VIDEO. Protestatarul plângăcios a fost dus la control psihiatric, la Palazu Mare. O doamnă doctor l-a internat pe loc

2
3372
Plânge patriotu', plânge...

Bogdan Oancea, cel mai cunoscut și mai caraghios protestatar de la Constanţa în perioada mitingurilor CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare), a ajuns în seara zilei de vineri, 2 aprilie, la Spitalul de psihiatrie de la Palazu Mare, situat la câțiva kilometri de orașul Constanța, în drum spre Ovidiu.

Poliţiştii şi o ambulanţă l-au preluat pe Oancea chiar de pe stradă, când acesta se pregătea să plece spre casă după ce a participat la proteste.

Bărbatul s-a plâns în timpul transmisiunii în direct de pe Facebook că se simte rău. Apoi, tot live a transmis momentul în care poliţiştii l-au abordat şi dus la ambulanţă.

Oancea a făcut o transmisie live, pe Facebook, chiar din ambulanță.

Lamentările lui Bogdan Oancea în ambulanță

„Stați liniștiți, mi se va face un consult psihiatric la Palazu Mare. Sunt dus cu forța la spital. George, sun-o pe mama! Bunica se panichează”

* „Bună seara. Suntem din nou în ambulață. Polițiștii au hotărât să mergem la Palazu Mare, pentru un consult psihiatric și de Covid. Polițiștii au fost foarte fermi și au ordonat practic ambulanței să nu cobor. La solicitarea organelor de poliție, sunt în drum spre Palazu, spre spitalul de psihiatrie.”

* „Stați liniștiți, sunt bine. Mi se va face un consult psihiatric. S-a mințit că, vezi Doamne, am amenințat că-mi dau foc; nu, am spus că dau foc la mască. Și pentru asta este nevoie să fiu dus la Palazu Mare, să fiu consultat de medicul specialist de acolo.”

* „George, te rog, dacă te uiți pe live, s-o suni pe mama, să-i spui că sunt bine și o să mai întârzii puțin acasă. Bunica mea să stea liniștită, pentru că se panichează. Eu i-am spus că vin acasă, dar organele de poliție insistă să merg la Palazu Mare pentru un control mai amănunțit… psihiatric. Organele de poliție m-au obligat să rămân în ambulanță, să merg la Palazu Mare.”

* „Vă rog să-i anunțați pe prietenii mei că sunt în drum spre Palazu Mare. Dacă este cineva din Palazu Mare care poate să-mi aducă sau ceva, să mă aștepte la Spitalul de pishiatrie din Palazu Mare, pentru că sunt dus cu forța la spital. Organele de poliție nu vor să fiu consultat aici, la Spitalul de Urgență.”

* „Se consideră că în mod obligatoriu eu trebuie să merg la Palazu Mare. Eu am înțeles asta din prima, că asta s-a urmărit.”

* „Domnul agent de poliție a pus mâna pe mine, mi-a blocat ieșirea din ambulanță, deși eu am venit la spital spunându-mi-se că voi fi testat de Covid sau voi fi testat la inimă. Deci, se pare că am fost păcălit sau indus în eroare, așa cum se procedează de obicei cu persoanele care sunt suspecte de comportamente ciudate.”

VIDEO: Lamentările lui Oancea că e dus la Palazu Mare

Mai târziu, protestatarul a explicat că totul este in  regulă: „Am ajuns cu bine la spitalul de la Palazu Mare şi, în urma discuţiei cu doamna doctor, aceasta a hotărât că ar fi mai bine pentru mine să petrec noaptea aici”.

Și a rămas peste noapte la Psihiatria de la Palazu Mare.

Criza de plâns: „Distribuiţi, ca nu cumva să păţesc ceva! Mama mea e la Covasna. Sunt abuzat!!!!! Distribuiiiiiţi!!!!!”

Bogdan Oancea a stârnit un hohot de râs, la nivel național, în urmă cu câteva zile, când – brav protestatar ce era – s-a smiorcăit în timpul unei transmisii live de la proteste. A fost o adevărată criză de plâns, cu strigături!

„România TV a trădat. Aştept Poliţia. AUR m-a dat afară din protest. Simioane, vai de capul tău! Distribuiţi, ca nu cumva să păţesc ceva! Să nu cumva să păţesc cevaaaaa! Nu vreau să păţesc ceva de faţă cu Poliţia! Mama mea e disperată!… Mă sună acum. E plecată la Covasna. Distribuiţi acest live!!! E un strigăt de disperare! Sunt abuzat!!!!! Distribuiiiiiţi!!!!!”

VIDEO: Plânsul disperat al lui Bogdan Oancea

E fan AUR și îi este „dor de Radu” (Mazăre). 

Tot pe contul său de Facebook, Oancea şi-a declarat admiraţia pentru Radu Mazăre şi ÎPS Teodosie Tomitanul.

Cu Stelian Ion, actualul ministru al Justiţiei, spune că a fost coleg de cor, pe vremea când erau elevi la Liceul „Ovidius” din Constanţa.

Oancea, abulic, pe Facebook: „PNL şi USR, cu spijinul UDMR, au instalat în România un veritabil regim dictatorial, în care deciziile sunt luate în spatele uşilor închise. Guvernul primeşte deciziile în plic şi le pune în aplicare. (…) AUR este singurul partid parlamentar care face opoziţie faţă de acest sistem şi care ascultă glasul românilor”.

Tot pe contul său de Facebook, Oancea şi-a declarat admiraţia pentru Radu Mazăre: „A fost singurul primar al oraşului Constanţa care a respectat HoReCa şi a adus staţiunea Mamaia la viaţă, reuşind să valorizeze turismul din care am beneficiat toţi constănţenii, din taxele şi impozitele plătite de agenţii economici… Îmi este dor de Carnaval, îmi este dor de Radu, salvamarul care făcea cinste oraşului Constanţa”.

Oancea scrie pe contul său social că este preşedintele Asociaţiei Culturale „Alegria” şi managerul unor festivaluri pentru copii, evenimente pe care le derulează în parteneriat cu diferite primării din judeţul Constanţa. Zilele trecute anunţa că a semnat cu Primăria Negru Vodă un protocol de colaborare pentru organizarea festivalului naţional „Top 10 Kids”. Fiecare copil care participă la evenimentul organizat de Bogdan Oancea trebuie să plătească 300 de lei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here