Mesaj mobilizator din zona civică: „Nu lăsăm România să se scufunde! Avem noi ac de cojocul infractorilor! Toată lumea la vot!”

3
1158
Pe 15 martie, la protestul #șîeu, Cosmin Bursașiu și cei 40 de angajați ai săi au făcut grevă nu de 15 minute, ci de 8 ore. Adică toată ziua

Cosmin Bursașiu, vicepreședintele uneia dintre cele mai active organizații civice din România, Oradea Civică, a postat înainte de Paște un mesaj mobilizator și optimist.

Ideea principală: nu trebuie să cedăm, pentru că în mod cert vom câștiga bătălia cu tâlharii de la guvernare! Mai mult: vom reconstrui România din temelii, transformând-o într-o țară în care să ne dorim să trăim sau să revenim.

Mesajul lui Cosmin Bursașiu

„În fiecare zi din ultimii doi ani si jumătate mă tot încurajez și-mi spun că Germania, după cel de-Al Doilea Război Mondial, a fost total distrusă. Fizic. Marea majoritate a orașelor erau făcute praf. Și cu moralul la pământ. Și au comis prea mulți dintre ei crime de război. Nu mai vorbim de Holocaust.

Noi suntem azi într-o situație NENOROCITĂ, în care vedem Democrația și Statul de Drept puse la pământ de mafioții din Grupul Infracțional Organizat PSD + ALDE + UDMR + reprezentanții Minorităților (unii dintre ei).

Am ajuns aici din cauză că, în urmă cu câțiva ani, în România a existat USL, dar și pentru că românii au spus la alegerile parlamentare din 2016: «Nu mergem la vot», «Nu avem ce vota», «Toate partidele sunt la fel», «Toți sunt hoți» … și iată unde am ajuns!

24 aprilie 2019 – mafioții au pus cu botul pe labe Justiția.

Da’ nu-i bai, că noi, ăștia #rezistenții, nu ne vom lăsa! Nu lăsăm România să se scufunde! Avem noi ac de cojocul infractorilor! Votul va fi răspunsul nostru! 26 mai e primul din cele patru șocuri pe care o să le administrăm trădătorilor de țară!

Păzea, că venim!

P.S. Această alianță sordidă este exact ca Titanicul. Toți spuneau, de la proiectant la căpitan: «Este cea mai mare navă care s-a produs vreodată… nu se poate scufunda… vom rămâne în istorie făcând cea mai rapidă traversare a Atlanticului…» Și? Ce s-a întâmplat?

Noi, alegătorii, suntem aisbergul care va scufunda pentru totdeauna această navă bolșevică numită PSD! Dracnea, NicoLichea, Ciordache, Șobolan Nicolae, Carmen Gaz, Androneasca, FiRea și toți ceilalți perverși vor dispărea pe fundul oceanului!”

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. Povestea Titanicului e cunoscută. Au construit o navă frumoasă şi un iceberg printr-o atingere nefericită a distrus-o. Politica Angliei e de atunci la pământ. Se gândesc noapte de noapte dacă nava lor nu întâlnea gheața, unde erau în acum în America. Firește Dumnezeu nu are grijă de fiecare om zi de zi. Îngerii sunt cu aripi nu conduc maşini. Liberalii nu sunt chiar uşor de convins. Vin la guvernare şi nu suportă în SRI critici de felul celor din 2007, 2008. A fost mereu greu cu iudeo-masonii. Ei nu pleacă capul fiecum. Liberalii nu sunt socialiști. Se îmbracă şi în roşu. Sunt sângele Mântuitorului.

  În guvernarea liberală trebuie să fii etic. Etica Nicomahică presupune drepturi limitate şi poate însemna eşec. Un conservator dat în urmărire nu rămâne viu dacă critica ajunge la Regele Radu Duda. Eu nu aş avea curaj să scriu de legile liberale cum scria şmecherul Dinu Patriciu de moneda mea euro. Binele se face prin discuții elegante nu prin urgii verbale. Dacă azi scrii răul de PSD mâine scrii şi binele, numai binele de PNL 1875? De la primii pui umărul spre o face din idee o cale. Copil fiind puteam alege suicidul şi amele nucleare loveau Europa Anglia şi America toată. Nu insulta liberalii la venirea lor la guvernare.

  Ai 1000.000.000.000$ taxe liberale în New York de la Ambasada Americană. Ia banii şi reconstruiește Tripoli şi concepe un ziar. Numele lui: Bucharest New Times.

  Te pot sfărâma cu SRI dacă eşti mercenar francez sau canadian. Nu mai plânge.

  Eu iubesc numai copiii. Nosferatu

 2. Sunt de acord ca cei de la guvernare au avut obsesie cu justiția dar de protocoalele astea secrete nenorocite de parca eram in anii 50’ nimeni dar nimeni nu scoate un cuvânt!
  Suntem o țara dar din păcate condusă de niște nenorociți! Locul lor este doar la pușcărie !!!!! Și cu averile total confiscate!!!!
  Doar Dumnezeu ii poate da jos de la guvernare !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.