sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsPSD jubilează: crește valul infectărilor cu Covid. După 3 luni în care...

PSD jubilează: crește valul infectărilor cu Covid. După 3 luni în care a instigat la anarhie, partidul acuză Guvernul că e de vină

-

După 3 luni în care a depus eforturi frenetice să submineze încercările autorităților de a limita răspândirea infecției cu Covid-19, PSD a început să plătească reclamă în care acuză Guvernul pentru creșterea numărului de îmbolnăviri.

Textul sponsorizat de PSD frizează schizofrenia, dar nu este, de fapt, decât încununarea unor calcule cinice care presupun un dezastru cât mai mare în pandemie. Social democrații au fost surprinși neplăcut să vadă că România nu se afundă într-o criză majoră pe parcursul primului val epidemic. Li s-a luat astfel posibilitatea de a acuza Guvernul de incompetență și de neglijență criminală.

Mesajele PSD în pandemie: virusul nu există, nazistul Iohannis vrea să ne cipeze, masca e botniță, Guvernul falsifică datele, spitalele torturează pacienții

Baronii PSD s-au pozat în grup, fără mască și fără distanțare socială, pentru a da un mesaj cât mai puternic de sfidare a normelor de protecție. Primitivul stăpân al județului Vaslui, Dumitru Buzatu (al treilea din dreapta, în alb), a amenințat chiar cu bătaia când i s-a atras atenția, într-o ședință a Consiliului Județean, că nu poartă mască

Soluția găsită a fost o campanie subversivă masivă, suprapusă peste cea a narativelor venite de la Moscova, pentru a convinge populația că nu există niciun pericol. În ultimele 3 luni, PSD a depus toate eforturile în acest sens. Prin liderii partidului, armatele de postaci, posturile TV prietene și instituții controlate precum Avocatul Poporului și CCR, acest partid a propagat și susținut confuzia, neîncrederea, incertitudinea, panica.

Printre temele preferate:

- Advertisement -

– virusul nu există sau, dacă există, nu e periculos;

– măsurile de protecție sunt abuzuri ale guvernului;

– masca este botniță;

- Advertisement -

– ne țin în casă ca să instaleze antenele 5G nestingheriți;

– nazistul Iohannis vrea să ne cipeze, în cârdășie cu Oculta Mondială, ca să ne teleghideze apoi cu antenele 5G;

– termometrele de la intrarea în magazine ne fură datele personale;

– se pregătește dictatura;

– bilanțul îmbolnăvirilor este măsluit de Guvern;

– spitalele cumpără morții;

– doctorii practică tortura și rețin abuziv bolnavii contagioși.

Membrii simpli PSD au fost trimiși în piețe și în magazine să facă scandal și să sfideze măsurile de precauție, liderii partidului au susținut teorii aberante

Membri ai PSD au instigat public la nerespectarea măsurilor de precauție. În timp ce unii dintre ei au fost prezenți la niște mitinguri care contestau existența virusului, liderii partidului și-au dat ostentativ masca jos în plenul Parlamentului, ca să arate că nu li se întâmplă nimic.

Avocatul Poporului a pus spitalele sub monitorizare pentru practicarea torturii.

CCR a declarat ilegale atât starea de urgență, cât și amenzile date în timpul acesteia.

Marcel Ciolacu și Victor Ponta au afirmat fățiș că datele prezentate de guvern privind numărul infectărilor sunt falsificate.

Deputatul Rădulescu-“Mitralieră” a susținut public că are date despre faptul că termoscannerele folosite de paznici la intrarea în magazine fură datele personale ale oamenilor.

Antena 3 și Realitatea TV au susținut campania difuzând și tratând serios aceste aberații.

Când mult-așteptata creștere a numărului de cazuri s-a produs, PSD a schimbat discursul oficial și acuză Guvernul

În urma acestui asediu, odată cu ridicarea restricțiilor, mulți români au abandonat măsurile de precauție. Nivelul infectărilor a început să crească în ultimele 10-12 zile, ajungând la o cotă alarmantă.

