Firea: „Nu primesc lecții de la primarii unor orașe de 150.000 de locuitori! Doar de la primarul Parisului, Londrei, Vienei…”

8
2904
Trei primari: Anne Hidalgo (Paris), Sadiq Khan (Londra), Michael Ludwig (Viena)

Aroganță de țoapă parvenită! Primărița Capitalei, Gabriela Firea, și-a însosțit validarea la conducerea PSD București, în Conferința extraordinară de luni a filialei, cu un discurs de un penibil absolut.

Firea a spus că Bucureștiul se ghidează după modelul capitalelor europene dezvoltate și că sunt binevenite „lecțiile” de la primarii unor orașe mari, precum Paris, Londra, Viena sau Praga, nu cele de la primarii unor localități cu 100 de străzi și 20.000 sau 150.000 de locuitori.

„Vrăjitoarea din Voluntari” a încercat să-i înțepe pe ministrul de Interne, Marcel Vela, fost primar în Caransebeș (oraș de 28.300 de locuitori), și mai ales pe președintele Klaus Iohannis, fost primar în Sibiu (oraș de 147.200 de locuitori).

Primărița Capitalei a reușit doar să-i jignească pe toți primarii orașelor mai mici decât Bucureștiul, deci pe toți primarii de orașe din România. Inclusiv pe cei peste 1.000 de primari PSD!

Gabriela Firea: „Este adevărat, noi avem capitale europene după care ne ghidăm. De aceea nici nu doresc să primesc lecții de la oameni care au condus orașe de 20-30.000 sau 150.000 de oameni, pentru că noi administrăm un oraș cu 4.000.000 de locuitori. Primim exemple, sunt bin venite, și chiar lecții, dar de la primarul Parisului, primarul Londrei, primarul din Praga, din Viena, nu de la primarii respectivelor localități care au 100 de străzi, noi avem peste 5.000 de străzi. Ca să înțelegem dimensiunea, să înțelegem unde ne aflăm”.

Gabriela Firea

Firea a găsit cauza dezastrului: interimarul liberal, nu PSD-istul Oprescu!

Gabriela Firea a mai spus, în Conferința PSD București, că vina pentru problemele Capitalei o are PNL, pentru că ea a preluat mandatul, de fapt, de la un liberal, Răzvan Sava, și nu de la Sorin Oprescu!

E o escrocherie: PSD a avut primar general în 10 ani din ultimii 11 (2008-2015 și 2016-2019). Liberalul Răzvan Sava a avut un mandat scurt de primar interimar (2015-2016), după arestarea lui Oprescu. Sava era consilier general, nu a fost votat niciodată de populație pentru funcția de primar. Drept urmare, și puterile sale au fost limitate.

Gabriela Firea: „Să nu uităm, eu am preluat ștafeta de la un primar general PNL. Se creează o confuzie, și anume că aș fi preluat ștafeta de la domnul Oprescu. Nu! Aproape un an de zile, Bucureștiul a avut primar general PNL, Răzvan Sava. Într-un an de zile s-a blocat totul în București, toate marile investiții și din spitale, și în infrastructură, și din domeniul mobilității, și din Educație, și din protecția mediului. Mi-a trebuit un an și jumătate să dezgheț toate șantierele și toate investițiile din domeniile pe care le-am menționat anterior. Asta a însemnat dreapta în București”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

*„Patrioata” Firea a măsluit licitația pentru 100 de tramvaie ca să câștige turcii, nu Astra Arad! „Calculul punctajului a fost viciat!”

Șpăgar PSD: „Eu scot 10.000 de euro din buzunar, mă duc la Antena 3, îi dau lui Gâdea și vorbesc trei zile”

8 COMENTARII

  1. Boarfa asta provincială, slobozită dintr’un spermatozoid al unui alcoolist boschetar de prin periferia Bacăului, primește sfaturi decât de la escrocul primar de Voluntari, viermele Pandele ! Prin grohăiturile și râgâielile ei nu a făcut altceva decât să mai demonstreze încă odată, dacă mai era cazul, cât de incultă, arogantă, țață, jegoasă, infectă, pestilențială (utilizez din vocabularul ei spurcat) este acest specimen malefic cu sârme’n cur și, mai ales, la creier !!! 👿😱

  2. Ha-ha-ha, tu patrafireo nu ai fatza nici de un orasel de 10000 de oameni, ca nici pe aceia nu esti instare sa-i conduci, tzatza naibii, pana si ei te-ar scoate cu pucioru-n c… din localitate!!!!!

  3. Este de o abjectie psdista exemplara, demna de-un draknea, vasileasca, stefanescu, mitraliera, niciolaie, nicolicea, este intr-o companie aleasa pe spranceana, si sper sa-i promoveze pe toti DNA la gazeta de perete, bine, pe draknea deja l-a promovat, dar sa-i mai puna o poza cu ani grei si pentru teldrum, belina, 10 august etc!

  4. Eu ma bucur ca se compara cu primarii din marile capitale ale Europei!! Doar ca oglinda magica din Alba ca Zapada nu functioneaza!! Viseaza ca are 4.000.000 locuitori…superb!! doar ca datele de la INS spun ca Bucurestiul are 1.850.000 de locuitori cu o scadere de aproximativ 300.000 adica de la 2 mil si ceva la 1,8! Asa ca ar trebui sa se compare cu primarii din orasele mai mici!! Pandele unde e primar??

  5. Da, mafia se lafaie in continuare si noi ne facem iluzii ca au venit pnl-istii la putere…. cand zice dreapta, ea stie de fapt ca era tot mafia lor, doar o alta factiune. Dreapta, dupa revolutie, a fost o dreapta contrafacuta. Tot din fosta mafie pcr-isto securista!!! Singura speranta e ca pnl-istii sa se fi mai spalat nitel. Speram si noi, ca nu avem de ales…USR-ul da semne ca e tot o facatura cu care suntem amagiti…

    • Nu mai bine ne lasi cu comentariile astea de votant dezamagit de politica?Nu de alta,dar puti a Sputnik de nu se mai poate respira!Mai sunteti multi postaci platiti de Moskova pe site-urile astea nepatronate de moguli penali? Ca trec sarbatorile si nu mai aveti pork de parlit!

    • Cand sediul sobolanilor din Kiseleff e plin ,umbla liberi pana si pe forumuri,dar nu pe oricare,se inghesuie toti pe site-uri anti pesede,sa imputa atmosfera cu mirosul specific al ciumei…rosii!E NEVOIE DE DEPARAZITAREA URGENTA A ROMANIEI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here