marți, mai 28, 2024
AcasăInfracțiuniVIDEO. Doi nenorociți, soț și soție, bat sălbatic un copil de 13...

VIDEO. Doi nenorociți, soț și soție, bat sălbatic un copil de 13 ani. El îl dă cu capul de pământ, ea îi aplică lovituri de țață. Motivul: fetița lor ar fi fost lovită de mingea băieților care jucau fotbal

-

Scene revoltătoare într-un parc din comuna Parța, județul Timiș, în care se jucau mai mulți copii. Părinții unei fetițe de 6 ani l-au bătut și l-au izbit cu capul de pământ pe un băiat de 13 ani, care din greșeală le-ar fi lovit copila cu o minge.

Totul a pornit de la o joacă între adolescenți. Mai mulți băieți jucau fotbal în parcul comunei Parța. Mingea șutată de un băiat de 13 ani a lovit o fetiță de 6 ani, care se juca în apropiere. Speriată, micuța a început să plângă. A dat fuga acasă și le-a spus părinților ce s-a întâmplat. Aceștia – scorpia și cretinul – au decis să-l pedepsească exemplar pe „vinovat”.

Scorpia a mers direct în parc și, ca o țață veritabilă, l-a luat la bătaie pe adolescentul de 13 ani. Copilul a încercat să explice, să se apere, dar a fost pus la pământ de zdrahoană. Au urmat pumni în cap și palme peste față

VIDEO: Nenorocita, o țață spurcată, îl lovește peste față și în cap

- Advertisement -

Când credea că a scăpat, băiatul a fost luat în primire de soțul nenorocitei. Ăsta – la fel de nenorocit! Înfiorător de cretin! Nemrnicul l-a ridicat pe băiat în aer și l-a trântit la pământ. Tânărul a aterizat în cap.

VIDEO: Nenorocitul îl ridică în aer și-l aruncă în cap

În urma impactului, băiatul s-a ales cu clavicula ruptă. A avut chiar câteva clipe de inconștiență. S-a ridicat, totuși, clătinându-se, pentru a se îndepărta. Pericolul i-a dat putere să se îndepărteze.

Comunicatul IPJ Timiș

„În data de 3 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Parța un minor în vârstă de 13 ani ar fi fost agresat fizic de către doi adulți. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmaă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările comiterii faptei.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Unde e educația, a ajuns în România ca forța fizică, mitocănia, și banii câștigați necinstit să conteze, cine nu fură e prost, cum să rămână în țară oamenii cinstiți și care mai au ceva în cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -