Adina Florea se prăbușește când Kovesi ia premiul european „Femeia la Putere”. Acum 9 luni, Florea o hăituia pe Codruța prin SS (Sinistra Secție)

4
9485

Cum se întoarce roata! În luna martie 2019, Adina Florea o ancheta timp de 7 ore pe „suspecta” Laura Codruța Kovesi. Adjuncta șefului Secției Speciale pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) voia s-o pună în cătușe pe fosta șefă a DNA.

După 9 luni, Kovesi conduce Parchetul European și este elogiată la nivel continental, iar Florea capitulează rușinis, după ce colegii magistrați au respins de 7 ori instalarea ei ca șef al Secției Speciale.

Când ajunge acasă, amărâtă că s-a ales praful de ambițiile ei de mărire juridico-mafiotă, Adina Florea (scula lui Tudorel Toader) poate să citească în tihnă știrea de mai jos.

Așadar…

Procurorului-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, i-a fost decernat premiul „Femeia la Putere”, acordat de European Movement International și European Women’s Lobby, în cadrul Premiilor „Femeile Europei” (ediția a 4-a, organizată la Bruxelles), se arată într-un comunicat al europeanmovement.eu.

Potrivit organizatorilor, Kovesi a primit premiul pentru că a arătat „un extraordinar spirit de lider în Europa, prin activitatatea sa notabilă de combatere a corupției la nivel înalt în România”. Organizatorii menționează că românca a devenit recent primul procuror-șef al Parchetului European.

Laura Codruța Kovesi: „Sunt foarte onorată să primesc premiul «Femei la Putere» și îl văd ca pe o recunoaștere a eforturilor mele și ca o încurajare de a nu renunța la munca mea. În opinia mea, a fi puternic înseamnă să câștigi încrederea oamenilor și, important, să reușești să o păstrezi. În munca mea, acest lucru se poate obține doar muncind profesionist, fiind consecvent și respectând legea tot timpul. Acest premiu aparține în egală măsură tuturor celor care m-au susținut în lupta împotriva corupției, au sprijinit statul de drept și valorile europene. Vreau în mod special să le mulțumesc celor care m-au susținut de-a lungul anilor. Trebuie să muncim pentru a promova egalitatea, justiția și domnia legii, așa cum European Movement a făcut în ultimii 70 de ani”.

Alte trei femei din UE care au fost premiate sunt avocata pentru drepturile omului Milena Kadieva (Woman in Action Award), Eleonora Azzaoui & Vera Günther – Founders of Mimycri (Woman in Business Award) și Winning the Woman in Youth Activism Award: Johanna Nejedlová – Co-fondatoarea Konsent.

Celelalte câștigătoare ale acestei ediții de Women of Europe Awards:

  • Milena Kadieva (Bulgaria) – Woman in Action Award;
  • Eleonora Azzaoui și Vera Günther (Germania) – Woman in Business Award;
  • Johanna Nejedlova (Cehia) – Woman in Youth Activism Award.

Potrivit organizatorilor, premiile The Women of Europe sunt acordate anual pentru a onora și celebra eforturile femeilor în promovarea proiectului european.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Secția pentru Investigări în Magistratură (formulare masonică) e anormală. Un judecător care greșește se scuză. Dacă mai greșește o dată pleacă. Mafiot e numai Călin Popescu Tăriceanu. Nu prin gândire alambicată ci prin educație. A avut bani. Acum încerca să producă haos. La mine nu merg prostiile din școli.

  2. Asta da pedeapsa pentru infractoare! Ca este,trebuie sa raspunda in fata legii pentru sustragere de documente ca procuror in functie,la Constanta! Sa stea in pat cu figura doamnei Kovesi in tavan-nu in real,ci sa o bantuie ori de cate ori inchide si deschide ochii,in loc de noapte buna si buna dimineata!TERORISTA NENOROCITA,SLUGA ALTUI SLUGOI AL INFRACTORILOR ,BUBOREL TOADER! AMANDOI TREBUIE SA RASPUNDA IN FATA LEGII PENTRU ACTELE DE SUBMINARE A JUSTITIEI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.