Ministrul Vela, ciudat-misterios, între două ordonanțe militare: „Secretul din spatele gecii de piele”

1
2018
Marcel Vela la Kabul (Afganistan), în vremuri fără pandemie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, și-a exersat talentul literar într-o postare pe Facebook. S-a întâmplat într-o zi de duminică, între dimineață și prânz, când Vela a făcut o pauză de coronavirus. De aceea, a scris despre celebra sa geacă de piele, cu care apare de fiecare dată când anunță ordonanțe militare.

Postarea integrală a lui Marcel Vela

„«Secretul din spatele gecii de piele»

Era un început de Martie, iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toții aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare și fără să cunoaștem durata cursei.

Schimbări în lanț, o viață cu totul nouă, greutăți, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluții, prezență, viziune, credință și multă speranță.

Știri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane și… un ministru cu o GEACĂ.

«De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele aparițiilor sale!»

«Marcel Vela și-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!»

«Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?»

«FAZA ZILEI! Ce și-a trecut Vela pe geaca din piele!»

«Marcel Vela și-a „tras” o geacă din piele la comandă!»

Vorbim despre o geacă, nu?!

Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ!

A încins tastaturile și a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară și a trezit în toți ochiul critic. Hulită de unii și iubită de alții, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei și, ca o veritabilă «personalitate», a născut controverse.

Ce face acum? Având o greutate atât de mare…

Așteaptă ziua de luni!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

1 COMENTARIU

  1. Un prost nu-i prost destul până nu-i și fudul…. parcă așa se zice la voi la rumâni…!!!.. bă sudorul lui pește prăjit, să ști că nu pe oricine să geaca aia bine!!..pe tine sta că pe un cuier !!.. când te văd cu ea pe ecrane , îmi vine să vomit…mai cere-i părerea lui manechin Tăriceanu când te mai îmbraci..uite pe Președinte e alt ceva !!! îi vine turnată și e cool !!.. diferența dintre tine și Președinte e educația ,!!!!… bineînțeles în favoarea ultimului…ar trebui sa te amendeze Botezatu,de modul cum ai stricat imaginea modei!!..de altfel marile case de modă Pierre Cardin,Karl Langerfeld, Gucci,Fendi….și alți au retras acest sortiment de îmbrăcăminte,pe motiv că nu toți țăranii au cravată.!!… primul care a renunțat la vestita geacă a fost Tom Cruise !!.. dă-o în plua mea ,am auzit că o poartă un sudor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here