sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMainProtestatarii CapVid au huiduit un bărbat al cărui tată murise de Covid...

Protestatarii CapVid au huiduit un bărbat al cărui tată murise de Covid în urmă cu două zile. Bărbatul le strigase să le fie rușine și să aprecieze medicii

-

Un moment jenant a avut loc marți seara, la Constanța, unde conspiraționiștii strânși pentru a treia zi consecutiv ca să protesteze împotriva “dictaturii” și a “Ocultei Mondiale” au huiduit un om al cărui tată tocmai murise de Covid.

Incidentul s-a petrecut în timpul marșului la care participau circa 200 de oameni care răspunseseră mobilizării făcute de AUR și de propaganda conspiraționistă de pe Facebook.

Un bărbat în doliu a ieșit la fereastră, când mulțimea trecea pe stradă, și le-a spus oamenilor să se ducă la spital, să vadă singuri ce prăpăd e acolo, îndemnându-i să respecte măsurile de prevedere și să nu-i mai jignească pe doctori.

„Unde protestaţi aşa? Să intraţi la ATI, la boli infecţioase, să vedeţi ce înseamnă oameni cu Covid acolo! Nu mai protestaţi aşa! E război, nu vă daţi voi seama! A murit tata acum două zile de Covid! Acum două zile a murit tata de Covid şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine! Oamenii ăia la Infecţioase, acolo, se luptă cu noi!“, le-a strigat tânărul celor care mărșăluiau, fără mască, și scandau “jos dictatura!”. Imediat, mulțimea a început să-l huiduie.

- Advertisement -

Potrivit corespondentului Digi 24, prezent la fața locului, majoritatea celor strânși la Constanța să protesteze erau minori. Aceștia reclamau “libertatea noastră”.

Aceeași situație a fost și la Brăila, unde mulți dintre cei circa 800 de oameni au fost tineri și adolescenți care protestau împotriva restricției privind circulația după ora 20.00.

Cei mai mulți oameni s-au strâns, marți, la București, câteva sute de persoane conduse de personaje care promovează în România agenda propagandei rusești și sunt intens mediatizate de Sputnik și televiziunile oligarhilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

VIDEO. Urlete și spume în Parlament. Deputat AUR: „Te bag în p… mă-tii! Du-te dracu’! Băi, păduche, dispari! Îți ordon să dispari! Marș, mă, de-aici! Boule! Măgarule! Papagalule!”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -