miercuri, februarie 28, 2024
AcasăLumeaTrei profesori au fost concediați pentru că au refuzat să poarte mască....

Trei profesori au fost concediați pentru că au refuzat să poarte mască. Un „rebel Covid” a fost arestat și interzis din supermarket-uri

-

Trei profesori din Austria au fost demiși pentru că au refuzat să poarte măşti de protecţie împotriva Covid-19, relatează ziarul „Kronen Zeitung”, citat de Reuters și preluat de Agerpres.

Cei trei profesori – din districtele Freistadt, Voecklabruck şi din oraşul Wels, din Austria Superioară – au fost demişi după ce discuţiile cu autorităţile nu au reuşit să rezolve situaţia, a precizat „Kronen Zeitung”.

„Au existat multe eforturi pentru a-l convinge să se conformeze măsurilor de prevenţie, însă toate au fost în zadar”, a declarat Ministerul Educaţiei despre profesorul din Freistadt.

Alţi trei profesori, din Freistadt, Braunau şi Steyr, au fost convinşi să poarte măşti şi astfel şi-au păstrat slujbele, a mai relatat ziarul.

- Advertisement -

Începând cu 25 ianuarie, Austria şi-a înăsprit regulile, impunând purtarea măştilor de tip FFP2, care filtrează particulele. Până atunci puteau fi utilizate și măştile de bumbac.

Austria nu este singura țară în care refuzul de a purta masca este sancționat aspru.

În Elveţia, unde purtarea măştii este obligatorie în interior, un autoproclamat „rebel al coronavirusului” a încercat să intre într-un supermarket din Lucerna (Luzern) fără a purta mască. El a refuzat în mod repetat să-și pună o mască, iar în cele din urmă a fost arestat de Poliţie.

- Advertisement -

Acum, bărbatul nu va mai avea voie să intre timp de 5 ani în lanţul de supermarketuri Migros. I s-a interzis de asemenea accesul în magazinele SportXX şi Micasa.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. NU mai există… ALTĂ-SOLUȚIE: MĂSURI… EXTREME (PUNCT!), daaaaaaaaaaa?!!!

    Iarl la noiii…, Șoșoacă și alți (NENUMĂRAȚI!!!!!!!) AGENȚI-PUTINIȘTI (!)… ÎȘI-BAT-JOC de POPULAȚIA României, pentru că la ministerul-de-Interne este șef/ministru un… DOBITOC-PENIBIL, Lucian Bode (P.N.L.), care… se (pre)face că nu vede că Poliția și Jandarmeria… FRATERNIZEAZĂ (EFETIIIIV!!!!!) cu… DUȘMANII-ȚĂRII!!!

    Iar S.R.I.-ul (condus de către… „liberalul” – ?!?… – Helvig!)… DOARME(-n-papuci), peee… IMENSELEEEEEEE (!!!) salarii-și-sporuri pe care le plătim… TOOOOOOT noi, oamenii… „DE-RÂND” (Sic!, Sic!, Sic!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

  2. Atâta timp cât este tolerat, Weber, ciocioacă, aur și acoliții, ccr, la noi nu se vor putea lua decizii bune, toți cei din-ainte vor să fie originali ca democrația lui iliescu, și unde am ajuns ??????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -