Mircea Badea, „tămâiat” de un mitropolit chiar la Antena 3. „Biciuieşte păcatele și năravurile din societate. Este pustnicul de la miezul nopții”. Biserica şi-a trădat credincioşii şi în acest Paşte

7
6052

Biserica Ortodoxă Română a ratat şi în acest an şanşa dată de marea sărbătoare a Învierii pentru a transmite un mesaj societăţii româneşti potrivit învăţăturilor lui Iisus Hristos.

„Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vă va face liberi“ (Evanghelia după Ioan, 8:32)

Nimic din adevărul zilelor noastre nu a fost rostit de capii Bisericii noastre naţionale cu ocazia Paştelui. Adevăr înseamnă să-ţi asumi a spune în public credincioşilor ceea ce aşteaptă ei de la tine ca entitate cu mare influenţă socială. Inclusiv să deranjezi pe acei lideri ai ţării care propovăduiesc minciuna ca model printre oameni şi care alungă românii din ţară prin felul păcătos în care conduc destinele naţiunii.

Adevăr nu înseamnă să taci atunci când unii dintre politicienii care şi-au trădat poporul şi legea îţi alocă, din impozitele şi taxele românilor, bani pentru Catedrala Neamului. Ci să iei acei bani, dacă ştii că îi meriţi, dar să spui totodată şi ce nu le place păcătoşilor care ţi-i dau.

Complicitate pe axa PSD-ALDE-Rusia

Liderii BOR au bălmăjit din nou comunicări neclare, în care au amestecat pasaje din Scriptură cu îndemnuri la pace, omiţând special să pună degetul pe rană legat de teroarea satanică instaurată asupra propriului popor de politicienii actualei puteri.

Poziţia BOR este în pas cu cea a liderilor PSD-ALDE, care continuă să facă jocul Moscovei, promovând ruptura de Europa întru salvarea averilor şi a propriei libertăţi.

Exact ce face şi conducerea BOR, singura Biserică din această parte a continentului care l-a invitat în România pe Kiril, patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, apropiat al lui Vladimir Putin.

Românii nu au uitat încă marea alianţă dintre conducerea Bisericii Ortodoxe Române şi PSD, la „referendumul pentru susţinerea familiei tradiţionale”, o altă manevră inspirată din politica Kremlinului.

Populaţia a trântit la vot manipularea neobolşevică la care a luat parte şi conducerea BOR, dar se pare că n-a fost de-ajuns.

Tot minţiţi poporul cu televizorul!

Niciodată conducerea BOR nu a luat poziţie fermă faţă de îndobitocirea poporului cu televizorul, mare păcat lăsat să zburde în voie prin minţile oamenilor simpli.

Mai mult, unii capi ai Bisericii au pactizat cu acele televiziuni cunoscute pentru felul în care ele au devenit instrumentele Satanei.

Ioan Selejan, arhiepiscopul Timișoarei şi mitropolitul Banatului, a fost prezent, cu două zile înainte de Paşte, în studioul emisiunii „Sinteza zilei”, unde i-a adus omagii lui Mircea Badea, anunţă Aktual24.ro.

Înaltul prelat l-a tratat pe realizatorul emisiunii „În gura presei” ca şi când ar fi un etalon al păcii, adevărului, demnităţii şi curăţeniei morale în societate, deşi nenumăratele sale intervenţii publice au arătat contrariul.

Mai mult, este o mare blasfemie prezenţa unei feţe bisericeşti de anvergură în studioul unei televiziuni renumite pentru felul în care seamănă ură şi intoleranţă în societate şi pledează cauza răului reprezentat de politicieni corupţi, interesaţi să distrugă inclusiv adevărul biblic, legea, valorile lumii sfinte.

Mitropolitul Banatului, la Antena 3:

 • „Pentru mine, dacă îngăduiţi să-i spun, el este pustnicul de la miezul nopții de la Antena 3. El este singur, tot am impresia că îl părăsiţi şi el este în miezul nopţii. O să trec pe la masa lui din studio, că am văzut că, de fiecare dată, vine cu un bici. El biciuiește păcatele şi năravurile care s-au petrecut în ziua aceea în societate. Să-l înconjuraţi şi pe el cu dragostea voastră”.
 • „Aveţi o inteligenţă deosebită. Rog pe bunul Dumnezeu să vă dea înţelepciune, să găsiţi cele mai frumoase şi blânde metode de a contribui la asanarea societăţii româneşti. Şi dvs. aici, în cadrul acestei emisiuni, să fiţi plugarul acela creştin care să semănaţi mereu bob de grâu curat în spaţiul nostru românesc”.

Măgulit de cuvintele nesăbuite, neadevărate, nemeritate rostite de mitropolit, Mircea Badea a bâiguit: „Mi s-a spus în multe feluri de-a lungul vieții, dar pustnicul de la miezul nopții, recunosc, este de departe cel mai minunat lucru. Vă mulțumesc foarte mult pentru asta”.

CITIŢI ŞI:

Patriarhul Daniel, un nou gest de plecăciune în faţa Rusiei. Va fi tămâiat din nou de propaganda Kremlinului?

7 COMENTARII

 1. Balmajeala e a familiei regale care isi vopseste naravul prin apropierea de bor. Fostul rege cu regenta tolanitor de fufe artiste,menajere la castel,apoi alea care puneau cocosii sa se lupte,nepotul tolanitor de bicicliste impreuna cu yoghina sa, se ingramadesc sa se calce cu popii pe picioare de parca biserica le apartine asa cum cred ei ca le apartine tara. Rugam dezinfectati icoanele dupa ce sunt pupate de membrii familiei regale

  • Moderațiunea este o calitate. Mizeria din vorbe negândite e o pasiune neumană. Scrie frumos gândurile sufletului. Regele Mihai a fost un erou al unelui Guderian.

 2. Eu mi-am propus să gândesc. Nu un drum ci o scăpare. Am pozitronat cu coarnele azi pe Nicolas Maduro şi Juan Guaido în Venezuela. Aşa voi proceda şi pe viitor cu cei care vorbesc despre bine şi nu-l fac.

  Mircea Badea e pigmeu. Cu inel masonic. Nu scrie romane. Doar vorbeşte. Eu eram cu Videanu şi Blaga, el cu Oprescu. 2008

  Vine vremea Masoneriei. Vom uita 1907.

  Omul cu 1000 de ani şi un singur chip

 3. N-ar fi, din păcate, prima oara când diavolul se ascunde sub sutane sau in biserici sau cum zicea
  Ion Creanga , „acolo unde Dumnezeu ridică o biserică, diavolul va ridica şi el o capelă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here