Nelu Ploieșteanu e în stare gravă la Terapie Intensivă, cu plămânii afectați 80% de Covid. Cântărețul a făcut o greșeală teribilă: a plecat din spital „pe propria răspundere” timp de o zi și jumătate

3
4373
Nelu Ploieșteanu

Cunoscutul artist Nelu Ploieşteanu (71 de ani) se află internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Surse oficiale au confirmat pentru Știrile Pro TV că muzicianul se află în prezent într-o secție de Terapie Intensivă.

Plămânii lui Nelu Ploieșteanu sunt afectați de virus în proporție de 80%, ceea ce face ca următoarele zile să fie critice.

Apropiații cântărețului spun că acesta a făcut o greșeală majoră: recent, deși era internat într-o stare medie spre gravă, a plecat din spital „pe propria răspundere”, „la cerere”, „pe semnătură”, zicând că suferă de „o răceală” care „se poate vindeca și acasă”.

Nelu Ploieșteanu a revenit în apital după o zi și jumătate, într-o stare mult mai gravă. Întreruperea tratamentului i-a înrăutățit situația, iar plămânii săi arătau mult mai rău decât la externarea voluntară.

Probleme și în 2013: de la bal la spital

Nelu Ploieșteanu cântă muzică lăutărească de la vârsta de 18 ani, adică de mai bine de o jumătate de veac (mai precis, 53 de ani).

Cântărețul a avut probleme cu plămânii și în 2013, când a fost internat tot în Spitalul Floreasca, în urma unor probleme respiratorii.

Prietenii lui au spus atunci că ar fi făcut pneumonie, în urma unei petreceri. Nelu Ploieșteanu a sărbătorit atunci alături de Ioni și Ioane din lumea artistică, de Sfântul Ion. Apoi, de la bal a ajuns direct la spital.

Plămânul este un organ-cheie în infecția cu SARS-CoV-2, iar nfecția tractului respirator inferior este una dintre cele mai comune manifestări ale bolii Covid-19.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here