Cheltuieli frenetice ale PSD-iștilor perdanți și la Sectorul 6. Protecția Copilului a tocat 10 milioane de lei de duminică încoace. Avertismentul lui Ciucu

0
1653
Ciprian Ciucu

Frenezia cheltuielilor a cuprins vechea administrație PSD și la Sectorul 6 după ce, duminică, postul de primar a fost câștigat de liberalul Ciprian Ciucu, iar în Consiliul Local majoritatea a trecut în mâinile USR-PLUS și PNL. La fel ca și în celelalte sectoare, dar și la Primăria Generală, vechea administrație – încă în funcție până când va fi instalată oficial noua conducere – semnează febril contracte, achiziții și angajează cheltuieli.

Bine informat despre ce se întâmplă în Primăria unde în mandatul 2016-2020 a fost edil-șef Gabriel Mutu (PSD), liberalul Ciprian Ciucu a lansat mai multe avertismente către birocrații din administrație, să fie atenți ce semnează și să nu-și riște libertatea pentru interesele Mafiei. „Înțeleg că în Primaria Sectorului 6 este agitație mare pentru a se plăti rapid lucrările scumpe contractate pe bani mulți în ultima perioadă. Îi avertizez pe directorii care vor semna pentru aceste plăți să fie foarte atenți ce semnează, să nu semneze cumva pentru lucrări fictive, supraevaluate sau neconforme! Auditul nu va putea fi evitat, este păcat să riște aiurea. Auditul se va face în teren, începând cu plățile din ultima perioadă“, a menționat inițial Ciucu pe Facebook.

Ulterior, el a revenit cu o nouă postare: “DGASPC (n.r. – Direcția pentru Protecția Copilului) Sector 6, chiar nu trebuie să vă grăbiți cu achizițiile acum. Mare, mare grijă la proceduri și la transparență! Voi audita achizițiile pe care le-ați făcut începând cu ultimele. Dar cel mai bine este să nu antamați banii primăriei acum și să așteptați să aflați politicile sociale pe care le voi bugeta pe bază de programe cu indicatori de rezultat clari.

Totuși, achiziții de peste 10 milioane de lei (!!!) pe repede înainte, acum, este cam mult. Mare, mare atenție!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here