duminică, aprilie 14, 2024
AcasăAlegeri 2020Gâdea a adus-o pe Dana Budeanu să-i facă o campanie indecentă, mincinoasă,...

Gâdea a adus-o pe Dana Budeanu să-i facă o campanie indecentă, mincinoasă, „surorii” ei, „Gabi” Firea. „Femeia asta a făcut prea mult, a făcut enorm, a făcut de-a rupt” / „I-am și spus: «Bă, mai ușor! Tu crezi că reține lumea că ai făcut 17 spitale?»”

-

Campania electorală marchează un nou episod murdar. Compromisul Mihai Gâdea a invitat-o la Antena 3 pe controversata Dana Budeanu, cu un scop precis: să-i aducă laude deșănțate, indecente, chiar obscene primăriței Capitalei, Gabriela Firea (PSD), care candidează pentru un nou mandat.

În timpul zilei de marți, Antena 3 a promovat intens prezența Danei Budeanu la „Sinteza zilei”, de la ora 21.00. Era clar de ce un personaj atât de dubios, pe alocuri iresponsabil, este invitat la Antena 3 în plină campanie electorală pentru alegerile locale: ca să-i ridoce osanale Gabrielei Firea („Gabi”, cum îi zice Budeanca).

Budeanca, invitată la Gâdea de Firea?!

Ar fi interesant de aflat cine a fost cu ideea ca Gâdea s-o invite în emisiune pe Dana Budeanu. Dan Voiculescu? Vreun producător? Gâdea însuși? PSD-ul? Ori s-a autopropus Budeanca?

Răspunsul corect este, probabil: Gabriela Firea! „Mihai, invit-o pe Dana, are de spus lucruri grozave! O să faci și audiență…” Gâdea a prins repede ideea: e momentul unei propagande puturoase, cum numai el știe să facă.

- Advertisement -

Firea este cel mai mare finanțator al Antenei 3, sub formă de publicitate. Nu din banii ei, ci din cei ai bucureștenilor. Bugetul Capitalei este jefuit sistematic spre bunăstarea lui Voiculescu și a lui Gâdea, pentru reclame stupide, adesea mincinoase, despre „realizărili” primăriței livrate PSD-ului de trustul lui Dan Voiculescu.

„17 spitale”… „700 de lucruri”…

În cele aproape două ore de emisiune, Dana Budeanu repetă obsesiv, de zeci de ori, expresia „Gabi face”, asociindu-i parșiv cifre mincinoase, fantasmagorice: „700 de lucruri”, „17 spitale”… În realitate, Firea a ignorat complet prioritățile Capitalei, iar spitale – zero absolut!

De altfel, deși spune că „Gabi face prea mult”, „face enorm”, „a făcut de-a rupt”, „a făcut 700 de lucruri”, Dana Budeanu nu reușește să numească nici măcar un singur lucru important făcut de primărița sa dragă în cei peste 4 ani de mandat.

- Advertisement -

Întreabă Gâdea în emisiune: „Cine câștigă la București?” Budeanca: „Ei, cine? Gabi!” Și cercul se închide.

Este de notorietate relația dintre primărița Capitalei și stilista sa, care o laudă intens pe rețelele de socializare. Anul trecut, Dana Budeanu a fost dată afară de la Pro TV după ce o postare imbecilă a ei, pe Facebook, a fost distribuită de Gabriela Firea.

Dana Budeanu este fosta soție a lui Radu Budeanu (patronul publicațiilor „Cancan”, „Gândul”, „Prosport” etc., pesonaj penal) și fosta noră a Deliei Budeanu (celebră crainică a TVR în anii ’80).

Propaganda mizerabilă făcută de Dana Budeanu în emisiunea lui Gâdea

 • „Dacă Rareș Bogdan e «fratele lui Nicușor Dan» – așa a zis -, atunci Gabi e «sora» mea de sânge!”
 • „Mie-mi place de Gabi pentru că ea face. Face lucruri pentru București.”
 • „Femeia asta, Gabi, a făcut de-a rupt. După părerea mea, a făcut prea mult. I-am și spus: «Bă, mai ușor, nu trebuie să le faci pe toate! Tu crezi că reține lumea că ai făcut 17 spitale?». Dar ea continuă să facă.”
 • „Femeia asta a făcut enorm, a făcut real. Ce n-a făcut? Ce n-a făcut? Doar că nația asta e incredibil de misogină.”
 • „Zic unii: «Firea nu merită să fie primar pentru că e nevasta lui Pandele». Ce-i prostia asta? Ce-i misoginismul ăsta?”
 • „A reușit să facă naibii ceva, înconjurată de lichelele astea…”
 • „Da, o susțin, pentru că sunt corectă! Nu există primar în istoria Bucureștiului care a făcut cât ea.”
 • „I-am și spus: «Bă, Gabi, eu nu pot să te asociez pe tine cu nimic, pentru că ai făcut prea multe! Trebuia să faci două-trei lucruri, nu 700!». Dar ea, nu și nu, vrea să le facă pe toate. Pentru că așa e Gabi.”
 • „Cu căldura… «Vai, nu avem căldură, nu avem apă caldă în cartierul nu știu care…» Ce să facă, bă, Firea? A făcut două sute și ceva de kilometri de țeavă în trei ani. Voi știți câți kilometri de țeavă sunt sub orașul ăsta? 4.000! Doar Moscova are mai mult. Când să facă Firea mai mult? Nimeni nu poate face mai mult!”
 • „Uite, cu pandemia, începerea școlii… Îi testează Gabi, gratis, pe toți elevii și profesorii din București. Gratis! Ce nu face Guvernul, face Gabi.”
 • „Nicușor Dan nu e bărbat. Tu, dacă ai avea o curte, i-ai da-o lui Nicușor s-o sape?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Fake-ul cu „travestiți USR-PLUS alungați de popor”, produs la Voluntari de clanul Pandele-Firea. Printre cei care au propagat minciuna: un acolit al lui D. C. Popescu, candidatul PSD la Sectorul 2

Până să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid! Are 81 de ani, iar virusul i-a fost adus de soț și de fiu, de pe litoral

* Patron de televiziune: “Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!” / „Am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!”

Sondaj IMAS: PNL în a treia lună de creștere, USR-PLUS urcă la 18,3%, PSD scade la 20,8%, ALDE dispare de pe radar

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -