Minciunile procurorului „Adina Florea cu nădragi” vor fi cercetate de Inspecția Judiciară, la cererea CSM

0
3085
Gheorghe Stan și Adina Florea, șefii SS-Gestapo. FOTO: captură Antena 3
Declarațiile aberante ale lui Gheorghe Stan, șeful Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), i-au înfuriat pe magistrații din Secția de procurori a CSM.  Aceștia au cerut Inspecției Judiciare să efectueze controale la „Secția lui Tudorel”, condusă de Stan. Procurorii invocă și  „scurgerile de informații” către presă, din structura SIIJ.
Cristian Ban, procuror în CSM, a declarat în ședința de azi: „Pornind de la declarațiile de ieri ale șefului structurii specializate, având în vedere că în mod repetat, chiar ultima dată, în cursul acestei dimineți, am văzut în presă, pe una dintre publicații, că au apărut tot felul de informații, chiar denunțul în formă copiată dintr-un dosar penal, faptul că în ultimele săptămâni și luni, în mod repetat, apar scurgeri de informații, apar declarații ale unor părți în presă, apar declarații ale unor martori în presă, apreciez că se impune efectuarea unor verificări de către Inspecția Judiciară la PÎCCJ cu privire la modul prin care se comunică, modul de comunicare publică de către Secția specială și modul de gestionare a acestor scurgeri de informații”.
Există suspiciuni că Inspecția Judiciară, aflată sub controlul lui Tudorel Toader (care a intervenit brutal pentru a-l păstra la șefia Inspecției Judiciare pe Lucian Netejoru), va încerca să mușamalizeze faptele lui Gheorghe Stan (șeful SIIJ, care până de curând a fost adjunctul lui Netejoru la Inspecția Judiciară). Altfel spus, îl vor controla cum se cuvine inspectorii Inspecției judiciare pe fostul lor șef?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here