Dormi liniștit, Vîntu mai lucrează o dată pentru tine! Escrocul FNI organizează „cursuri” cu taxă de 10 euro pe zi („lecții” de 20 de minute)

4
7509
Sorin Ovidiu Vîntu

Abia eliberat condiționat din pușcărie, unde executa o pedeapsă de 11 ani pentru un cumul de escrocherii, Sorin Ovidiu Vîntu (SOV) le promite celor cu coeficient de inteligență (IQ) ridicat un milion de dolari dacă vor să-și înființeze o afacere sau un partid politic. Taxa: 10 euro pentru o „lecție” de 20 de minute.

27 martie 2020. Tribunalul București decide definitiv să-l elibereze condiționat pe escrocul Sorin Ovidiu Vîntu din Penitenciarul Rahova, unde își ispășea pedeapsa de 11 ani de închisoare, rezultată în urma contopirii condamnărilor pe care le-a primit în mai multe dosare. Printre cele mai mediatizate se numără: 8 ani pentru devalizarea FNI, 10 ani în afacerea Petromservice. SOV stătuse în spatele gratiilor 6 ani și jumătate. Avocatul său a apelat la „mila” instanței, spunând că Vîntu se află într-o stare de sănătate gravă.

Scurt istoric. Ultima condamnare, cea de 10 ani, a primit-o în urmă cu doi ani, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom S.A. Vântu a mai luat 8 ani în dosarul FNI (februarie 2017), 6 ani şi 2 luni în dosarul falimentării companiei Petromservice (iulie 2016), 2 ani pentru favorizarea lui Nicolae Popa (ianuarie 2014) și un an pentru şantajarea fugarului Sebastian Ghiţă (iunie 2012). Așadar, un total de 5 condamnări, însumând 27 de ani și două luni. Doar șubrezenia sistemului legislativ din România a putut face posibil ca 27 de ani și două luni să se comprime în 11 ani, iar eliberarea condiționată să vină după numai 6 ani și 6 luni! Altfel spus, SOV n-a ispășit nici măcar un sfert din totalul condamnărilor primite! „Întăriți-vă statul!”, spunea arogant Vîntu cu peste 10 ani în urmă. Adevărul e că nu prea ni l-am întărit, dacă un asemenea multi-mega-infractor continuă să ne râdă în nas din libertate.

23 aprilie 2020. Vîntu nu arată deloc a fi cu sănătatea la pământ, așa cum spusese avocatul său, luna trecută, în fața instanței. Dimpotrivă, la nicio lună de la eliberarea condiționată, SOV se lansează în noi strategii de a păcăli oamenii, așa cum a procedat și cu Fondul Național de Investiții (FNI), când a golit buzunarele a peste 200.000 de români.

Acum intenționează să-i racoleze în cursă numai pe tineri, copiii celor pe care i-a escrocat în anii ’90.

„Așa cum ți-am promis, generație, astăzi public datele cele mai importante despre Clubul de Business și Politică SOV. Clubul își propune să reconstruiască elitele politice și de afaceri ale României și am alocat acestui proiect suma de 60 milioane USD”, scrie șarlatanul pe site-ul său.

„Afacerile trebuie să meargă mână în mână cu politica”

Impune modelul infractorilor PSD: „Așa cum ți-am precizat și în postarea video, politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business și nu poți ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politică. Atât în politică, cât și în afaceri, cunoașterea și rețeaua de contacte reprezintă cheia succesului. Clubul îți va da posibilitatea să înveți și să-ți construiești rețeaua de contacte”.

„Cursuri” de 20 de minute: „Școlarizarea va dura trei luni și se va desfășura în următoarele 12 module: 1. Economie, 2. Politologie, 3. Psihologie, 4. Charisma, 5. Logică, 6. Sociologie, 7. Finanțe, 8. Business, 9. Comunicare, 10. Marketing, 11. Social media și internet, 12. Debate. Fiecare curs va dura 20 de minute și va fi structurat astfel: 10 minute lecția profesorului, 5 minute ilustrarea lecției, 5 minute seminar”.

Tinerii, învățați să facă „afaceri de succes”: „În fiecare zi vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de mine. Nu vă voi învăța să faceți business plan-uri. Pe astea le puteți învăța de la oricine sau chiar singuri, navigând pe internet. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară, cât și în afara ei”.

Bani căzuți din cer pentru performeri: între 10.000 și 100.000 $. Cei mai valoroși vor lua între 300.000 și un milion de dolari.

Le măsoară IQ-ul în septembrie: „Mai întâi, în jurul datei de 1 septembrie voi selecta 20 de cursanți, după ce vor da un test psihologic și vor accepta să le fie măsurat coeficientul de inteligență. Limita minimă a IQ-ului va trebui să fie 120. După ce vor fi selectați cei 20, pe data de 14 septembrie vor începe cursurile. Ele vor fi transmise și pe internet, dând astfel posibilitatea să participe tuturor celor care vor să se instruiască și să-și facă un viitor. Aceste cursuri vor fi și înregistrate, dând posibilitatea să poată fi urmărite oricând”.

Bani căzuți din cer pentru performeri: „După o lună și jumătate, clubul te va invita să participi la un test național. Vor fi anunțate cele mai valoroase rezultate, iar performerii vor primi sume cuprinse între 10.000 – 100.000 USD, bani care vin să sprijine dezvoltarea personală a fiecăruia. După terminarea cursurilor, va avea loc testarea finală. Voi evalua potențialul fiecăruia, iar pe cei mai valoroși îi voi ajuta cu sume cuprinse între 300.000 – 1.000.000 USD să-și starteze business-ul și cu suma de 1 milion USD pentru cei ce vor dori să-și facă un partid politic”.

Vrea să câștige alegerile locale și generale din 2024: „Să nu crezi, generație, că mă voi opri aici. Dacă afacerea pe care am finanțat-o pentru unul dintre voi se poate dezvolta dincolo de primele estimări, acea afacere va continua să primească finanțare de la club, iar partidul politic care se va contura ca un succes va fi sprijinit de club cu toată logistica, infrastructura și fondurile necesare pentru câștigarea alegerilor locale și generale din anul 2024”. 

„Îi sfătuiesc pe proști să nu-și risipească banii degeaba”

Sprijin de la club pentru nunți, botezuri, înmormântări: „Toți membrii clubului, atâta timp cât își vor păstra această calitate, vor primi suport din partea lui în toate aspectele vieții. Vor primi bani atunci când vor să-și facă nunta, botezul sau, ferească Domnul, au nevoie pentru o înmormântare. De asemeni, clubul îi va asigura suport juridic gratuit în probleme comerciale, civile, penale. Dacă un membru al clubului are o afacere și are nevoie de bani, acesta va împrumuta fără dobândă, evident în cazul în care afacerea este viabilă. Mai mult chiar, îi va sta gratis la dispoziție cu expertiza necesară”.

Taxă de 10 euro pentru participarea la curs: „Criteriile pentru a deveni membru al clubului vor fi publicate în prima săptămână a lunii septembrie, odată cu statutul. Generație, să nu scapi din vedere faptul că sunt om de afaceri, pe deoparte, și că în viață nu obții nimic gratis. Pentru a urmări aceste cursuri, acei care vor dori să o facă vor trebui să plătească 10 euro pentru fiecare zi de curs. Din acești bani, o parte vor plăti costurile de transmisie pe internet, iar ceea ce rămâne va intra în visteria clubului. Alături de banii mei, sumele respective vor contribui la susținerea proiectelor”.

Totul gratis pentru genii: „Aș mai dori să fac niște precizări. Cei care vor avea un IQ de 130 vor putea urma aceste cursuri gratuit, iar cei cu un IQ de 140 vor fi făcuți automat membri de onoare ai clubului, evident și cursurile fiind gratuite. Generație, cine va avea legitimația și insigna clubului nu va mai avea nevoie de nicio altă certificare publică. Ei vor fi tot ce va avea nația asta mai valoros în business și politică, iar membrii de onoare vor reprezenta crema-cremelor acestei nații. Dacă la un IQ de 130+ ești un tip super inteligent, de la 140 în sus ești geniu”.

P. S. „Acolo unde voi finanța start-up-uri de afaceri, 30% din companie va reveni Clubului”.

P. P. S. „Îi sfătuiesc pe proști să nu-și risipească banii degeaba. Una dintre condițiile de a deveni membru al clubului este să ai un IQ de minim 111”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

4 COMENTARII

  1. Simion Olivian cu IQ200 în Iraq 2006 la SRI a inventat Pozitronul H2O Oxigen Iod.
    Pozitronul valorează cam ce nu știi Tu.

    Dorina Ruxandra Stancu ucisă de masoni.
    1969-2008 deci 39 ani ca civil bugetar

  2. lasati-l dracului pe asta !!!…toti se intreaba ,de ce l-a sunt Donald Trump pe Johannis??>…sa ne intoarcem in urma cu vreo luna !!..ce-a cautat Johnnis la Los Angeles in plina pandemie??…”Numai că, în timp ce ambasadorul Adrian Zuckerman îi avertiza ”pe prietenii români” să nu se mai joace ”cu focul” predării securității noastre naționale spionajului militar chinez, ”Agențiile” par a-i lăsa pe adevărații parteneri români să își mai bată și singuri capul de ce o fi preferat Klaus Iohannis tocmai Los Angeles…? Răspunsul fiind totuși ”neverosimil” de simplu…”..acum vine confirmarea din partea Casei Albe!!!…va las pe voi sa ghiciti despre ce e vorba !!!..

  3. Nenorocitului ăstuia trebuia să’i putrezească oasele alea mizerabile șubrede în pușcărie ! Și totuși, justiția demonstrează încă odată pentru ce cerșesc pensia specială și că, în marea ei parte, fac (fuck pe SOV la muie și pe toți confrații lui malefici !) parte din sistemul tikăloșit din România !!! 😤👹👺👿💀😱

  4. Acest șarlatan s-a născut cu excrocheria în sânge, așa cum unii se nasc criminali, și nu poate fi lecuit nici cu 200 de ani de pârnaie. Dar poate fi blocat, neutralizat prin alte mijloace…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here