Acesta a fost momentul mult-așteptat de PSD. Social-democrații, care până acum 2-3 zile acuzau Guvernul că face teste mai multe pentru a găsi mai mulți oameni bolnavi, au schimbat radical discursul. Pretind public că ei ar fi cerut să se facă mai multe teste, iar autoritățile au refuzat!

Ce mesaj sponsorizează PSD 

Reclama sponsorizată de PSD pe Facebook, în care Guvernul e învinuit pentru epidemia de coronavirus și consecințele sale economice

Postarea sponsorizată de PSD pe Facebook

(După 3 luni în care au susținut că epidemia e “o prostie”, partidul-mafie acuză Guvernul pentru creșterea numărului de îmbolnăviri)

“Orban joacă testarea românilor la păcănele! Orban minte și încearcă să paseze responsabilitatea altora. Ca de obicei, nimic nou!

De la începutul epidemiei de COVID-19, #PSD i-a spus ceea ce spunea toată lumea: Testați! Testați! Testați! Nu au făcut acest lucru pentru că bravau spunându-le românilor cât de bine au gestionat ei situația și cât de puține cazuri are România.

Normal că erau puține cazuri, când făceau puține teste.
⚠️ De ce luni de zile nu au procesat 12.000 de teste/zi?
⚠️ De ce atunci făceau doar 1.500 de teste/zi, folosind doar jumătate din capacitate în acele zile?
⚠️ De ce nu i-au testat pe cei care trăiau alături de cei infectați? Ei nu intrau în definiția de caz suspect elaborată de Ministerul Sănătății.
⚠️ De ce s-au temut de testarea prin sondaj începută de Gabriela Firea la București, prin care se putea stabili #procentul din populație afectat de pandemie?

Neprezentarea tuturor datelor înseamnă tot #MINCIUNĂ, domnule Orban! O minciună care a condus la spitale închise pentru bolnavi cronici, măsuri aberante pentru populație, peste 500.000 de locuri de muncă desființate, inflație galopantă și deficit bugetar cu două cifre!“.

Manipulare pentru cei neinformați. Întrebări șmecherești și răspunsuri simple

Întrebările sunt manipulatoare și destinate, în mod evident, celor mai puțin informați.
Guvernul n-a făcut 12.000 de teste pe zi pentru că s-a plecat de la o capacitate de testare foarte mică. “Mulțumită” PSD, care a condus această țară sub numele de PCR până în 1989, apoi sub numele FSN și PDSR, România are unul dintre cele mai ineficiente, corupte și perimate sisteme medicale din Europa. Baronii PSD se tratează în străinătate, așa că n-au de unde să știe că multe analize nu se pot face nici azi în România. Virusul Sars-CoV-2 este unul apărut de 7 luni, majoritatea țărilor au fost luate pe nepregătite, iar România cu atât mai mult.

Lipsa capacității de testare este și răspunsul la următoarele întrebări șmecherești puse de PSD în postarea sponsorizată: de aceea s-au făcut doar 1.500 de teste la început și tot de aceea n-au fost testate toate rudele celor infectați. Acest lucru nu s-a făcut nici măcar în țări cu sisteme medicale foarte performante (Belgia, Marea Britanie, Germania, Franța, Suedia, SUA).

Invocarea așa-zisei testări prin sondaj a Gabrielei Firea – parodia care a ținut o singură zi și în care erau așteptați să vină 500 de voluntari și au venit doar 10 – nu poate stârni decât râsete.

Măsura închiderii spitalelor pentru alți bolnavi s-a luat peste tot în lume dintr-un motiv simplu: pericolul infectării masive a celor internați era uriaș, iar asta însemna condamnarea la moarte a celor care sufereau de alte afecțiuni serioase.

În plină epidemie, Antena 3 făcea breaking news cu deputatul PSD Cătălin Rădulescu, băgat în direct ca să spună cum ni se fură datele personale prin măsurarea temperaturii la intrarea în magazine

Economia a fost foarte puternic lovită pretutindeni în lume. PSD acuză Guvernul că s-au desființat 500.000 de locuri de muncă, dar nu spune că epidemia a avut același efect peste tot. În SUA s-au pierdut, din cauza crizei sanitare, 22 de milioane de locuri de muncă!

Inflația a crescut tot ca o consecință a crizei, dar nu e galopantă, așa cum pretinde PSD – partid care, când se afla la guvernare, falsifica datele statistice pentru a rezulta că prețurile au crescut mai puțin decât în realitate.

Despre deficitul bugetar – care nu este “cu două cifre” –, PSD ar fi ultimul în măsură să pomenească. În perioada 2017-2019, când nu exista nicio criză, iar România traversa o creștere economică, partidul lui Dragnea a reușit să consume toate reursele suplimentare și să se mai și îndatoreze pe deasupra, fără să producă absolut nimic în schimb: niciun spital, nicio școală, nicio autostradă, niciun aeroport, nicio reformă masivă a administrației, finanțelor, sănătății sau educației. Banii s-au dus, PSD a plecat în noiembrie 2019 lăsând în urmă un deficit de aproape 5 la sută, iar acum acuză Guvernul că face datorii în timp majoritatea toxică a PSD din Parlament votează pe bandă rulantă noi măriri de cheltuieli.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Orban: epidemia a reizbucnit “din cauza campaniei iresponsabile derulate de lideri politici și a atitudinii unor instituții cum este Avocatul Poporului”

Jaf PSD-ist în Giurgiu: peste 53 de milioane de euro, din bani publici, pentru firmele familiei Bădălău!

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Jubileaza pe dracu’n TOATA LUMEA STIE DIN CE CAUZA AVEM ATATEA INFECTARI IN ULTIMA LUNA! Si daca au reusit sa abureasca cativa pensionari,plus sleahta de infractori alungati din Europa ,ASTIA -S CAM TOTI!Or fi multi obositi dupa 2 luni de restrictii dar nu atat incat sa uite CINE NE-A DISTRUS 4 ANI ECONOMIA SI A GOLIT REZERVELE STATULUI IN PRAGUL PANDEMIEI ,LASAND TOATE SPITALELE FARA MATERIALE DE BAZA!!😡😡😡🤨

  2. Cititi si ce reactii au inceput sa aibe medicii de la spitalele ce interneaza pacienti cu covid!!O doctorita din Campulung-Muscel izbucneste pur si simplu revoltata pe pagina sa de facebook-Anca Dumitrescu :”SA TRATEZE RENATE WEBER SI CCR-UL PACIENTII CU COVID!”Postarea ei a devenit imediat virala!DECI,STIMATI ZIARISTI ,LUATI INTERVIURI MEDICILOR SI UMPLETI INTERNETUL CU ELE! E ATAT DE SIMPLU!Cautati-i la telefon,in pauze-daca mai au,saracii!- sa lamureasca pe toti dobitocii-daca vor putea!-cum lucreaza de cateva saptamani la foc continuu,dupa dubiile renatei si concluziile lui dorneanu ,”marii medici” ce „vindeca” la ordin dosarele coruptilor si hotilor!!

  3. […] 155358 – 28062020 – După 3 luni în care a depus eforturi frenetice să submineze încercările autorităților de a limita răspândirea infecției cu Covid-19, PSD a început să plătească reclamă în care acuză Guvernul pentru creșterea numărului de îmbolnăviri, scrie site-ul  Ziaristii.com. […]

  4. […] După 3 luni în care a depus eforturi frenetice să submineze încercările autorităților de a limita răspândirea infecției cu Covid-19, PSD a început să plătească reclamă în care acuză Guvernul pentru creșterea numărului de îmbolnăviri, scrie site-ul  Ziaristii.com. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -