FLAGRANT! Concubina baronului sindical Ion Rădoi are chioșcuri la metrou, care-i asigură câștiguri enorme și un trai de lux

6
6209
Doi "porumbei": Elena Minea și Ion Rădoi. FOTO: Gandul.ro

Încă un motiv serios pentru baronul sindical Ion Rădoi să paralizeze metroul din București (cum a făcut-o vineri, 26 martie), pe lângă jaful sistematic: concubina sa controlează, direct sau indirect, 14 spații comerciale în stațiile de metrou, iar noua conducere a Metrorex, sub ministrul Cătălin Drulă, a dat ultimatum pentru eliberarea acestor spații închiriate ilegal, arată o investigație Gandul.ro.

Elena Claudia Minea, concubina liderului sidical Ion Rădoi, administrează 4 firme care au în chirie spații ale Metrorex, spații controlate însă de SindoMet, firma sindicatului condus de Ion Rădoi.

„Afacerea este una extrem de profitabilă, ceea se poate vedea inclusiv prin două mașini cu care se afișează în oraș fiul Elenei Claudia Minea, Andrei Drăgan. La rândul lui, și acesta are o firmă care este «conectată» la pușculița Metrorex. Mai mult, Andrei Drăgan conduce un Audi SQ5 – atenție, înmatriculat pe… Metrorex! – și un Audi SQ7, înmatriculat pe o altă firmă, Azzurecas SRL, unde acționar și administrator este Alexandru Casian Udrea”, scrie Gandul.ro.

Teroristul sindical Ion Rădoi și Elena Claudia Minea locuiesc împreună, la aceeași adresă cu familia lui Andrei Drăgan (fiul concubinei lui Rădoi).

Ion Rădoi a fost căsătorit cu Emilia, dar s-a despărțit de aceasta și s-a cuplat cu Elena Claudia Minea (fostă Drăgan), trecută și ea, la rândul ei, printr-un divorț.

Cele 4 firme ale Elenei Claudia Minea (concubina lui Ion Rădoi), în asociere cu Iuliana Adina Mihale, și cele 9 chioșcuri deținute la metrou

1. Firma Madame Boutique SRL este beneficiara a două contracte de închiriere, ambele în stația de metrou Dristor 1:

 • Unul încheiat pe data de 07.11.2019 și fiind valabil până la data de 01.07.2022, având 8,90 mp (DR1VX02).
 • Unul încheiat la data de 25.02.2016 și fiind valabil până la data de 27.09.2022, având 6,36 mp (DR1VX01).

2. Firma Claudette A&I SRL deține trei spații comerciale:

 • Stația de metrou Piața Unirii 1 (PU1VX02)
 • Stația de metrou Dristor 1 (DR1VX02)
 • Stația de metrou Timpuri Noi (TNOVY01)

3. Firma Claudet Boutique SRL deține două spații comerciale:

 • Stația de metrou Crângași – 29 mp (CRIV01)
 • Stația de metrou Piața Unirii 1 – 7,89 mp (PU1VX02)

4. Firma Ando Business Assistance SRL deține două spații comerciale:

 • Stația de metrou Costin Georgian – 4,75 mp (GEOY05)
 • Stația de metrou Dristor 1 – 6,36 mp (DR1VX01)

Alte 3 firme ale Iulianei Adina Mihale (tovarășa concubinei lui Ion Rădoi) și cele 5 chioșcuri deținute la metrou

Dincolo de firmele în care e asociată cu Elena Claudia Minea (concubina lui Ion Rădoi), Iuliana Adina Mihale, este acționar la alte 3 firme care dețin 5 spații comerciale în stațiile de metrou din București. Așadar, filiera are mai multe ramificații.

 1. Firma Adina Prodcom Prest SRL deține două spații comerciale:

 • Stația de metrou Piața Unirii 1, Spațiul Comercial C1
 • Stația de metrou Piața Unirii 2, Spațiul Comercial C9

2. Firma ALE & AD Fashion SRL (asociat și Gherman Rădiță) deține un spațiu comercial:

 • Stația Piața Unirii 2 (PU2VI02)

3. Bocca Restaurant SRL (asociat și același Gherman Rădiță) deține două spații comerciale, ambele în stația de metrou Universitate:

 • Un spațiu comercial de 5 mp (UNIVX03)
 • Un spațiu comercial de 20,8 mp (UNIVX04).

14 spații comerciale în 6 stații

Așadar, în total, Elena Claudia Minea (concubina lui Ion Rădoi) și asociata sa Iuliana Adina Mihale exploatează 14 spații comerciale, majoritatea în cele mai rentabile stații de metrou, în vaduri comerciale foarte bune.

 • 5 spații comerciale în stația Piața Unirii (trei în Piața Unirii 1 + două în Piața Unirii 2)
 • 4 spații comerciale în stația Dristor 1
 • 2 spații comerciale în stația Piața Universității
 • 1 spațiu comercial în stația Crângași
 • 1 spațiu comercial în stația Timpuri Noi
 • 1 spațiu comercial în stația Costin Georgian

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

6 COMENTARII

 1. Va fi greu RĂZBOIUL ăsta…, cu MAFIA-de-la-Metrou: ministrul-Transporturilor, Cătălin Drulă (Alianța U.S.R.-P.L.U.S.), trebuie… SUSȚINUT/SPRIJINIT și de către colegii de la celelalte partide din guvern, NU (!!!!!!!) cum a făcut… PANARAMA-PENIBILĂ de Lucian Bode (P.N.L.), ministrul-de-Interne, la recenta grevă-ILEGALĂ de la „Metrorex”!

  • S-ar parea ca liberalii nu prea au oameni de valoare. Ce-au cautat Lucian Bode, un om de felul lui pasnic, circarul Marcel Vela, la Interne, Anisie la Invatamant? Si altii…
   Cu toate acestea, nu cred ca violentele ar trebui iritate prin masuri severe, asa cum ar merita.
   Situatia este incordata, si nu din cauza anti-vaccinistilor, ci din cauza mafiotilor si profitorilor care isi simt amenintate privilegiile. Acesia instiga, chiar finanteaza revoltele. Tratate cu lipsa de tact ele ar putea sa duca tara in haos.

 2. Este revoltator ce s-a petrecut in tara asta dupa caderea comunismului! O haita de cleptomani nerusinati a preluat-o si a jecmanit-o fata rusine, fara mila!
  Desi am vazut cu ochii mei ce s-a intamplat, desi imi este foarte clar ca ticalosia a fost pusa la cale de indivizi scoliti si specializati in arta manipularii, in colaborare cu tot felul de hotomani exersati, cu toata vigilenta lui Ceausescu, in furtul din banul public, imi este greu sa inteleg de ce am fost atat de prosti! Atatia ani!
  Ce fel de popor suntem, daca asemenea golanii se practica de 30 de ani, si le merge!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here