„Adina Florea cu nădragi” îl atacă pe procurorul general, dar laudă Guvernul și ordonanțele de urgență. Inclusiv OUG 7, pe care DNA o vrea abrogată!

5
4466
Gheorghe Stan și Adina Florea, șefii SS-Gestapo. FOTO: captură Antena 3

Anunțată cu surle și trâmbițe, „conferința de presă” a șefilor Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), Gheorghe Stan și Adina Florea, a fost o rușine fără margini.

 1. Întâlnirea celor doi cu presa a început cu o întârziere de aproape 5 minute, pentru că Stan și Florea au întârziat.
 2. Nu a fost o conferință de presă, ci o declarație de presă. Cei doi procurori-șefi nu au acceptat nicio întrebare.
 3. Nu au vorbit ambii procurori-șefi anunțați, ci doar Gheorghe Stan (șeful Secției).
 4. Adina Florea (aduncta șefului Secției) a stat ca o pupăză, aruncând ocheade spre camerele TV. N-a scos un cuvânt. Simplu decor. De ce-o mai fi venit? Să-i facă în ciudă lui Klaus Iohannis – sâc, sâc, sunt șefă! -, cel care a respins-o de două ori când i-a fost propusă la ședia DNA?
 5. Gheorghe Stan – „Adina Florea cu nădragi” – a citit de pe niște hârtii, n-a fost în stare să articuleze o frază în afara „fițuicilor”.
 6. Gheorghe Stan a folosit un ton marțial, de parcă ar fi citit o condamnare la moarte. Șeful „Secției lui Tudorel” semăna cu procurorii staliniști ai anilor ’50, dar și George Marinescu, crainicul TV al lui Ceaușescu.
 7. Senzația a fost că Stan și Florea n-au ieșit de capul lor în fața presei, ci au fost împinși de „tătucul” lor, Tudorel Toader.
 8. „OUG 7 a fost necesară pentru corelarea normelor privind competența procurorului șef al Secției”. Ce mizerie! Majoritatea Parchetelor din România protestează pentru abrogarea Ordonanței 7, iar Gh. Stan o laudă, aprobat din priviri de Adina Florea.
 9. „Îi asigurăm pe toți procurorii și judecătorii de toată buna noastră credință în modul de desfășurare a activității. Existența acestei Secții speciale este o garanție a independenței acestora”. Cobzare, cântă la altă masă!
 10. „Au existat multe semnale pozitive din partea magistraţilor, în sensul primirii cu deschidere a înfiinţării acestei Secţii”. Minciuni! Au existat mai ales proteste.
 11. „Vă asigur că în cadrul Parchetului General și al acestei Secții se respectă numai legea”. Stan amestecă, în mod ticălos, Parchetul General cu Secția specială. Pe Augustin Lazăr (jos pălăria!) cu Gheorghe Stan (sictir!). Apropo, cu ce drept vorbește Gh. Stan în numele Parchetului General? Se crede cumva procuror general?
 12. „Încă de la momentul operaţionalizării acestei Secții, am întâmpinat obstacole din partea conducerii Ministerului Public, este vorba despre procurorul general, în asigurarea bazei logistice, a dotărilor, a elaborării organigramei, dar şi în modul de interpretare a principiilor care guvernează activitatea ministerului”. Așa, acum bârfește-l pe Augustin Lazăr!
 13. Gh. Stan a bălmăjit ceva și despre anchetarea Laurei Codruța Kovesi, dar împleticit în minciuni. Limba îi părea paralizată de cele întâmplate zilele trecute la Bruxelles – legate de numirea procurorului-șef european.
 14. „Legiuitorul a trebuit să intervină în mod excepţional prin trei acte normative, pentru a reglementa buna funcţionare a Secţiei. Emiterea OUG 90 a fost justificată de necesitatea obligaţiei de operaţionalizare, în condiţiile în care CSM nu finalizase această procedură. OUG 92/ 2018 s-a impus pentru clarificarea unor norme legale pentru selecţia procurorilor care urmau să facă parte din această secţie. OUG 7/2019 – aceasta a fost necesară pentru corelarea normelor privind competenţa procuroului şef al Secţiei”. Ce mizerie de magistrat! Țara fierbe, iar el laudă ordonanțele neconstituționale și ticăloase!

  Gheorghe Stan

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

 1. Pai rahatul s-a vazut sef, cum sa nu laude? Daca va uitati bine la freza lui sclivisita, seamana cu Hitler, in fapt, amandoi – pupaza si papitoiul asta dau o senzatie de beci, scarbosi oameni! Probabil asta au si vrut, ca sa sperie, dar nu sperie pe nimeni, azi la 12 toata justitia face protest impotriva oug 7! Sa fiti ai dreaq toti, psd-draknea-alde, bubosul si slugile lui cele noi si cele vechi!

 2. Sectia voastra e NECONSTITUTIONALA!!!! Sunteti niste aparatori ai infractorilor, infractori si voi, astia doi!!! Aia care nu a fost NICIODATA INDEPENDENTA isi permite sa ii atace pe cei care cercetaza hotii, celalat fericit ca ajuns si el sef, indiferent unde , doar sef sa fie!!!!
  Ati facut scoala degeaba, voi aia doi, ori ati fost scoliti de gargamel!!!! In Romania hotii sunt aparati iar procurorii atacati, intr-o DEMOCRATIE E TOCMAI INVERS!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.