Iohannis se amuză de prostia lui Stănescu: „Foarte ciudată această abordare!”

2
981
Klaus Iohannis, presedintele Romaniei
Klaus Iohannis a încercat să facă ordine în acțiunile PNL din ultimele zile

Klaus Iohannis, într-o conferință de presă, ținută la Palatul Cotroceni, a reacționat la acuzațiile lui Paul Stănescu, cum că el ar fi convins-o pe Viorica Dăncilă să candideze la președinție.

Iohannis a spus că i se pare „foarte ciudată această abordare”, negând orice implicare a sa în problemele complicate ale social-democraților.

„PSD a convins-o să candideze și mai bine întrebați la ei de ce, pentru că rezultatul e bine cunoscut”, a declarat Klaus Iohannis în conferința de presă, răspunzând unei întrebări puse de un jurnalist.

Astăzi, în presa din județul Olt a apărut o declarație a lui Paul Stănescu, secretar general interimar al PSD, care spune că actualul președinte ar fi convins-o pe Viorica Dăncilă să candideze la președinție într-o întâlnire petrecută la Palatul Cotroceni.

„Cu doamna Dăncilă am avut o discuţie tete-a-tete, înainte de a accepta propunerea de a fi preşedinte executiv, după europarlamentare. Am rugat-o două lucruri: unu, să nu facem congres în 2019, ci în ianuarie-februarie 2020, şi doi, i-am spus să nu candideze. Am bătut palma, doamna a fost de acord. Înţelegerea a durat foarte puţin, şapte-opt zile cred. Am mers la Cotroceni pentru consultarea cu votul în diaspora, în formula Dăncilă-Fifor-Stănescu-Ciolacu-Teodorovici. După întâlnire, domnul preşedinte a rugat-o pe doamna premier să stea de vorbă cu dumneaei, câteva minute. Cred că au stat 20 de minute, dacă nu o jumătate de oră. Ajungând la Parlament, domna Dăncilă ne-a spus că vrea Congres imediat. Eu i-am spus că pe mine m-a pierdut, în condiţiile date. Eu m-am retras şi am văzut cu toţii ce a urmat“, a afirmat Stănescu, conform Realitatea de Olt.

Paul Stănescu, prin această declarație, a încercat să-l implice pe Iohannis în înfrângerea umilitoare suferită de PSD în alegerile prezidențiale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Olguța Vasilescu îl prezintă din nou pe Klaus Iohannis ca fiind nazist. Ea se teme că PSD-iștii vor fi băgați în „lagăre de concentrare”

* Scrisoarea din diaspora care l-a „terminat” pe CTP. „Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc”

* Rareș Bogdan: „Poți scoate un om din PRM, dar nu poți scoate PRM-ul din om”. Plângere împotriva Olguței Vasilescu

* Biet urs, ai nimerit în țara greșită! Agonia de 18 ore pe marginea șoselei și „rezolvarea” prin glonț. Ce trist!

* Lista celor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. Sunt confirmați 6, vor fi 10, e posibil să fie și CTP printre ei 

* VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

* Afară şi cu şeful Casei de Pensii! Orban taie în carne vie printre baronii funcţiilor publice. „Şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”

* VIDEO. Dan Barna i-o „întoarce” lui Cioloş după ce acesta l-a întrerupt într-o conferinţă de presă!

* Orban: „Până la sfârşitul lunii, vrem să dăm hotărârea de guvern privind salariul minim”

* „Popularul” Daea – un mare profitor! Agățați de Ministerul Agriculturii: tata + mama + fiica 1 + fiica 2 + ginerele

* Orban o „rade” și pe Anca Alexandrescu! Fiica lui Horia Alexandrescu se ascunsese într-o instituție-sinecură

* România, sub stare de şoc după morţii prin deratizare de la Timişoara

* Cumpănașu înființează Fundația „Alexandra Măceșanu”, ca să stoarcă bani de la naivi. Cu ONG-ul a sifonat milioane de la stat

2 COMENTARII

  1. Băi tractorist-ule, doar douăzeci de minute zici că a lămurit-o Iohannis pe Viorica!? Și tu, neam prost, ai ținut de ”șase” !Și Cosmin(Gușă) , ce ți-ai mai spus atunci?!”Bă,dă-i în gât pe toți”-așa spune Gușă de obicei,la cunoscuți și uneori la prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here