRI constante !) cea care se semnează „Gabriela Constantinescu”, care pare a SUGERA că Dumneavoastră, conducerea-redacțională, ați fi … învestit-o cu rolul deee… JANDARM al secțiunii de „Comentarii” și că are „TRECEREA” (Sic !) pe lângă Dumneavoastră, SUFICIENT{ pentru a cere (o cităm) „TEMPERAREA” (Sic !) opiniilor noastre, adică ale celor care… AVEM DREPTUL să… NU simpatizăm p.n.l., partidul pe care mai toți cei care-l susțin aici (MULȚI în mod… FRENETIC, ca să nu spunem… FANATIC !) par a-l indica, sau macar sugera, ca fiind cel careee… ar avea PUTEREA de a lua DECIZIILE laaa… „ZIARISTII.com”, lucru pe care, de altfel, noi, NEpeneliștii (câți am mai rămas cititori-FIDELI…), ÎNCĂ (?!?…) NU-L CREDEM, NICI-ÎN-RUPTUL-CAPETELOR-NOASTRE, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

   • Scriam noi că… „VÂNTUL” a fost semănat de către Iohannis (probabil: laaa… PROSTUL-SFAT al consilierilor săi !!!), dar deee… CULES (!!!!!), culegem FURTUNA… TOȚI (!!!!): NU NUMAI CEI DOI CANDIDAȚI-PREOPINENȚI, ci șiii… NOI, POPORUL-ÎNTREG, careee… ALTCEVA (!) așteptam, MĂCAR de la această CAMPANIE-ELECTORALĂ pentru „finala-prezidențială”

    • MII-de-SCUZE, din grabă s-a mai strecurat o greșeală, așadar CORECTĂM (la începutul celui de-al treilea alineat/paragraf): în loc de „Din (…)”, propoziția începe cu „De aici (…)” !

  • Stimate domn, eu semnez ”Gabriela Constantinescu”, pentru ca asa ma cheama, nu este vreun nickname, ca sa fim clari. Punctele dvs. de vedere referitor la PNL si presedintele Iohannis sunt jignitoare, chiar vulgare, i-ati pus porecle absolut gretoase, inteleg, sunteti simpatizant al altui partid, foarte bine, insa de ce sunteti jignitor si combateti intr-o maniera aproape de tip vasilescu? Intr-adevar, am scris la un alt articol intr-un mesaj, efectiv deranjata de logoreea dvs. jignitoare, ca daca nu se intervine in sensul respectarii unui limbaj de minima decenta, eu nu voi mai vizita acest site, si nici nu-l voi mai sustine lunar, asa cum o fac. In consecinta, daca nu doriti sa se intample acest lucru, inteleg ca apreciati acest site si jurnalistii care l-au fondat, ar trebui sa va temperati limbajul in spiritul bunei-cuviinte. Sper sa ma intelegeti, in conditia in care aveti buna-crestere. In ultima instanta, si eu si dvs. suntem profund nemultumiti de situatia cumplita in care se afla tara si conducerea ei. Diferenta apare in momentul in care cautam vinovatii, eu inclin masiv spre psd, dvs. spre psd si pnl, in egala masura, ba chiar uneori pareti a-i gasi vinovati mai ales pe liberali. Eu sper sa aveti intelepciune, si sa intelegeti mesajul meu exact asa cum l-am scris, si anume in spiritul unei libertati a presei si-a opiniei, insa aceasta exprimata in limitele bunului-simt.

   • p.n.l. = p.s.d. = ACEEASI MIZERIE (numita: FOSTUL… „u.s.L.” !) !!!

    Klaus Iohannis este o… „SOLUȚIE-de-AVARIE”, nimic-mai-mult !!!

    NU ne interesează persoana sau părerile… AȘA-ZIȘILOR (!) „liberali” dar… NU AU DECÂT SĂ ȘI LE EXPRIME, LIBER și DEMOCRATIC: fiecare ARE-DREPTUL să-și exprime LIBER părerile, NU trebuie să INTERZICEM altuia DREPTUL-la-OPINIE, pe motiv căăă… noi-DONĂM-bani-acestei-publicații (!): NU ȘTIAM CĂ DREPTUL-la-LIBERUL-COMENTARIU seee… CUMPĂRĂ, aici !!!

