Un fotomodel român de 22 de ani, din Italia, încearcă de 60 de zile să scape de coronavirus. Șase teste i-au ieșit pozitive!

1
13564

Bianca Dobroiu este o româncă de 22 de ani, stabilită la Bologna. De meserie fotomodel, tânăra a devenit un mister pentru medicii italieni: de 60 de zile este pozitivă la coronavirus și nu reușește să scape de virusul blestemat. A făcut șase teste pentru Covid-19 și toate i-au ieșit pozitive!

Bianca Dobroiu a fost diagnosticată pozitiv pe 27 februarie și de atunci a fost testată de șase ori, de fiecare dată rezultând pozitivă la coronavirus. Ea locuiește împreună cu mama sa și amândouă se află în carantină la domiciliu.

În luna februarie a participat la Săptămâna modei de la Milano și este foarte probabil să fi luat virusul cu acea ocazie. După o săptămână de spitalizare la spitalul Policlinico di S’Orsola, a fost externată în data de 6 martie, dându-i-se tratament pentru acasă.

Medicii îi spun să aștepte, nu mai are nici un simptom din data de 10 martie, dar este obligată să stea în casă, fiindu-i interzis să părăsească locuința. Aceeași interdicție o are și mama sa.

Bianca Dobroiu

Mama Biancăi a făcut trei teste pentru a vedea dacă a luat virusul de la fiica ei, dar toate rezultate au fost negative.

Cazul Biancăi Dobroiu a stârnit atenția televiziunilor și ziarelor italiene, care îi alocă spații ample. Sâmbătă, 25 aprilie, la știrile TGCOM24, jurnaliștii italieni au adus în prim-plan povestea incredibilă a tinerei de 22 de ani. „Internată la spitalul Policlinico di S’Orsola, a fost externată pe 6 martie. Sfârșitul internării în spital coincide cu începutul calvarului – atât pentru ea, cât și pentru mama ei, pentru că Bianca este încă pozitivă la coronavirus. Stă închisă în casă și nu poate nici măcar să mănânce împreună cu mama sa, testată negativ de trei ori, dar obligată să stea în izolare împreună cu fiica sa. Lumea Biancăi este formată din camera de dormit și bucătărie, cel puțin până la sfârșitul lunii, când va face următorul test pentru Covid-19″.

Bianca a declarat pentru TGCOM24: „Până acum câteva zile credeam că sunt singura persoană din lume care se află în această situație, dar am aflat că mai sunt și alții”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

1 COMENTARIU

  1. Nici noi nu putem scăpa de 6 luni de alt coronavirus !!!!… asta-i specific romanesc,un coronavirus cu greutate ,nici după vreo treizeci de teste nu vrea domne să piară.. i-am dat o țară , i-am dat Drone,nimic ..nu și nu ,!!!…se pare că după 15 mai îl așteaptă un vaccin minune!!…va fi izolat într-o încăpere capitonată….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here