Mamele unor militari belaruși au fost arestate de regimul Lukașenko fiindcă se rugau, la Catedrala ortodoxă din Minsk, pentru încetarea războiului din Ucraina

0
1118

Dictatorul psihopat Aleksandr Lukașenko (67 de ani) a săvârșit joi, 3 martie, un act barbar, necreștinesc, tocmai în fața Catedralei centrale a Bisericii Ortodoxe din Belarus, situată pe Strada Sfinții Chiril și Metodiu, în capitala Minsk. Aflând că mamele unora dintre militarii armatei sale se rugau în biserică pentru a fi pace în Ucraina, tiranul aflat la putere din 1994 și-a trimis forțele de securitate să le aresteze!

Trei femei au fost capturate imediat după ce au ieșit din lăcașul de cult și băgate în dubă, a comunicat canalul „Belsat” de pe Telegram, citat de site-ul Obozrevatel.com. Acesta scrie: „Se observă că polițiștii și oamenii legii au fost prezenți în Catedrală deghizați în civili – câțiva oameni de vârstă mijlocie -, și erau de serviciu și afară. Un număr mare de polițiști și vehicule au fost, de asemenea, masați lângă templu”.

Reținerea credincioșilor a început după încheierea slujbei. Deși preotul a cerut insistent ca femeile să fie eliberate, luptătorii lui Lukașenko nu l-au ascultat.

Brutele lui Lukașenko au fost deranjate de faptul că femeile s-au rugat nu doar pentru pace și implicit pentru încetarea războiului în Ucraina, dar și pentru non-intervenția Belarusului în acest conflict militar armat.

La Catedrala Duhului Sfânt din Minsk s-a remarcat și prezența unui detașament mobil cu destinație specială din cadrul OMON (unități speciale ale Gărzii Ruse).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Soldați belaruși refuză să se lupte cu ucrainenii! „Comandanții aleargă pe lângă coloană și-i forțează să execute ordinul”

* “Nu-i adevărat! Nu e niciun război, Rusia salvează Ucraina de naziști!” Părinții care se uită la televiziunile lui Putin refuză să-și creadă copiii, care le spun că armata lor face masacru în Ucraina

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* Primul oraș-cheie din Ucraina capturat de ruși: Herson. E de mărimea Clujului și se află la vărsarea Niprului în Marea Neagră. Linia frontului se apropie de România: invadatorii pregătesc debarcarea la Odessa

* Zelenski: „Primii voluntari străini au ajuns în Ucraina”, să lupte împotriva rușilor. Sunt așteptați 16.000 din toată lumea

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Artistă a Poporului din Ucraina: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Au plătit cu viața pentru că s-au opus regimului impus de Putin! Asasini cu sânge rece implicați în diferite crime. „Te vom găsi și în gaură de șarpe”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here