miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsImediat după mitingurile nocturne care acuză “farsa Covid”, PSD cere comisie de...

Imediat după mitingurile nocturne care acuză “farsa Covid”, PSD cere comisie de anchetă în Parlament pentru „falsificarea datelor pandemiei”

-

La doar câteva ore după ce, în zorii zilei de luni, în București se încheiase mitingul conspiraționiștilor care acuză “farsa Covid”, Marcel Ciolacu a anunțat că PSD cere comisie de anchetă parlamentară pentru “falsificarea datelor pandemiei”.

Șeful PSD, care anul trecut a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a împiedica lupta împotria pandemiei, spune acum că aceasta este “o problemă de siguranță națională”. El îi acuză pe liberali că, astă-toamnă, pentru a organiza alegerile, au falsificat datele privind incidența reală a cazurilor de Covid.

Ciolacu a făcut apel la USR-PLUS: “Pandemia este o problemă de siguranță națională, iar difuzarea de informații false pe această temă este extrem de gravă și penală. Sper ca USR să nu închidă ideea de transparență și să voteze înființarea acestei comisii: Altfel, USR este părtaș la aceste falsificări“.

Președintele PSD a blocat și tărăgănat anul trecut în Parlament, folosindu-se de majoritatea cu ALDE, mai toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid. El a invocat luni faptul că însuși ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a reclamat falsificarea datelor.

- Advertisement -

Vlad Voiculescu spusese săptămâna trecută că “datele sunt altele”, iar Ministerul Sănătății a schimbat modalitatea de calcul a incidenței Covid.

Astă-toamnă, Guvernul a modificat calcularea incidenței eliminând din statistici focarele de Covid și ultimele două zile, atunci când se anunța rata de infectare. După aceste schimbări, cifrele oficiale ale pandemiei au scăzut brusc în România. La acel moment, toți specialiștii în politici publice au atras atenția că este o eroare ascunderea dimensiunilor reale ale pandemiei prin modificarea modalității de calcul și prin menținerea la un nivel scăzut a testărilor.

În acest timp, conspiraționiștii – care reclamă că, dimpotrivă, cifrele sunt “umflate” și că, de fapt, n-ar exista morți de Covid sau, dacă sunt, aceștia sunt foarte puțini – anunță noi mitinguri de protest odată cu intrarea în vigoare a noului set de restricții.

- Advertisement -

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Am mai spus-o (ȘI aici): era de așteptat ca, mai-devreme sau mai-târziu…, cele două formațiuni politice PUTINISTE, ANTI-OCCIDENTALE și ANTI-DEMOCRATICE din Parlamentul României, A.U.R. și P.S.D., să-și… DEA-MÂNA (!), pentru a… DISTRUGE Țara!!!!!

  Iată că, DIN-PĂCATE, se întâmplă… MAI-DEVREME(decât-prevedeam): s-au gândit să profite de… TRAGICA (!!!) situație epidemică din aceste zile, acești NENOROCIȚI de TRĂDĂTORI-de-Patrie!!!

 2. Vă spunem ceea ce ne-a FRAPAT azi-noapte, la „mitingul-CapVid” de la Constanța (eram acolo ]n calitate de jurnaliști!):

  1. FOARTE-MULȚI… TINERI (!!!!!!), destui dintre aceștia:… ADOLESCENȚI(-TERIBILIȘTI!), genuuu’… „STÂLP-de-CLUB”!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. BATJOCURA la adresa… POLIȚIȘTILOR și JANDARMILOR (FOARTEEEE… SFIOȘI – Sic! –, CAA…ÎNTOTDEAUNA – ! –, de când a început pandemia!): tinerii… veneau ei-singuri, PROVOCATOR, în fața forțelor-de-ORDINE, cu cartea-de-identitate în mână, arătând-le-o OSTENTATIV, ba chiar… RUGÂNDU-I, BATJOCORITOR (!!!!), să-i… amendeze: „Dă-mi, bă, amend[, că oricum n-o plătesc și mi-o anulează Instanța!”!!!

  3. Astăzi, pe-lumină, în Constanța (chiar și „în-centru”!), PENTRU… PRIMA-DATĂ (!!!) de la instituirea obligativității purtării măștii și pe stradă, MULȚI trecători (cam… O-TREIME!!!!!)… NU mai purtau mască!!!!!!!!!!!
  În mod sigur NU este o simplă coincidență: mitingul de-azi-noapte… LE-A DAT CURAJ CELOR CARE NU VOR SĂ (MAI?…) RESPECTE RESTRICȚIILE-ANTIEPIDEMICE!!!
  (Q.E.D.!…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -