marți, mai 21, 2024
AcasăAlegeri 2020Gâdea, ești mâncat! Cel care căuta în sacii cu voturi era șoferul...

Gâdea, ești mâncat! Cel care căuta în sacii cu voturi era șoferul lui Tudorache, primarul PSD care finanțează Antena 3!

-

Infernalul manipulator Mihai Gâdea și televiziunea odiosului turnător Dan Voiculescu (Antena 3) se prăbușesc sub propriile minciuni! Mafia PSD-TV primește lovitură după lovitură! După ce a ieșit la iveală că „individul care dosea un sac de voturi pe un dulap” era Mihai Florentin Gâlcă, membru PPU-SL, deci omul lui Dan Voiculescu, a venit și a doua bombă. „Hoțul de voturi” care „umbla prin saci” era Dan Burcea, șoferul primarului PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache!

Cea care dezvăluie identitatea „hoțului de voturi” (așa cum a fost numit acesta de Antena 3) este Clotilde Armand, candidata USR-PLUS (susținută și de PNL) la Primăria Sectorului 1, care a câștigat duminică la o diferență de 1.007 voturi în fața PSD-istului Daniel Tudorache.

În dimineața de joi, 1 octombrie, Clotilde Armand a făcut o postare detaliată despre ceea ce s-a întâmplat în secvențele filmate de Poliția Locală Sector 1 și prezentate de Antena 3 ca „dovadă a fraudării scrutinului de către USR-PLUS”.

Postarea lui Clotilde Armand

„Poate vreți să auziți adevărul și ce căutau colegii mei în sala BES 1:

- Advertisement -

* În imaginile prezentate publicului la A3 apare și președintele BES 1, procurorul Sprîncu Nicolae.

* Președintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanților de pe listele electorale permanente, complementare și suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanților scris în Procesul Electoral.

* Președintele BES 1 ne-a invitat, conform legii, să mergem cu el, în calitate de candidați-observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent și nu se produc fraude prin manipularea sacilor.

- Advertisement -

* BES 1 era plin la acea oră. Vorbim despre ziua de luni, 28 septembrie 2020, puțin după ora 24. În acea seară, BES 1 s-a închis la ora 02.00 noaptea, noi plecând din clădire odată cu membrii BES 1.

* Cel care caută și mânuiește acel sac este personal tehnic al BES 1. Acesta era pus de procuror să caute sacii unei secții de votare, un anume Dan Burcea – șoferul lui Daniel Tudorache, angajat DGASPC Sector 1 pe timpul desfășurării activității BES 1, având calitatea de personal tehnic al BES 1.

* Toată această manipulare ordinară, orchestrată de PSD prin Antena 3, este pentru intimidarea procurorului, președintele BES 1, care astăzi are de luat o decizie la sesizarea PSD de anulare a scrutinului (asta dacă ați urmărit declarația lui Marcel Ciolacu, în care spune că procurorul este și el implicat). Nu noi suntem vizați de acest măcel mediatic; procurorul – președinte BES 1 – este cel vizat.

Dați mai departe, să știe toată lumea cât de mizerabili sunt PSD-iștii și trompetele lor!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Principală sursă de aberaţii electorale din România este sistemul de televiziuni ştiriste ale mogulilor. Revoluția declanșată de USR PLUS se îndreaptă spre depolitizarea unor instituții precum Avocatul Poporului, Curtea Constituţională sau Consiliul Audiovizualului. Iar TVR, mai mereu vocea fesenismului, merită privatizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -