O minciună ordinară pe filiera senatorial-penală Roșca Stănescu – Tăriceanu: „Iohannis știa, dar n-a făcut nimic!”

6
5272
Roșca Stănescu - Tăriceanu

Informații mincinoase preluate de infractorul (ex-senator) Sorin Roșca Stănescu din surse toxice sunt rostogolite pe internet de penalul (senator) Călin Popescu Tăriceanu. Șeful ALDE susține că președintele Klaus Iohannis știa încă din prima săptămână a lunii noiembrie 2019 despre venirea pandemiei și nu a făcut nimic. Precizare: la începutul lui noiembrie nu știa nimeni în Europa sau America, nici măcar în China!

Cele două canale media invocate de turnătorul Roșca Stănescu în pseudo-editorialul său de pe site-ul Inpolitics.ro sunt Press TV (un canal care emite din Iranul ayatollahilor) și Times of Israel (o televiziune din Israel, finanțată de un miliardar american anti-Trump).

Sorin Roșca Stănescu: „Dacă sunt adevărate informațiile care au bubuit în Israel zilele trecute, după ce au fost lansate de Channel 12, rezultă că președintele Klaus Iohannis a știut din timp de existența unei epidemii extrem de periculoase, care urma să se transforme în pandemie. De când ar fi știut Iohannis? Stați bine pe scaun. Și spălați-vă pe față. Din prima săptămână a lunii noiembrie 2019. Ce s-a întâmplat atunci? Serviciile americane de intelligence, conform presei israeliene, care prezintă și documente în acest sens, ar fi informat Israelul și rând pe rând toți partenerii NATO, inclusiv România, asupra epidemiei declanșate în China la Wuhan. Cândva, spre sfârșitul lunii ianuarie 2020, deci cu o întârziere de peste două luni și jumătate, întrebat fiind de un jurnalist, Klaus Iohannis a calificat epidemia drept o știre oarecare de presă. E strigător la cer!”

Articolul lui Sorin Roșca Stănescu (SRS) a fost preluat de Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu (CACPT), care a decretat pe loc: „Și iată că se confirmă: EI ȘTIAU!!!”.

O abordare de mic pungaș al internetului, de scârboasă vietate care viermuiește prin măruntaiele Facebook-ului. C. A. C. P. Tăriceanu e de o stupizenie maximă. Nici Klaus Iohannis, nici Angela Merkel, Emmanuel Macron, Boris Johnson sau Donald Trump nu știau nici măcar în ianuarie 2020, darmite în prima săptămână a lui noiembrie 2019! Nici măcar dictatorii – Putin, Lukașenko, Erdogan – nu știau, dovadă că n-au luat măsuri. Nici măcar China comunistă nu știa la începutul lunii noiembrie!

Cele doua surse citate în articolul lui SRS și „validate” de CACPT:

  • Press TV este un post de televiziune cu sediul central la Teheran, finanțat de Republica Islamică Iran. Postul emite în limbile engleză și franceză.
  • Times of Israel este finanțată de miliardarul american Seth Klarman, ale cărui poziții critice la adresa administrației Trump sunt de notorietate, precizează Aktual24.ro.

Sorin Roșca Stănescu a fost senator în perioada 2012-2014 (din partea PNL, în epoca Antonescu/Tăriceanu/USL), încheindu-și mandatul brusc, prin condamnare/întemnițare.

C. A. C. P. Tăriceanu este senator ALDE. Ar fi trebuit să fie cercetat, judecat și condamnat pentru primirea unei șpăgi de 800.000 de dolari în „dosarul Microsoft”, dar Senatul (condus atunci de el) a refuzat să-i ridice imunitatea parlamentară.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

6 COMENTARII

  1. Daca sunt atat de plini de bube si inca sunt bine mersi pe posturi TV, nu e de mirare ca mai au puterea sa faca mult rau Romaniei, acesti ticalosi vicleni. Ei din asta traiesc. Din ticalosii!!! Iar justitia e neputincioasa :(….

  2. De acest virus știa și Decebal!!!..fusese adus de pecinegi din Asia centrala,noroc cu Traian că ne-a scăpat de el….au făcut apeducte, therme și au adus săpunul in Dacia…. interesant este că au deschis primele frizerii !!… dacă ați observat pe coloana lui Traian nici un roman n-avea lațe ca nespălații de daci!!!… virusologii au decis că la baza dispariției dacilor a fost coronavirusul !!… ne-au mai rămas varza, brânza,…și vela…

  3. Scarbos a mai fost PNL in anii usl, din moment ce s-a combinat cu javrele astea doua ordinare : securistul sorin rosca-stanescu si tariceanul corupt pana in maduva. Mi se pare ca exista si un proces in care mizeria de tariceanu e acuzat de minciuna, si apare si rahatul de rosca-stanescu.

  4. De ce ne mai plângem Grigore de Sputnik si de RT ? Noi avem unii mai tari, din productia internã. Astia doi „e” doar fata vizibilã a icebergului. La dezinformare, calomnie, manipulare, diversiune, minciunã, … nu-i bate NIMENI pe lumea asta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here