sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainFiul-actor al lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan, cu cocaină și...

Fiul-actor al lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan, cu cocaină și canabis! În iunie a fost infectat cu Covid

-

Toto Dumitrescu (22 de ani), cel de-al doilea fiu al fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu (51 de ani), a fost depistat de polițiști la volan după ce a consumat cocaină și canabis.

Ilie Badea Dumitrescu, zis Toto, a fost oprit în trafic, sâmbătă în zori, la intersecția Bulevardului Carol I cu Bulevardul Pache Protopopescui din București.

A fost un control de rutină, dar comportamentul ciudat al tânărului li s-a părut suspect polițiștilor. Aceștia l-au supus testării cu aparatul Drugtest, iar rezultatul le-a confirmat bănuielile: Tot Dumitrescu a ieșit pozitiv pentru cocaină și canabis.

Tânărul a fost condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice. Polițiștii i-au deschis dosar penal.

- Advertisement -

Toto Dumitrescu este cel de-al doilea fiu al lui Ilie Dumitrescu cu cea de-a doua soție a sa – fostul model Letiţia Badea, de care a divorțat între timp.

În vârstă de 22 de ani, Toto Dumitrescu este unul dintre cei mai promiţători actori din noua generaţie. El a absolvit o facultate de teatru şi film în Anglia, acolo unde Ilie Dumitrescu a jucat la două cluburi londoneze: Tottenham Hotspur (1994-1995) și West Ham United (1996).

Ilie și Toto Dumitrescu

Pe 20 iunie, Toto Dumitrescu a fost testat pozitiv la Covid-19. El a fost internat câteva zile la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balş”, după ce ar fi luat virusul de la cântărețul Marcel Pavel, în timpul filmărilor din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

- Advertisement -

Între timp, Toto Dumitrescu s-a vindecat de Covid-19, dar acum, după două luni și jumătate, a dat de alt necaz: a fost prins drogat la volan și s-a ales cu dosar penal.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

VIDEO. Doi nenorociți, soț și soție, bat sălbatic un copil de 13 ani. El îl dă cu capul de pământ, ea îi aplică lovituri de țață. Motivul: fetița lor ar fi fost lovită de mingea băieților care jucau fotbal

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -