O nouă ştire-şoc de la Digi: Turturică şi echipa, OUT de la site-ul televiziunii de ştiri a RCS&RDS!

1
4723

Continuă mişcările-şoc la Digi 24. După ce luna trecută mai mulţi editori, producători şi realizatorul Tudor Muşat au încetat colaborarea cu postul TV al concernului RCS&RDS, o nouă ştire loveşte piaţa media.

Conducerea editorială a site-ului Digi24.ro a fost concediată, anunţă PaginadeMedia.ro.

Este vorba de Dan Cristian Turturică (șeful site-ului), Laurențiu Mihu (redactor-șef adjunct), Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic) – ei sunt jurnaliștii care au fost concediați. Cei patru erau, totodată, și editorialiștii site-ului de știri, care numără aproximativ 15 persoane (incluzându-i pe cei patru).

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, jurnaliștii au fost anunțați, ieri, că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de știri începând cu data de astăzi (1 martie). Motivul invocat ar ține cont de restructurări în cadrul grupului, din motive financiare.

La începutul acestei luni, Tudor Muşat, realizator în prime-time al talk-show-ului „24/7”, a încetat colaborarea cu Digi 24.

Alături de el, pe lista de plecări mai figurau Francesca Simionescu (social), Mihaela Brăzdeș (social), Arina Delcea (politic), Cristi Popa, George Simionescu (producător) și Andra Timu (editor).

Mai mult, tot pe 1 februarie, apărut ştirea privind planul concernului media al RCS&RDS privind închiderea stațiilor locale.

Şefii stațiilor locale au început să își anunțe angajații în legătură cu această situație.

Digi24 avea la acel moment stații locale la Oradea, Timișoara, Craiova, Cluj, Brașov, Constanța, Galați și Iași.

CITIŢI ŞI:

Val de plecări din Digi 24. Tudor Muşat (realizator 24/7), cap de listă. Zvonuri privind închiderea staţiilor locale ale postului TV de ştiri

Două dintr-o lovitură. Digi 24 închide şi staţiile locale, după valul de plecări cu jurnalişti, editori, producători!

1 COMENTARIU

  1. E jale! Ziaristii corecti nu mai incap, patronii cedeaza pe rand presiunilor puterii care incepe sa semene a dictatura.
    Despre dl Turturica am o parere excelenta, probabil ca intreaga echipa e formata din oameni de calitate.
    Eu nu prind Digi24, am abonament prin Telekom, care nu transmite Digi. Cand lui Gusa a inceput sa i se vada rubasca de rusofil, am telefonat la Telekom ca sa-mi adauge in abonament Digi 24. dar mi s-a raspuns ca nu e posibil.
    Daca Rares Bogdan nu revenea, renuntam la contractul vechi si convenabil cu Telekom, ca sa ma abonez la Digi.
    Bine ca nu m-am deranjat fiindca si astia s-au stricat! E dictatura oameni buni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.