miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMainLa mitingu' lu' Șoșoacă, "cel mai mare din pandemie", n-a venit nimeni!...

La mitingu’ lu’ Șoșoacă, „cel mai mare din pandemie”, n-a venit nimeni! Urlătoarea s-a înfuriat: „Ieșiți, că m-am săturat! Nu vă e rușine?! Vă plângeți, vă lamentați…”

-

Nimeni, absolut nimeni n-a venit la protestul pe care Diana Iovanovici-Șoșoacă l-a organizat sâmbătă în Parcul Izvor din București, în fața Palatului Parlamentului. Întrucât s-a trezit singură, Senatoarea Urlătoare și-a certat fanii într-o transmisie live pe Facebook.

“Ieșiți, că m-am săturat de telefoanele voastre și de mesajele în care vă plângeți, vă lamentați! Nu vă este rușine să stați în case și să vă lamentați, în timp ce morții voștri nu mai au parte de o înmormantare creștinească?”, a strigat Șoșoacă, conform Aktual24.ro.

Antena 3 și-a trimis echipă de filmare la Parcul Izvor și a anunțat că nimeni nu a venit la protestul lui Șoșoacă.

România TV a ascuns această informație, dar a anunțat pe un ton apocaliptic că “mari proteste” au loc la Timișoara, Brăila și Drobeta Turnu Severin! “Marile proteste” numărau câteva zeci de cetățeni.

- Advertisement -

Aceeași România TV anunțase vineri că “Diana Șoșoacă cheamă românii la cel mai mare protest din timpul pandemiei”.

Televiziunea fugarului Sebastian Ghiță a promovat insistent declarația mobilizatoare a senatoarei ex-AUR, lansată pe Facebook: “Bună seara. Ăștia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac! În acest moment sunt blocată pe toate conturile, inclusiv pe al soțului meu, Silvestru Șoșoacă. Evident că am găsit o soluție să fac un live de pe această pagină (…), pentru că mâine se va desfășura un eveniment la nivelul întregii țări, deși se menționează că numai în București. Nu! Sunt oameni care nu pot ajunge în București și atunci este normal să poată ieși în stradă la ei în localitate. Evident că ar fi bine să vină în fața Parlamentului 18 milioane de români, dar știm că este practic imposibil. Cei care nu puteți veni la București, ieșiți în fața primăriilor și consiliilor județene, la ora 15.00, în toată țara. Conform Legii adunărilor publice, nu aveți nevoie de autorizare dacă ieșiți în fața acestor instituții, mai ales că va fi un miting ad-hoc, așa că nu aveți nevoie de alte aprobări”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. CLAAAAR: NU au sosit la timp… banii-de-la-MOSKVA!!!!!

    Fără „mălai” (plătit la/per: persoană/oră/cantitate-și-volum-de-răgete/cu-steag-sau-fără/Etc.), „CANCI” protestatari-„CapVid”, daaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

  2. Bolsevica Sosoaca vrea ca oamenii sa protesteze ca e pandemie, parca guvernul a inventat virusul. Sa protesteze la aia care l-au inventat! Sa vedem daca indraznesc!!!! Sosoaca se da cocos aici, ca romanii se scalda in libertati!…mai ales libertatea de a-si bate joc de propriul lor aparat de stat!

  3. Auzi, sa vina la miting 18 milioane de romani! Tato, trompeta haosului, avocata „lu’ peste prajit”, in primul rand ca nu sunt fizic 18 milioane de romani in tara, cateva milioane lucreaza in strainatate, plus ca ai cateva milioane de copii (care nu-ti ies la miting)! Ia-te de mana cu Dancila si cu „Masteranda” si vorbiti cu Elon Musk sa va rezerve 3 locuri pentru Marte, numai dus! Plateste Soros! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -