Halucinațiile unui fost senator mai închid un site. „Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare”

7
5409
Paul Ghițiu

Un articol al lui Paul Ghițiu, senator PAR în legislatura 1996-2000, a contribuit la blocarea site-ului ortodoxinfo.ro. Un site plin de mizerii care n-au nicio legătură cu ortodoxia, ci doar cu minciuna groasă, de tip rusesc.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a solicitat Autorității de reglementare în comunicații (ANCOM) blocarea imediată a accesului utilizatorilor la site-ul ortodoxinfo.ro. Motivul: site-ul „prezintă informații vădit false și care au potențialul de a crea comportament social nejustificat și panică în rândul cetățenilor”. Sâmbătă dimineața, site-ul era deja închis.

Unul dintre articolele încadrate la fake news are titlul: „Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare”. Autor: Paul Ghițiu, senator în mandatul 1996-2000 din partea Partidului Alternativa României (PAR).

Comunicat ANCOM: „Având în vedere că, potrivit celor reținute în analiza realizată de către Grupul de Comunicare Strategică, o diseminare a știrilor false către diverși receptori, prin intermediul articolelor publicate pe site-ul httos://ortodoxinfo.ro, le transformă în realități pentru aceștia, putând general schimbări comportamentale, iar informațiile distribuite pot induce în eroare opinia publică în contextul Covid-19, fiind indicat în acest sens articolul cu titlul: «Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare» (…), semnat de Paul Ghițiu, care, potrivit aprecierilor exprimate de către Grupul de Comunicare Strategică în analiza sa, prin afirmațiile «mâna întâmplării ar fi adus în lagăr virusul și acesta ar fi făcut o triere substanțială. Ca să nu mai vorbim de „tratamentele” lui Cercel, care, zice el, nu au dat rezultate la toți pacienții, dar nu ne spune ce s-a întâmplat cu cei pe care a făcut, probabil în numele Big Pharma, experimente», induce ideea că persoanele cu vârsta peste 65 de ani vor fi închise în locații comune, autorul sugerând că prin măsurile de siguranță sanitară impuse de autorități «România este pe cale să stabilească un trist record, depășindu-l poate chiar pe cel al primilor 20 de ani din comunism»”.

În cazul lui Paul Ghițiu nu este un accident. De o vreme, parcă atins de un „virus rusesc”, acesta dezvoltă teorii conspiraționiste, violent anti-occidentale. Exemplu din „opera” recentă a fostului senator: „… pentru IUDA IOHANESIANUL, membru al elitei pedo-sataniste globaliste, care a vândut copii români, a vândut România, vinde românii en-gros și îl vinde şi pe Hristos, și pentru haita lui turbată!”.

Alte articole de pe ortodoxinfo.ro care, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, sunt menite să alarmeze și să creeze confuzie printre cititori, sugerează că apariția pandemiei a fost creată pentru a putea fi implantate cipuri populației și pentru a fi vaccinată:

 • „Stocarea de informații sub piele, ca un tatuaj interior, prin nanocristale introduse împreună cu un vaccin, se poate face chiar acum”;
 • „Azi – declarațiile pe propria răspundere; mâine – certificate imunitare, fără de care nu vom putea ieși din casă nevaccinați”.

Alte site-uri închise după decretarea stării de urgență: stiridemoment.ro, romania-veche.ro și justitiarul.ro.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

7 COMENTARII

 1. Eu chiar recunosc, Grigore, că NU îmi pot explica cum, Doamne iartă-mă…, de au ajuns SĂ SE TÂMPEASCĂ atât de mulți (majoritatea covârșitoare, putem spune !) dintre oamenii ăștia, care în anii ’90 erau… SPERANȚA noastră, antifese(de)niști „de bază”, țărăniști (cei mai mulți !) sau din alte partide pe care le consideram ca având vocația libertății și democrației de tip occidental ?!?

  Pe acest Paul Ghițiu chiar l-am cunoscut, în acele vremuri, i-am luat și un interviu, am stat de vorbă: era… OM-NORMAL, cu vederi de dreapta, dar de tip occidental (gen conservatorii britanici sau creștin-democrații germani), NU era NICIDECUM un PRIMITIV FASCISTO-TURBAT, cum a ajuns acum și el !

  Hai să zicem că ziariștii „de dreapta” s-au… VÂNDUT ulterior (P.S.D.-ului sau, după 2000, rușilor putiniști), cazul unor Ficeac, Tudor Octavian, Nistorescu, Roșca-Stănescu s.a.m.d.

  Dar ce poate explica DEMENȚA de după 2000-2004 a atâtor țărăniști, de exemplu, sau din alte formațiuni ale Convenției Democrate…, ce-au pățit…, cum de-au devenit OAMENI-de-GROTĂ ?!!!

   • TRIST ! Foarte, foarte TRIST…

    Probabil e vorba de banu’ rusului…

    DEMENTUL ăsta de Putin își ÎNFOMETEAZĂ poporul, ca să arunce cu bani-gârlă în cozile-de-topor din toată Europa, numai pentru a destabiliza Occidentul și pe… vecinii Rusiei BOLȘEVICO-ȚARISTE/FASCISTE (ce mai… „borș-rusesc” !), în războiul ăsta „hibrid” de un… „RECE”-SIBERIAN !!!

 2. Șiii…, apropo, mă întreb cum de nu se iau măsuri și împotriva „Nașul TV” sau, mai nou, al unei obscure televiziuni mizer(abil)ă de-aici, din zona noastră (Năvodari), „Litoral TV”, care, de când patronul său, celebrul Nicolae Matei, fostul primar pesedist din Năvodari, ce a făcut pușcărie pentru corupție, s-a apropiat de partidul PUTINIST FASCISTOID „Neamul Românesc”, al nebunilor de Mircea Chelaru (general în rezervă) și Ninel Peia, difuzează seară de seară, pe lângă țignelile „dacopate” și șovine ale CARAGHIOSULUI de Roxin, un soi de mini-„documentare”, pe tema pandemiei COVID-19, un fel de montaje comentate, cu cele mai scârboase afirmații anti-occidentale, anti-americane, anti-U.E., anti-N.A.T.O., dar cu accent pe ANTI-SEMITISM și alte forme de RASISM mai mult decât EXPLICITE, cu îndemnuri CLARE la… REVOLTĂ împotriva autorităților din țările democratice !!!

  Chiar nu se sesizează nimeni…, nu mai avem Legi, Justiție, S.R.I. ????!

  • Scuze, graba…, CORECTĂM (în prima frază, la începutul rândului al doilea): „al” se înlocuiește cu „ÎMPOTRIVA” !!!
   De asemenea, CORECT este: ” (…) mizer(abil)E (…) ” !

 3. Ideea nu e nouă, francezii au avut un program de a aduna cei mai in vârsta de regulă singuri in centre la malul marii Normandiei ,dar a căzut ideea s-au opus cei din academia franceza, opoziția…la fel în Lombardia,au fost afectate casele de bătrîni ,în Spania, singurii au fost nordicii care s-au opus vehement,mai ales Danemarca și Suedia.. așa că ideea nu a fost tipic românească,…și era vorba doar de cei singuri fără familie… documente exista,acum de la un act caritabil până la lagăre și exterminare e o inepție ..cât aduceți aminte acum câteva zile,dl Ioan Aurel Pop președintele Academiei Române a luat poziție tocmai în această idee… știa de la omologul său francez de proiectul vacanta mare… culmea chiar așa se numea și-n Franța…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here