Protestatarii CapVid au huiduit un bărbat al cărui tată murise de Covid în urmă cu două zile. Bărbatul le strigase să le fie rușine și să aprecieze medicii

1
1254

Un moment jenant a avut loc marți seara, la Constanța, unde conspiraționiștii strânși pentru a treia zi consecutiv ca să protesteze împotriva “dictaturii” și a “Ocultei Mondiale” au huiduit un om al cărui tată tocmai murise de Covid.

Incidentul s-a petrecut în timpul marșului la care participau circa 200 de oameni care răspunseseră mobilizării făcute de AUR și de propaganda conspiraționistă de pe Facebook.

Un bărbat în doliu a ieșit la fereastră, când mulțimea trecea pe stradă, și le-a spus oamenilor să se ducă la spital, să vadă singuri ce prăpăd e acolo, îndemnându-i să respecte măsurile de prevedere și să nu-i mai jignească pe doctori.

„Unde protestaţi aşa? Să intraţi la ATI, la boli infecţioase, să vedeţi ce înseamnă oameni cu Covid acolo! Nu mai protestaţi aşa! E război, nu vă daţi voi seama! A murit tata acum două zile de Covid! Acum două zile a murit tata de Covid şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine! Oamenii ăia la Infecţioase, acolo, se luptă cu noi!“, le-a strigat tânărul celor care mărșăluiau, fără mască, și scandau “jos dictatura!”. Imediat, mulțimea a început să-l huiduie.

Potrivit corespondentului Digi 24, prezent la fața locului, majoritatea celor strânși la Constanța să protesteze erau minori. Aceștia reclamau “libertatea noastră”.

Aceeași situație a fost și la Brăila, unde mulți dintre cei circa 800 de oameni au fost tineri și adolescenți care protestau împotriva restricției privind circulația după ora 20.00.

Cei mai mulți oameni s-au strâns, marți, la București, câteva sute de persoane conduse de personaje care promovează în România agenda propagandei rusești și sunt intens mediatizate de Sputnik și televiziunile oligarhilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Efectul Șoșoacă la analfabeți”: o pacientă Covid atacă medicul de gardă și urlă că va fi omorâtă de doctori la Terapie Intensivă

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

VIDEO. Urlete și spume în Parlament. Deputat AUR: „Te bag în p… mă-tii! Du-te dracu’! Băi, păduche, dispari! Îți ordon să dispari! Marș, mă, de-aici! Boule! Măgarule! Papagalule!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here