Crimă în spital Covid: un medic de la ATI și-a sugrumat asistenta de 21 de ani pentru că fata i-a refuzat avansurile

1
7295
Medicul-criminal și asistenta-victimă

Fapta înfiorătoare s-a produs în orașul Kursk (Rusia), într-un spital implicat în lupta împotriva virusului SARS-CoV-2. Andrei Suraghin (30 de ani), medic anestezist la Terapie Intensivă, care avea grijă de bolnavii intubați, a intrat într-un conflict verbal cu asistenta sa, Irina (21 de ani). Motivul: aceasta i-a refuzat avansurile sexuale, știind că el e căsătorit și are doi copii.

Andrei Suraghin și-a ieșit din minți, a atacat-o pe tânără, lovind-o de mai multe ori și apoi sugrumând-o în cabinetul destinat angajaților din tura de noapte.

Bărbatului angajat la Spitalul Central Fatejskaia din Kursk (oraș din vestul Rusiei, aproape de granița cu Ucraina) i-a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă (partea 1 a art. 105 din Codul penal al Federației Ruse), au raportat oficialitățile din regiune.

Până la finalizarea anchetei, medicul Suraghin a fost reținut și plasat într-un centru de detenție de maximă securitate, informează site-ul Gazeta.ru.

„În intervalul 26 martie 2021, ora 23.45, 27 martie 2021, ora 00.15, suspectul, aflându-se în incinta spitalului Fatejskaia împreună cu o studentă în vârstă de 21 de ani la Universitatea de Stat din Kursk, pe baza unor relații ostile bruște, a început să-i provoace vătămări corporale și, de asemenea, să apese cu mâna în zona gâtului victimei. Moartea a survenit din cauza asfixierii”, se precizează în comunicatul emis de anchetatori.

Aceștia precizează că asistenta sugrumată, găsită într-unul din lifturile spitalului, a avut și multiple fracturi la maxilar, dar și la mai multe coaste, precum și o leziune la cap. Doctorul monstruos le-a declarat anchetatorilor că nu-și amintește nimic despre cele întâmplate.

„Este, desigur, vodca, dar nu cred că vine doar de la o vodcă. Acolo a fost vorba fără îndoială și de droguri”, a spus o vecină de-a criminalului pentru portalul Life.ru.

Irina a absolvit liceul cu medalia de aur. Era pasionată de muzica rock și de artă, mergând frecvent la expoziții.

Irina, asistenta-studentă

Canalul de știri OblZdrav informase că medicul Suraghin se afla în stare de intoxicație alcoolică în momentul crimei.

„Aceasta nu este singura poveste și, destul de des, plângerile pacienților sunt însoțite de cuvintele că, în opinia lor, medicul a fost beat la recepție. Cei mai mulți medici nu-și permit să acorde îngrijire medicală în stare de ebrietate. Faptul că există așa ceva este deja înfricoșător. Și poate chiar și acest medic nu este la prima crimă din cauza beției, deoarece ar putea exista pacienți care au murit în timp ce medicul bea sau dormea ​​beat”, a scris pe pagina sa de socializare, de pe VKontakt, influencer-ul Roman Alehin.

Spitalul din Kursk în care a avut loc crima

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here