sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainȘoșoacă a intrat în război și cu familia lui Bogdan Stanoevici! Vrea...

Șoșoacă a intrat în război și cu familia lui Bogdan Stanoevici! Vrea să oprească incinerarea acestuia, deși familia a stabilit altfel

-

Diana Șoșoacă, senatoarea AUR care provoacă scandaluri și emite fake news-uri cu o frecvență amețitoare, a anunțat că depune o plângere penală în legătură cu moartea actorului Bogdan Stanoevici. Deși medicii și familia spun că acesta a murit de Covid-19, Șoșoacă respinge argumentele și cere o anchetă.

Diana Iovanovici-Șoșoacă (45 de ani) a demaract o acțiune de-a dreptul nebunească, prin care intră în coliziune cu familia lui Bogdan Stanoevici, despre care spune că a fost un bun prieten al ei.

Familia actorului a decis că trupul neînsuflețit al acestuia va fi incinerat sâmbătă, 16 ianuarie. Șoșoacă vrea să blocheze incinerarea pentru a se face autopsie, considerând că în cazul lui Stanoevici este moarte suspectă.

Planul nebunesc al senatoarei Șoșoacă

 • „Având în vedere bătaia de joc a sistemului, care încearcă să-l facă victimă Covid pe Bogdan Stanoevici, pe actele lui a scris că e mort din cauza SARS-CoV-2. Am intervenit câţiva prieteni şi ni s-au comunicat de la spital actelele medicale, ni s-a spus că ultimul test pentru depistarea Covid, din 6 ianuarie, e negativ, la fel şi în 8 decembrie. Ulterior, Bogdan s-a făcut bine, a avut alte probleme, o pneumonie. Nu a vrut să vină la spital din cauza sistemului şi a murit exact în acest sistem.”
 • „Formulăm plângere penală, solicităm autopsie. Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă în acest caz. Eu consider că este moarte suspectă – şi o spun ca avocat şi ca cetăţean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de anchetă să intervină de urgenţă şi să se facă autopsia, pentru că se doreşte incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă”.”
 • „Omul ăsta a luptat pentru ţara asta cum puţini au făcut-o. Trebuie văzut ce i s-a întâmplat după ce a candidat la prezidenţiale, pentru că nu ar fi trebuit şi de acolo i s-a tras, îmi spunea că sunt probleme foarte mari.”
 • „El a participat la toate ieşirile în stradă împotriva Covidului şi mi-a spus: «Diana, tu trebuie să mergi până la capăt! Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine, dar tu trebuie să ne răzbuni pe toţi.”
 • „În mizeria asta de politică, ori eşti de-al lor şi faci ce vor ei, ori e greu să pătrunzi. Credeţi că degeaba nu a rezistat Bogdan ca ministru al Românilor de Pretutindeni? După ce nu a mai fost ministru, RAAPPS l-a dat în judecată pentru recuperarea cheltuielilor de chirie, pentru casa pe care o ocupa.”
 • „Eu ştiu foarte bine lupta pe care a dat-o, inclusiv diferendul cu doamna Firea. Avea mari probleme pentru că şi-a permis să candideze şi la Primărie.”

A participat la cel puțin 3 mitinguri „anti-botniță”

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marți, 12 ianuarie, în zori, la Institutul „C. C. Iliescu” din cadrul Spitalului Fundeni din Capitală, după infectarea cu noul coronavirus, care i-a făcut ravagii în plămâni. El a fost un aprig contestatar al obligativității purtării măștii și al măsurilor de precauție, participând la cel puțin trei mitinguri „anti-botniță” (15 mai, 12 iunie, 19 septembrie).

- Advertisement -

Întrucât Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de pretutindeni (2014) și candidat la alegerile prezidențiale (2019), s-a stins din cauza coronavirusului, sicriul său a fost sigiliat înainte de a fi depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală.

Familia actorului a dezvăluit ce se va întâmpla cu trupul lui Bogdan Stanoevici: va fi incinerat sâmbătă, în cadrul unei ceremonii la care vor participa doar câteva persoane foarte apropiate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. Cea ajuns parlamentul româniei!!…cum morții ma-sii să fi coleg sau colegă cu o astfel de arătare??…o creatură bizară..un avorton genetic..asta-i bună de băgat în spirt!!..ținută în laborator pentru experiențe în loc de maimuță…

 2. Delir fara margini! Din vorbele acestei creaturi isterice se deduce ca familia nefericitului coronasceptic, doreste incinerarea pentru a distruge orice dovada care sa-i demaste pe ”criminalii din sistem”. Sosoaca are nevoie de starvul lui Stanoevici pentru a face in continuare taraboi. Cred ca deja l-a depasit in ticalosie si prostie pe celebrul Mitraliera.

 3. Doamna Șoșoacă susține că a făcut nu-știu-ce intervenții la spital și a intrat în posesia actelor medicale ale decedatului. Ar fi interesant de văzut cum explică instanței că a obținut acele documente, în condițiile în care, conform legii, ele nu se înmânează decât familiei.

 4. Tuta de sosoaca se baga tot timpul în scandaluri ca musca în curul calului, ea da dovada de prostie, obrăznicie și lipsa de bun simț devenita politruca mizerabilă, aleasa de unii idioți.

 5. Asta se întâmplă atunci când suntem supărați pe politicieni și nu mergem la vot. Apar astfel de specimene cu devieri de comportament în Parlamentul României.
  Acum o sa le plătim toate privilegiile și cei care am votat și cei care nu au votat.
  Trebuie sa fii deraiat de pe axa ca să angajezi femeia asta ca să te reprezinte în procese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -