Comisarul Berbeceanu, spaima corupților, revine în forță! Va fi șef de cabinet al ministrului de Interne

0
3376
Traian Berbeceanu
Comisarul Traian Berbeceanu a devenit un simbol național în ce privește lupta împotriva corupției din instituțiile de aplicare a legii, Foto: Facebook/Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu, celebrul comisar, acuzat pe nedrept de o magie din sistemul de aplicare a legii se întoarce în Ministerul de Interne. 

El va deveni șeful de cabinet al ministrului Marcel Vela, conform unei informații publicate de G4Media.ro.

Fostul comisar se bucură de susținerea opiniei publice după suferințele îndurate în urma unor acuzații inventate de o rețea de putere din instituții judiciare care au conspirat pentru acuzarea sa.

Alina Bica, fost procuror-șef DIICOT, este cea care a vrut să-l închidă pe Berbeceanu, astăzi, refuză să se predea autorităților române fiind condamnată la închisoare pentru corupție. Alina Bica se afla, ultima dată, în Costa Rica.

„Între coperțile acestei cărți vă sunt dezvăluite modalitățile perfide și ilegale prin care reprezentanți ai unor instituții judiciare și-au dat mâna cu lideri ai crimei organizate, sprijiniți fiind de lucrători ai serviciilor de informații, urmărind inculparea mea cu orice preț pentru fapte imaginare și înlăturarea mea de la conducerea Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia”, scrie Traian Berbeceanu în postafața cărții sale de mare succes, Radiografia unei mârșăvii judiciare.

Volumul scris de Traian Berbeceanu este un bestseller la nivel național. Fostul comisar se află de luni de zile în turneu prin țară pentru a-și promova cartea.

„Frumusețea acestei povești este că publicul a primit arestarea comisarului de poliție ca pe mutilarea unui simbol și că mii de oameni s-au angajat, o dată în plus, alături de Traian Berbeceanu în lupta lui pentru ‘igenizarea’ instituțiilor”, a scris în deschiderea volumului procurorul Diana Penciu. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Olguța Vasilescu îl prezintă din nou pe Klaus Iohannis ca fiind nazist. Ea se teme că PSD-iștii vor fi băgați în „lagăre de concentrare”

* Scrisoarea din diaspora care l-a „terminat” pe CTP. „Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc”

* Rareș Bogdan: „Poți scoate un om din PRM, dar nu poți scoate PRM-ul din om”. Plângere împotriva Olguței Vasilescu

* Biet urs, ai nimerit în țara greșită! Agonia de 18 ore pe marginea șoselei și „rezolvarea” prin glonț. Ce trist!

* Lista celor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. Sunt confirmați 6, vor fi 10, e posibil să fie și CTP printre ei 

* VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

* Afară şi cu şeful Casei de Pensii! Orban taie în carne vie printre baronii funcţiilor publice. „Şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”

* VIDEO. Dan Barna i-o „întoarce” lui Cioloş după ce acesta l-a întrerupt într-o conferinţă de presă!

* Orban: „Până la sfârşitul lunii, vrem să dăm hotărârea de guvern privind salariul minim”

* „Popularul” Daea – un mare profitor! Agățați de Ministerul Agriculturii: tata + mama + fiica 1 + fiica 2 + ginerele

* Orban o „rade” și pe Anca Alexandrescu! Fiica lui Horia Alexandrescu se ascunsese într-o instituție-sinecură

* România, sub stare de şoc după morţii prin deratizare de la Timişoara

* Cumpănașu înființează Fundația „Alexandra Măceșanu”, ca să stoarcă bani de la naivi. Cu ONG-ul a sifonat milioane de la stat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.