Fiul lui Ilie Dumitrescu e internat la „Matei Balș”. S-a infectat cu Covid-19 la Antena 1, în grupul cântărețului Marcel Pavel

3
5171
Ilie Dumitrescu și fiul său, Toto

Fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu este internat acum la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” din Capitală, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Toto Dumitrescu (22 de ani) ar fi luat virusul în grupul din care a făcut parte și cântărețul Marcel Pavel, de asemenea bolnav de Covid-19 și internat la același spital.

Fiul lui Ilie Dumitrescu e internat la Spitalul “Matei Balș”, la fel ca Marcel Pavel și Ozana Barabancea

Site-ul Digisport.ro relatează că Toto Dumitrescu, care este actor, s-a îmbolnăvit când a participat la emisiunea “Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1. Postul lui Dan Voiculescu a devenit focar de coronavirus, circa 10 persoane care lucrează sau colaborează cu televiziunea mogulului îmbolnăvindu-se și fiind internate în ultimele zile.

Toto Dumitrescu

Toto Dumitrescu a intrat în contact în timpul filmărilor, printre alții, cu cântărețul Marcel Pavel, de la care se bănuiește că ar fi luat virusul.

Filmările la emisiune au fost suspendate, iar mai multe vedete au ajuns la spital. Pe lângă Marcel Pavel și Toto Dumitrescu, mai sunt internați, sub tratament, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu.

Cântăreața Ozana Barabancea face o notă aparte în peisaj. PSD-istă trup și suflet, adeptă a teoriilor conspirației și expertă în absolut orice subiect, Barabancea a instigat publicul, în ultimele luni, la nerespectarea măsurilor de precauție, afirmând că epidemia este falsă, iar virusul nu există.

După ce s-a infectat și a ajuns în spital, Barabancea a plonjat în extrema opusă: postează rugăciuni pe Facebook, recunoaște că a greșit și afirmă că a fost cuprinsă de frica morții.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

3 COMENTARII

    • Si ce mai vrei,singur nu poti trage concluzia?CAND NU RESPECTI MINIMELE INDICATII, INDICATII IMPUSE IN TOATA LUMEA :DISTANTAREA SI MASCA IN SPATIILE INCHISE,ATUNCI ASTA SE INTAMPLA,CAP DE MUSCA!

      • In primul rand,seful voiculescu-infractorul ,trebuie amendat serios,pentru nerespectarea masurilor in starea de alerta!!Chiar cu suspendarea licentei,dar asta nu cred ca se va face,cnaul e alt grup infractional al psd!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.