Medicamentul-minune din Israel: „După 5 zile, 29 din 30 de pacienți Covid erau acasă; după 7 zile, s-a vindecat și cel de-al 30-lea”

0
516

Herman Berkovits, medicul de origine română al premierului israelian Benjamin Netanyahu, a vorbit, într-o intervenție la Digi 24, despre medicamentul-minune testat de două echipe de medici și cercetători din Israel, care ar vindeca boala provocată de Covid-19 în cel mult o săptămână.

Două echipe de medici și cercetători din Israel au anunțat că au testat medicamentele care înving boala provocată de coronavirus în 5-7 zile, chiar și în cazul pacienților aflați în stare critică.

Testele preliminare au arătat că 29 dintre cei 30 pacienți incluși în studiu, care se aflau în stare moderată sau gravă, s-au recuperat în 5 zile, după ce li s-a administrat o pastilă pe zi din medicamentul denumit EXO-CD24.

„Acest medicament-minune este un fel de proteină biologică, folosită în cercetări din domeniul cancerului. Această proteina calmează sistemul imunitar, care e atacat de virus și provoacă probleme mari respiratorii. Proteina este foarte ieftină și se face ușor. Se aplică prin inhalație, se introduce această proteină în plămâni și aici s-a văzut minunea. Inhalația a durat 3 minute și s-a constatat că funcționează pentru formele medii și severe. Se tratează bolnavii cu formele grele și critice, nu cei cu forme ușoare. S-a văzut că în doar două zile, rezultatele au fost extraordinare. După 5 zile, 29 dintre bolnavii pe care s-au făcut testele au fost acasă, al 30-lea a fost după 7 zile acasă”, a declarat Herman Berkovits la Digi 24.

Medicul susține că dacă experimentul se va dovedi un succes, se vor putea produce milioane de doze pentru inhalare.

„Se așteaptă acum ca Ministerul Sănătății din Israel să aprobe continuarea acestor experimente pe alți 10 pacienți și urmează să fie dat și placebo. Trebuie remarcat că nu au fost niciun fel de efecte secundare. Dacă o să avem noroc, în două luni vom putea produce milioane de doze pentru inhalație și vom putea trata boala”. 

În același timp, dr. Berkovits a precizat importanța vaccinului și a vaccinării împotriva coronavirusului. 

„Mergeți să vă vaccinați, că vaccinul poate să salveze viața ta și a familiei! Să nu uităm că asta e o colaborare între vaccinuri și medicamente. Să sperăm că va fi un medicament-minune, deocamdată e sub experiment”, a conchis medicul israelian de origine română.

Israelul este cea țara cu cea mai avansată campanie de vaccinare anti-Covid a populației, cu efecte spectaculoase.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here