Actorii se solidarizează cu magistrații. Își vor aștepta spectatorii în fața teatrului, cu banderole albe, înaintea spectacolului

7
4092
Marius Manole
Se mișcă actorii! Această breaslă încearcă să se organizeze pentru a da un puternic semnal de solidaritate cu magistrații. Inițiatorul mișcării este actorul Marius Manole, care a publicat pe Facebook un mesaj video mobilizator.
Marius Manole îşi îndeamnă colegii să se alăture protestului magistraţilor faţă de infama Ordonanță 7, pentru „a le arăta guvernanților că nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat”.
Marius Manole face un anunț important: duminică seară, pe 3 martie, înaintea spectacolului „Revizorul” de la Teatrul Național București, el și colegii săi își vor aștepta spectatorii în fața teatrului și vor purta la mâini banderole albe. 

Marius Manole spune că actorii nu vor renunța la banderolele albe până când nu va fi abrogată Ordonanța 7: „Acea banderolă albă înseamnă pentru noi libertate de expresie, înseamnă că suntem alături de magistraţii noștri minunați, care au avut curaj şi au ieşit în stradă, înseamnă că susţinem statul de drept”.

Marius Manole: „Îndemn toţi colegii din teatrele din România să iasă duminică, 3 martie, chiar dacă au, chiar dacă nu au spectacol, şi să le arătăm astfel guvernanţilor că nu cedăm, că nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat şi că încă sunt oameni care luptă pentru libertate. Hai, România!”

Marius Manole este unul dintre actorii care s-au manifestat constant cu mesaje pro-justiție și anti-corupție, în ultimii doi ani. În aceeași tabără civică se regăsesc, cu regularitate, Oana Pellea și Natalie Ester.

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

 1. Din pacate o buna parte din actori si cintareti se prostitueaza pentru ceva stipendii. Ii vezi mereu la latrina3 infierind cu minie proletara pe cei care nu cinta pe melodia conducerii de partid si de stat.
  Sper ca Marius Manole sa poata sa convinga cit mai multi dintre colegi pentru un protest semnificativ.

 2. Lupta pentru Justiție presupune Elite.
  Bine merită actorii care- și asumă această luptă transmițând public mesajul lor de solidaritate cu Magistrații adevărați.
  Maeștrii pentru Magistrați !

 3. Bravo Marius, mult respect pentru initiativa si pentru tot ce faci pentru tara in care te-ai nascut si pe care vad ca o iubesti cu patima, intrebarea mea e: dar CAND O SA FIM TOTI CARE IUBIM TARA ASTA CU BANDEROLE ALBE?!?! Ca daca nu facem ceva foarte curand n-o s-o mai avem, o s-o ia, parte baflausatul, parte ungurii flausatului, iar noi ramanem cu mana pe suflet, asta e teama cea mare, dracnea nu da un scuipat pe oameni, el vrea puterea absoluta si ingenuncherea a tot ce-i mai sta in cale!!!! Si ce-i mai dureros e ca are destui tradatori care-l ajuta!!!!!

  • Draga Nic , bravo pentru comentariul excelent !…

   BRAVO , Marius , bravo , Doamna Oana Pellea , pt solidarizarea cu curajosii magistrati !…„Acea banderolă albă înseamnă pentru noi libertate de expresie, înseamnă că suntem alături de magistraţii noștri minunați, care au avut curaj şi au ieşit în stradă, înseamnă că susţinem statul de drept”.

   …de la firul ierbii un omulet simplu va purta de maine incolo banderola alba pe brat in semn de solidaritate cu TOTI OAMENII ADEVARATI care iubesc ROMANIA si se lupta/se exprima , elegant si inteligent , pt VIITORUL ei FARA FRICA !…Tu ce vei face Nic ?…Sunt convinsa ca vei purta si tu cu mandrie banderola alba la brat pt ca IUBESTI ROMANIA si ALATURI DE TINE MILIOANE SI MILIOANE DE OAMENI FRUMOSI si ADEVARATI ROMANI vor face la fel din solidaritate cu EI , cei care se impotrivesc RAULUI !….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here