Iulian Bulai, deputat USR: „Învierea e şi despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake news. Adevărul rămâne”

2
5120

Iulian Bulai, deputat USR, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj care combină semnificaţia învierii Mântuitorului cu drama trăită azi de România, „inspirată”, potrivit convingerilor tânărului politician, tot din dorinţa „unui grup criminal organizat” de a răstigni adevărul.

Mesajul lui Iulian Bulai

„Învierea este şi despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news. Mituind martorii şi promovând un mesaj fals. Se întâmplă asta şi în zilele de astăzi. La tv sau pe stradă, sau în Parlament. Fenomenul e vechi de când lumea. Iată că întâmplarea de la Ierusalim de acum 2000 de ani a schimbat lumea şi oamenii, iar tentativa de fake-news a rămas doar o încercare nereuşită de cosmetizare a adevărului”

„Să avem speranţă aşadar. Fake-news vin şi trec. Adevărul rămâne. Interpretat de către fiecare dintre noi. Dar nicidecum nu poate fi cumpărat cu bani. Se aplică în credinţă, politică sau relaţiile interpersonale. Asta am înţeles eu aseară la slujba de Înviere! Hristos a înviat!”

“«Şi, adunându-se ei împreună cu bătrânii şi ţinând sfat, au dat bani mulţi ostaşilor,
Zicând: Spuneţi că ucenicii Lui, venind noaptea, L-au furat, pe când noi dormeam;
Şi de se va auzi aceasta la dregătorul, noi îl vom îndupleca şi pe voi fără grijă vă vom face.
Iar ei, luând arginţii, au făcut precum au fost învăţaţi. Şi s-a răspândit cuvântul acesta…până în ziua de azi» Matei 28, 12-15”

2 COMENTARII

  1. Adevărul filozofic există scriptic de la moartea şi învierea singulară, la acea vreme, a lui Isus Christos. În 1984 după decesul fratelui Kennedy Ionelaş Simion în 2 noiembrie, am calculat cu precizie data când posesorii de inele cu piatră neagră vor stinge în 2018, data de 23 noiembrie lumina pe Pământ prin versetul 1 Tesaloniceni 4,5: articolul 15: „Luați seama ca nimeni să nu întoarcă rău pentru rău; ci căutați totdeauna să faceți ce este bine atât între voi, cât şi față de toți.”, care la art. 23 spune adevărul despre misiunea îngerului Nathaniel: „Dumnezeul păcii să vă sfințească El însuși pe deplin; şi duhul vostru, sufletul vostru şi trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru, Isus Hristos.” iar versetul 2 Tesaloniceni 2,3: articolul 8: „N-am mâncat de pomană pâinea nimănui; ci, lucrând şi ostenindu-ne, am muncit zi şi noapte, ca să nu fim povară nimănui dintre voi” vorbeşte de familia Simion Ioan din Brădiceni, ca revenirea să fie versetul 1 Timotei 3,4,5: articolul 15: „Dar dacă voi zăbovi, să ştii cum trebuie să te porți în Casa lui Dumnezeu, care este Biserica Dumnezeului celui viu, stâlpul şi temelia adevărului.” iar fixarea popoarelor la 1 Decembrie 2018 s-a sfințit prin articolul 16: „Şi, fără îndoială, mare este taina evlaviei… „Cel ce a fost arătat în trup a fost dovedit neprihănit în Duhul, a fost văzut de îngeri, a fost propovăduit printre Neamuri, a fost crezut în lume, a fost înălțat în slavă.”

    Voi alege Germania pentru viitorul meu.
    „Dragul meu Isus atât m-am priceput.”

    Parmenion Calas al Macedoniei called Narendra Seneca Guderin Nomades Olivian Simion 27.11.2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here