VIDEO. Jivina din cazul Bolintin Vale: „Torturez orice român care găsesc pe stradă”. Violența comisarului-bestie a activat un monstru. Amenințări cu moartea, limbaj spurcat

6
9430
Identificați, prindeți și arestați!

Violența naște violență, ura naște ură. Imaginile cu șeful Poliției Bolintin Vale, comisarul Costel Marian Șerban, bătând sălbatic un rom imobilizat și fără apărare au produs nu numai o justificată revoltă în rândul românilor (indiferent de etnie), ci și reacții abominabile din partea unor iresponsabili.

Un bărbat rom a postat pe profilul Bombardier lvl 99, pe Facebook, un filmuleț care cuprinde amenințări înfiorătoare. Individul îi amenință cu moartea pe polițiști, dar și pe români în general.

Bărbatul a transmis live pe Facebook, iar imaginile au fost preluate de o pagină dedicată polițiștilor români.

„N-ai cum să mă omori. Mă bați, mă persecuți, faci ce vrei, și când ies de acolo, știu ce am de făcut. Îmi pun o mască, îmi iau mitraliera și te fac și nu știe nimenea. (…) Stați cuminți, mă, că ne alarmăm pe voi! (…). Să moară copiii mei dacă nu torturez orice român care găsesc pe stradă!”, răcnește jivina anafabetă și decerebrată, care împroșcă injurii de nereprodus.

VIDEO: Amenințările unui individ fără discernământ

Acest individ trebuie identificat rapid de Poliția Română, luat și înghesuit într-un dosar penal! Amenințările cu moartea justifică și o arestare preventivă. Violența nejustificată nu le este permisă nici infractorilor de teapa lui Bombardier lvl 99, nici  mardeiașilor din Poliție!

Dacă nu se află în țară (așa cum se pare), trebuie adus cu escortă, pe bază de comisie rogatorie! Nici în gaură de șarpe să nu scape, așa cum nici comisarul Costel Șerban nu trebuie să scape!

Discursul fascisto-bolșevic al „jivinei de pe Facebook” vine la 8 zile de la masacrarea unui rom din Bolintin Vale de către comisarul Costel Șerban, respectiv la 4 zile de la publicarea înregistrării video cu scena respectivă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

6 COMENTARII

 1. Doi NENOROCIȚI: COMISARUL-BESTIE și INFRACTORUL-ANIMAL !

  JUSTIȚIA trebuie să ne scape de AMBII !!!

  URGENT și FĂRĂ-EZITĂRI-și-SUBTERFUGII, daaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Infractorul-animal este, ați înțeles desigur, „bombardierul” (Sic !) cu trei-gușe care a postat pe Internet amenințările alea DEMENTE, nicidecum „suedezii” aceia care erau izolați pe un câmp și nu infectau pe nimeni !

  • Cum sa-i apere pe romani un Consiliu specializat pe sanctionarea romanilor pentru te miri ce?
   Ma mir ca „Ziaristii”, mari sustinatori ai rromilor, au mai vazut si ceva in neregule in comportarea lor. E adevarat, usor machiat.

 3. Comisarul Costel Marian Șerban trebuie decorat. Iar celor ce iau apararea acestei etnii le doresc din tot sufletul, Vecini, cumnati, socrii, fini, clienti, sefi etc din aceasta etnie. Dupa maxim un an veti cere decorarea comisarului cu crucea de aur in grad de drac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here