„Oculta Mondială v-a băgat la izolare ca să nu vedeți că instalează antenele 5G. O să vă bage CIP-ul prin așa-zisul vaccin împotriva Covid-19”. Au fost blocate site-urile care susțineau asemenea aberații

7
23622

Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații (ANCOM) a închis vineri încă două site-uri: romania-veche.ro și justitiarul.ro. Motivul: au publicat o serie de articole mincinoase, răspândind informații false cu privire la pandemia de coronavirus.

Potrivit unui comunicat ANCOM, măsura de închidere a celor două site-uri a fost luată în baza Decretului de prelungire a stării de urgență pe teritoriul României nr. 240/2020.

La articolul 91, alineatul 3, decretul prevede: „Furnizorii de servicii de găzduire şi furnizorii de conținut sunt obligați ca, la decizia motivată a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, să întrerupă imediat, cu informarea utilizatorilor, transmiterea într-o rețea de comunicații electronice ori stocarea conținutului, prin eliminarea acestuia la sursă, dacă prin conținutul respectiv se promovează știri false cu privire la evoluția Covid-19 și la măsurile de protecție și prevenire”.

Solicitarea de blocare a accesului la cele două site-uri a fost făcută joi, 23 aprilie, de Grupul de Comunicare Strategică. Motivul: informațiile postate nu erau însoțite de argumente științifice, negând existența virusului și arătând că este doar „o conspirație prin care se încearcă introducerea de cip-uri în organismul uman prin intermediul vaccinurilor”.

De asemenea, este indusă ideea că ar exista „o legătură între coronavirus și comunicațiile de tip 5G, izolarea nefiind decât un pretext pentru montarea acestor echipamente”, adică a cipurilor.

Exemplu de „informație” publicată: „Nu există acest virus Covid-19, Oculta Mondială v-a băgat la izolare ca voi să nu vedeți că ei instalează de zor antenele 5G. Dacă nu vă opuneți, o să vă oblige să vă bage CIP-ul prin așa-zisul vaccin împotriva Covid-19”.

Site-urile romania-veche.ro și justitiarul.ro sunt editate de aceeași firmă: NetDesign SRL din Bistrița.

Decizia ANCOM poate fi atacată în contencios administrativ.

Articolele pe care ANCOM le acuză de fake news:

 • „ATENȚIE: TRUC & ÎNȘELĂCIUNE sau Antenele 5G și COVID?”
 • „Europe Defender 20 sau începuturile unui nou război mondial?”
 • „Adevărul din spatele virusului: Armata americană și Defender Europe 20”
 • „Exercițiu militar sau operațiune secretă? Ce caută soldații americani în Verona, fără măști?”
 • „Isteria Covid: Pretext pentru legi abuzive și limitarea drepturilor omului”.

Decizia integrală a ANCOM: AICI.

Primul site închis a fost stiridemoment.ro, la sfârșitul lunii martie, pentru că difuza știri false despre coronavirus.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

7 COMENTARII

 1. Cu 5G eu renunț la abonamentul Orange. Îmi iau o cartelă prepaid Orange ca să ascult radio. Undele sferice 5G la internet sau download sunt mult prea nocive.
  Nu recomand copiilor telefoane 5G.

 2. Vorba lui Rely ,o fi lalea,n-o fi lalea eu mă pun cu curul în ea!!!.. așa și cu 5G ul asta, …acum să-i lăsăm să lucreze în liniște pe adevărații conducători și să ne întoarcem la mămăliga neaoșă.. Dle Orban cum dracu’ nu s-au îmbolnăvit nici un cadru medical în Italia???…și au fost exact in centrul pandemiei,în Lombardiei ?..și la noi nu trece ziua și cad spitalele că spicele ,ba o soră,ba un frate,ba un medic,ba un bou,… toată mascarada asta cu coronavirusul in țară se cam duce dracului…nu vă mai crede nici copiii..am niște vecini și copii lor mă tot întrebă când se termină de furat la guvern ,că să poate ieși la joacă,la școală,la iarbă verde… Orbane,de duce dracului economia și voi o țineți langa cu virusul…cu carantina,cu interzicerea mișcări,cu milițieni făcând chefuri cu interlopi…ba vouă nu vă este rușine???…cât mai prostiți poporul…uite in premiera îți spun că pe 7 Mai toți camionagii din Europa vor face un marș de susținere a libertății de mișcare.!!.. să vedem cu plua mea o să-i oprești,??..o să vină din toată țara la guvern…o să-i pui pe milițieni și jandarmi să-i căsăpească???…se trezește lumea omule,…și acum îi mulțumesc Sfântului Părinte pentru cea făcut pentru România… să trăiești și să-ți dea Dumnezeu sănătate Sanctitatea Voastră….

 3. Erau combinezoane de protecție “ super special “ de la o stana ( Military unit )! Acesta este probabil principalul motiv ca nu s-au îmbolnăvit.!!!
  O sa se facă o coada la întoarcere ca pe Luna.!!!!

 4. Daca sunt asa de preocupati de combaterea fake news atunci de ce nu inchid Antena3?

  5G se cam baga peste tot fara tam-tam(pe ascuns). 5G e o unealta la fel ca un cutit cu care poti taia piinea sau poti omori. Cu 5G poate fi mai eficienta tehnica sau poate fi folosit la controlul oamenilor de guvernele dictatoriale. Vezi in China unde 5G e unealta de control total. Chiar si democratiile vor folosi 5G la controlul populatiei dar pe ascuns. Aici e pericolul aqdevarat, despre sanatate inca nu se stie multe de cum va afecta, probabil ca nu va afecata mai mult ca 4G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here