Dan Bittman, tot mai rătăcit: „Nu avem pandemie, e o miciună! Măsurile sunt luate ca românilor să le fie din ce în ce mai rău”

6
5353
Dan Bittman

Cântărețul Dan Bittman, renumit adept al teoriilor conspiraționiste în ceea ce privește pandemia de Covid-19, a trecut la un nou nivel al propagandei CapVid. Într-o emisiune la Realitatea Plus, Bittman a instigat la nerespectarea măsurilor de prevenție, a spus că autoritățile vor doar să-i subjuge pe români, ca să le fie tot mai rău.

Bittman s-a declarat și fan al doctoriței Flavia Groșan de la Oradea, care spunea că oxigenul nu este bun pentru bolnavii Covid. Recent, el și-a arătat admirația și față de senatoarea Diana Șoșoacă, pe care și doctorița Groșan o admiră enorm. Un triunghi al admirației CapVid.

Și pentru ca spectacolul anarhist să fie complet, Dan Bittman s-a plimbat pe stradă fără mască de protecție, deși știa că e filmat.

Realitatea Plus a încărcat și pe Youtube emisiunea cu Bittman, dar aceasta nu mai poate fi vizionată, fiind considerată inacceptabil de mincinoasă și conspiraționistă! „Videoclipul a fost eliminat deoarece încalcă Termenii și condițiile YouTube”, este mesajul cu care sunt întâmpinați videospectatorii.

Teoria lui Dan Bittman, expusă la Realitatea Plus

* „Acum e la 3 la mie, dar cifrele sunt umflate. Și nu suspectez, ci sunt sigur! Eu stau la aer, îi îndemn pe români să iasă și să se bucure de primăvară.”

* „Apropo de datele științifice, singura doamnă care reușește să facă un test științific la nivel național este doamna de la Oradea, Laura Groșan. Am dovezi! Doamna are niște statistici ce pot fi verificate.”

* „Eu respect actualele legi, dar nu sunt bune! De un an de zile nu reușesc experții să facă un studiu ca lumea. De un an de zile încercăm să înțelegem specialiștii, nu mai am răbdare încă un an să se facă studii pe noi.”

* „Mă aflu într-o zonă agricolă a României, dar într-un județ cu incidență mică. Nu-i nimic științific în ce spun oficialitățile. Măsurile sunt luate ca românilor să le fie din ce în ce mai rău.”

* „Împotriva prostiei nu pot sa conspiraționez! Cei care iau măsurile astea sunt conspiraționiști. Ne înghesuim în metrou și magaizne, iar politicienii ar trebui să țină cont, pentru că oamenii încep să nu-i mai asculte.”

* „Dacă după un an de restricții, luate de la Arafat în jos, nu s-a întâmplat nimic – am avut 4 la mie, am ieșit la vot -, de ce nu încercăm metoda Suediei, care are măsuri de bun-simț?! Anglia, de când a ieșit din UE, toți vor să i-o tragă la «joale». La noi, măsurile Guvernului au eșuat.”

* „Vreau să revin la o țară normală, fără ordonanțe, care nu au făcut bine de un an de zile. Apropo de CSU, nu e niciun doctor acolo. Să ne punem întrebarea dacă acei oameni știu despre ce vorbesc.”

* „Eu m-am conformat unor legi idioate de un an de zile. Nu avem epidemie, este o invenție. Pandemia se declară la 8% din populația lumii. Dacă aveam pandemie, aveam 100.000 de morți deja în România.”

* „În Australia nu e pandemie, în Arabia Saudită nu. Acolo sunt oameni care au capul pe umeri.”

* „Nu acestea trebuiau să fie măsurile luate de autorități. Am respectat legile, am făcut ce ni s-a spus, dar este un haos total, și nu de la HoReCa.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. Ma dezgusta Realitatea Plus care ofers spatiu tuturor tzicnitilor acestia conspirationisti de parca ar fi Antena 3!!!! E revoltator sa le acorzi spatiu garla sa-si expuna teoriile desantate pe care le capteaza imediat cine nu trebuie, adica cei care deja au mintea confuza si nu stiu pe ce lume sunt. Deci Realitatea e cam cu ei!!!! Oare primeste un bonus special de la rusi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here