    • Lui Iohannis… chiar și jumătate dintre cei care-l… votează ACUM, tot… MĂLAI-MARE”, „SOMNORILĂ” sau „FUND-MARE” îi spun: cei cinci ani petrecuți, deja, la Palatul-Cotroceni, în careee… MAI MULT A DORMIT DECÂT (A) ACTIVAT (!!!!!!), i-au adus aceste CARACTERIZĂRI/porecle, daaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

    • În acest moment…, ne vine în minte o amintire de-acum vreo două veri…, când discutam cu două persoane (nici NU are importanță care/cu-cine…) despreee… CELEBRUL ziar „The GUARDIAN” (!): noi afirmam că cei care contribuie/”susțin”-financiar o publicație (fie prin… PUBLICITATE-plătită, fie prin… DONAȚII) vor trece, la-un-moment-dat…, laaa… „PRETENȚII” (Sic !), ca să nu-i… spunem pe nume (adicăăă… ȘANTAJ !!!!!!!!), în legătură cuuu… „ORIENTAREA” (Sic !) respectivului mijloc-de-presă (iată…, unii…, mai… TUPEIȘTI, merg chiar dincolo de… ARTICOLE, având pretenția ABERANTĂ ca până-șiii… COMENTARIILE – !!!!!!!! – să fie… CENZURATE/”FILTRATE” !!!!!), în timp ce preopinenții noștri, pe eacel subiect, susțineau, FERM-CONVINȘI, căăă… NU există un astfel de PERICOL !!!

     Ne întrebăm și acum…, de fapt: MAI ALES ACUM (!!!!!!!!!), cine-oooo… fi avut, TOTUȘI, dom’leeeee…, DREPTATE ????!

     • Astaaa…, așaaa…, lăsând la o parte discuția despreee… BUNUL-SIMȚ/ELEGANȚA pe care „sustinătorii” ar trebui să îl/o aiba șiii… SĂ NU SE LAUDE CU DĂRNICIA LOR, cu atât mai puțin săăă… INVOCE respectiva acțiune… BENEVOLĂ (!!!!!!!), pentru a… FACE-ORDINE la publicația-„susținută”, până-și în/la secțiunea deee… „Comentarii” !!!

     • Darrr…, cummm…, se știeee…: „CINE PLĂTEȘTE,… COMANDĂ MUZICA !”, noi… NE RETRAGEM, DIN-PROPRIE-INIȚIATIVĂ (!!!!!!!), din… PRIETENIE pentru patronii acestei publicații, ca săăă… NU se împuțineze… „SUSȚINERILE” peneliștilor(-atât-deee…-„DEMOCRAȚI” !), daaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

      MULT SUCCES, în continuare, „Ziaristii.com” !!!

 4. Da, am urmarit aceasta dezgustatoare conferinta, cu multa lamaie alaturi. De la un capat la altul, numai atacuri la adresa presedintelui Iohannis, laude la adresa ei si psd, si minciuni, pur si simplu. Exemplu de minciuna spusa cu seninatate, nici macar n-a clipit, cu toate ca era atat de usor de verificat, si mi-a parut foarte rau ca jurnalistul care i-a pus intrebarea nu a ripostat, ca sa arate ca minte. A fost intrebata, in contextul sanselor pe care le au tinerii in Romania, astfel incat sa nu mai plece din tara, ce parere are de sansa din cer pe care-a avut-o fiul ei, angajat cu salariu obraznic la Curtea de Conturi, chiar imediat ce ea a fost numita prim-ministru. Ea a raspuns ca nu era prim-ministru cand fiul ei a fost numit acolo, adica a manipulat de doua ori : prima data, a mintit, iar a doua oara a schimbat subiectul, pentru ca fusese intrebata respectiv la ce sanse are un tanar oarecare in Romania, unde i se deschide usa doar daca neamul este adanc insurubat in banul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -