Mușchii lui Iohannis, subiect de provocare pentru Ambasada Suediei: „Cine-i are mai puternici?”

1
1369
"Vikingul" musculos

Ambasada Suediei la București n-a ratat ocazia de a fi în ton, vineri, cu faza zilei de pe rețelele sociale. Cum în mediul online făcea furori imaginea președintelui Klaus Iohannis la vaccinare, în tricou cu mâneci scurte și cu mușchii la vedere (eclipsând campania anti-Covid), Ambasada suedeză a publicat pe pagina sa de Facebook o poză cu un scandinav lucrându-și bicepșii în sala de fitness.

”Viking fitness – cum arată brațul după 14 săptămâni de sală” – este mesajul plin de umor al Ambasadei. Bărbatul prezintă o formă fizică evident suprioară celei a președintelui român.

 

Trolling-ul Ambasadei vine după ce numeroși internauți au avut o serie de comentarii legate de mușchii lui Iohannis, comentarii ce au trecut într-un plan secund știrea propriu-zisă legată de vaccinarea acestuia.

Provocarea a fost acceptată de internauții care au reacționat la postarea ambasadei: ”Al nostru e mai tare!”, ”O fi antrenorul lui Ioha?”, ”O avea mușchi, dar nu e vaccinat!”.

Unii au fost și mai inventivi, postând tot felul de reinterpretări ale momentului vaccinării, cu poza lui Iohannis editată sau a lui Eminescu arătându-și mușchii.

Klaus Iohannis la vaccinare

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Calendarul sinucigaș al lui Stanoevici

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here