sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăDezvăluiri"Paul Stănescu mi-a spus: «Te voi distruge!". Panică în PSD: Dăncilă publică...

„Paul Stănescu mi-a spus: «Te voi distruge!”. Panică în PSD: Dăncilă publică o carte de dezvăluiri

-

Viorica Vasilica Dăncilă (57 de ani), fost premier PSD în perioada ianuarie 2018 – octombrie 2019, face mai multe dezvăluiri despre perioada în care a condus Guvernul României. Mărturia sa urmează să fie publicată într-o carte ce va apărea în zilele următoare. Dăncilă spune că Paul Stănescu, actual secretar general al PSD, a amenințat-o că o va distruge”.

Cartea reprezintă, de fapt, un interviu-maraton pe care Dăncilă l-a acordat jurnalistei Marga Nițu, precizează Aktual24.ro.

Dăncilă a relatat cum a aflat că va fi desemnată prim-ministru. ”Era într-o zi de luni. Era programat Comitetul Executiv, în acea zi. Eu mă pregăteam să plec la Strasbourg, unde aveam sesiune. M-a sunat președintele partidului și m-a întrebat dacă pot să vin la sediu cu două ore mai devreme. Eram chiar cu trollerul în mașină. Când am ajuns la partid, m-au întrebat câteva dintre colege dacă o să fiu prim-ministru, daca mi-aș dori să fiu prim-ministru”.

Dăncilă a mai susținut că, ulterior, Liviu Dragnea o urmărea pas cu pas. ”A fost foarte greu pentru mine, că eram urmărită. Liviu Dragnea avea oameni în jurul meu, care-l informau tot ceea ce se întâmpla în Guvern”.

- Advertisement -

Viorica Dăncilă a fost eliminată de pe listele de candidați ale PSD, pentru Parlament, la alegerile din 6 decembrie 2020, de către Marcel Ciolacu (președinte) și Paul Stănescu (secretar general).

Alte afirmațiii ale Vioricăi Dăncilă

* ”Paul Stănescu mi-a spus: «Ai vrut să candidezi, n-ai vrut să lași pe alții să preia conducerea partidului. Te voi distruge!»”.

- Advertisement -

* ”Stănescu mi-a spus că nu trebuia să intru eu în turul 2 al alegerilor, ci Dan Barna.”

* ”Liviu Dragnea, la început, nu era așa. Târziu s-a schimbat. Cred că a fost și acea frustrare a faptului că și-a dorit să fie premier și nu a putut totuși să acceadă în această funcție. Sunt convinsă că, probabil, dacă era premierul României și președintele partidului, situația era alta.”

* ”Este adevărat, Olguța Vasilescu nu s-a înțeles absolut deloc cu Miron Mitrea. Mi-a spus că ea nu mai vine în echipă daca Miron Mitrea continuă. Am preferat-o pe Olguța Vasilescu.”

* ”La locale a fost un eșec. Sigur că a fost un eșec dacă am pierdut Bucureștiul, Constanța, Prahova, Iașiul, Timișoara… multe dintre ele pierdute prin neprezentare, cum se spune în sport.”

* ”Știu că după acest interviu va urma un val de atacuri la adresa mea, mai ales din partea celor care se simt ofensați de adevărul pe care l-am adus în fața oamenilor.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Calendarul sinucigaș al lui Stanoevici

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. A scris cartea precum vorbește? Sau arată cartea și mai rău. Ceeace e de-a dreptul tulburător este că DNA nu percutează cum se cuvine la dosarele „Brazilia”, Belina și Tel Drum ale mega-escrocului Dragnea. Cu prescrieri, termopane, angajări fictive nu se poate face justiție imparțială. Nu asta aștepta poporul stâlcit de nemernici de la DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -